2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

7.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neratovice-Byškovice předvedly skvělý obrat, Horní Měcholupy odjely s prázdnou


Branky


0

Neratovice-Byškovice mají za sebou skvělý vstup do nové sezóny a po sedmi kolech se nachází na třetím místě tabulky, kde mají společně s Kladnem a Litoměřicemi na svém kontě shodný počet šestnácti bodů. Neratovice v posledním zápase dokázaly otočit nepříznivý vývoj zápasu s Horními Měcholupami a po závěrečném hvizdu se mohli radovat z vítězství 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vilémov potrestal Neratovice gólem do šatny

Fotbalisté Neratovic-Byškovic vstoupili do zápasu špatně, když se jim stejně jako v zápase proti Vilémovu nedařilo přesně kombinovat a hráčům scházel pohyb. Horní Měcholupy vycítily šanci a dostali po rohovém kopu mohly udeřit, naštěstí pro domácí ale následné zakončení zamířila těsně mimo a brankář Patrik Malina si mohl z plných plic vydechnout.

 

Šance hostů domácí Neratovice nakopla a také oni se dostali k ohrožení brány soupeře. Střely z kopačky Martina Rejmena a kapitána Roberta Kokošky ale k prolomení bezbrankového skóre nevedly, stejně jako následný průnik Václava Vorasického. Závěr poločasu patřil Horním Měcholupům, kteří se zásluhou Ondřeje Žitného ujali po autovém vhazování vedení 1:0.

Inkasovaný gól krátce před přestávkou Neratovice nakopl

Zatímco v prvním poločase scházel Neratovicím pohyb, ve druhém poločase byl jejich výkon zcela odlišný. Domácí fotbalisté se začali skvěle hýbat a zásluhou zlepšené kombinační hry si začali vytvářet brankové příležitosti. Šest minut po přestávce se dostal v pokutovém území k hlavičce Marek Lovíšek, jeho zakončení ale zamířilo pouze do náruče připraveného Ondřeje Čápa.

 

Vzápětí mohl po rohovém kopu vyrovnat obránce Ladislav Gazdík, jehož hlavička pro změnu zamířila mimo. Po hodině hry už se ale domácí radovali, Josef Kozák rozehrál další nebezpečný rohový kop, po kterém se míč odrazil k volnému Václavu Vorasickému a ten následně krásnou střelou na vzdálenější tyč vyrovnal na 1:1. Dvě minuty na to mohl udeřit Martin Rejman, jeho přízemní rána ale skončila těsně mimo.

 

Neratovice-Byškovice toužily po vítězství a dvacet minut před koncem k němu udělaly velký krok. Josef Kozák skvěle odcentroval od postranní čáry a v pokutovém území našel přesným centrem střídajícího Jiřího Chrdleho, který se blýskl parádním zakončením a dokonal obrat svého týmu. Neratovice se ujaly vzhledem k výkonu ve druhém poločase zaslouženého vedení 2:1, které si ve zbytku utkání pohlídaly.



Ohlasy k zápasu


FK Neratovice-Byškovice
Jan Studený (trenér FK Neratovice-Byškovice): „Utkání bylo hodně vydřený. První půli jsme zase prochrápali. Z naší strany tam nebylo vůbec nic. Všude jsme byli pozdě. Za druhou půli musím kluky pochválit jak to dokázali bojovností otočit. Zaslouženě jsme vyhráli a můžeme se těšit na další zápas, na který můžeme jet v klidu."




Sestavy


FK Neratovice-Byškovice
P. Malina [-] - R. Šulc [-] , L. Gazdík [-] , P. Jína [-] - M. Rejman [-] (91. L. Lelek [-] ) , M. Ptáček [-] (82. T. Dohnal [-] ) , M. Lovíšek [-] (75. M. Chládek [-] ) , R. Kokoška [-] - J. Šulc [-] (69. J. Chrdle [-] ) , J. Kozák [-] - V. Vorasický [-]

SK Horní Měcholupy
O. Čáp [-] - O. Žitný [-] , M. Boček [-] , T. Chlumecký [-] , J. Klír [-] , J. Řezníček [-] (77. M. Bláha [-] ) , M. Čech [-] , M. Hejno [-] , J. Holík [-] (73. D. Hájek [-] ) , J. Markuzi [-] (85. M. Borek [-] ) , T. Vejr [-]

ŽK: 89. P. Jína - 65. M. Hejno , 90. T. Vejr .
Hráči zápasu: V. Vorasický , J. Kozák , J. Chrdle .
Místo: tráva. Počet diváků: 95. Rozhodčí: Nehasil Lukáš - HÁNYŠ Martin, BRDA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.