1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 10:15

6.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Chomutov doma nestačil na Neratovice-Byškovice, rozhodly standardní situace


Branky


0

Fotbalisté Chomutova na fantastický obrat z Kladna navázat v domácím prostředí nedokázali a před vlastními fanoušky podlehli těsně 2:1 hostům z Neratovic, přestože po většinu zápasu byli aktivnějším týmem. Hosté spoléhali na standardní situace, které se nakonec ukázaly jako klíčové.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy předváděly pohledný ofenzivní fotbal

Jako první mohli udeřit hosté, kterým se vstup do zápasu vydařil a po čtvrthodině hry mohli jít do vedení, střela Jiřího Chrdleho z dvaceti metrů ale gólem neskončila a domácí brankář Přemysl Lipš se blýskl fantastickým zákrokem. Lipš v dnešním zápase nahradil Radka Zaťka, který odešel na hostování do Mostu.

 

Netrvalo to dlouho a vědět o sobě dali také domácí fotbalisté Chomutova, Petr Nový dostal krásnou přihrávku za obranu a řítil se sám na bránu, jenže Patrik Malina proti němu včas vyběhl a také on se zaskvěl parádním zákrokem. Po půlhodině hry Ladislav Gazdík rozehrál volný přímý kop a jeho následná střela opět nechala vyniknout brankáře Přemysla Lipše, který držel svůj tým nad vodou.

 

Přemysl Lipš vytáhl proti Gazdíkově střele fantastický zákrok, po kterém následoval rohový kop a také první branka utkání, o kterou se postaral Pavel Jína, jehož hlavička skončila v síti a doposud skvělý brankář Lipš poprvé kapituloval. Šest minut před přestávkou mohl odpovědět na gól Neratovic aktivní Petr Nový, jenže v slibné střelecké příležitosti prostor mezi třemi tyčemi minul.

 

Petr Nový ale na neproměněnou šanci rychle zapomněl a krátce na to se mohl radovat společně se svými spoluhráči z vyrovnávacího gólu. Hlavička Nového sice gólem neskončila, k volnému míči se ale dostal Milan Grubiša a krásnou střelou, která se do sítě odrazila do tyče, vyrovnal na 1:1. V samotném závěru poločasu domácí prožili infarktový okamžik, když se David Zahradník řítil sám na bránu, naštěstí pro Chomutov ale jeho následná technická střela na vzdálenější tyč gólem neskončila.

Chomutov se i přes oslabení o bod popral

Po přestávce hosté z Neratovic vybojovali další volný přímý, z něhož se nádhernou tvrdou střelou prosadil Marek Lovíšek. Po hodině hry navíc přišla pro domácí další rána, když byl po tvrdém souboji o míč vyloučen Jan Pavlica. Ať už míč Pavlica zahrál nebo ne, hosté zásluhou jeho zákroku přišli o vyloučenou příležitost, proto ta červená karta.

 

Ačkoliv Chomutov dohrával zbytek zápasu o deseti, rozhodně to nezabalil a jednobrankové manko se pokusil rychle smazat. Pouhých pět minut od vyloučení Pavlicy se domácí v pokutovém území protlačili do zakončení, vyrovnávací branka z toho ovšem nebyla. Šancí se závěrem zápasu přibývalo a krásnou kombinaci domácího Chomutova mohl zakončit gólem Vojtěch Kubík, jehož střela skončila na boční síti.

 

Na opačné straně se s blížícím se závěrem utkání opět zaskvěl brankář Přemysl Lipš, který zastavil nebezpečný průnik a zakončení Martina Ptáčka skvělým zákrokem, který udržel jeho spoluhráče ve hře o bod, toho se ale nakonec domácí hráči nedočkali a v krásném utkání bohatém na šance Neratovicím podlehli těsně 2:1.

 

Zdroj: fccv.cz



Ohlasy k zápasu


FC Chomutov
Pavel Chaloupka (hlavní trenér FC Chomutov): "Sami vidíte, co se tady děje. Hlava mi to nebere, občas nemám chuť se dále ve fotbale pohybovat. Je to do nebe volající. Já si na rozhodčí nikdy nestěžoval, ale vše má svojí hranici. Vypadalo to, jakoby to bylo cílené, ačkoliv jsme si ten zápas prohráli sami. Každopádně se do toho musí zasáhnout a udělat s tím něco. Nejde jen o Divizi, je to v celé České republice. Bolí mě z toho u srdce."

FK Neratovice-Byškovice
Jan Studený (trenér FK Neratovice-Byškovice): „Dnes jsou to důležitý tři body, hodně ubojovaný. Po minulém týdnu po ztrátě doma jsou i tak tři body nad plán. Byl bych rád i za bod nebo dva. Žádný velký fotbal se nekonal, kluci to dnes ale odmakali a musím je pochválit. Myslím si, že šancí jsme měli víc a vezeme domů tři body za které jsem maximálně spokojený."



Sestavy


FC Chomutov
P. Lipš [-] - L. Doksanský [-] , P. Nový [-] (88. M. Chaloupka [-] ) , M. Grubiša [-] , V. Kubík [-] , J. Pavlica [-] , D. Zahradník [-] , J. Kopta [-] (73. D. Váňa [-] ) , F. Awuku [-] (63. P. Janošík [-] ) , J. Hyneš [-] , M. Klimeš [-]

FK Neratovice-Byškovice
P. Malina [-] - L. Gazdík [-] , P. Jína [-] , R. Šulc [-] - M. Rejman [-] (74. L. Lelek [-] ) , M. Ptáček [-] (80. M. Chládek [-] ) , M. Lovíšek [-] (90. J. Moravec [-] ) , R. Kokoška [-] - J. Chrdle [-] (71. J. Šulc [-] ) , J. Kozák [-] - V. Vorasický [-]

ŽK: 45. J. Hyneš , 54. V. Kubík - 77. J. Šulc . ČK: 61. J. Pavlica .
Hráči zápasu: P. Nový - M. Lovíšek .
Místo: tráva. Počet diváků: 187. Rozhodčí: DUDA Miroslav - ŠLAPÁK František, SZIKSZAY Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.