0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

14.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě červené pro domácí = výhra Admiry


Branky


0

Pátá Kutná Hora hostila dvanáctou Admiru Praha a chtěla si výhrou pojistit postavení v čele divizní tabulky. Jenomže hosté z pražské Admiry nepřijeli zápas odevzdat a tak se odehrálo velice dramatické utkání, ve kterém hrály velikou úlohu červené karty. Po tomto zápase se Kutná Hora propadla o dvě příčky níže a Admira Praha se bodově přibližuje ke klidnému středu tabulky.

Tato sezóna ještě nekončí! Zanedlouho budete moci na stránkách najít hlasování o sestavě podzimu! Vyčkejte a hlasujte pro svého favorita? Kdo se stane nejlepším hráčem podzimní části sezóny ve 14 denním hlasování?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas téměř bez šancí

Admira přijela do Kutné Hory bez čtyř hráčů základní sestavy. Mošna, Vosický, Mamurov a Martinic citelně chyběli a museli je nahradit hráči z lavičky a z béčka. Celý první poločas se odehrával spíše bojem ve středu hřiště a vyložených šancí bylo opravdu poskrovnu. Jedinou tutovku měli domácí v 24.minutě, ale sólo domácího hráče, po dlouhém výkopu gólmana Zicha, ztroskotalo na špatném zakončení.  Dvě dobré příležitosti si vypracovali i hosté, ale jednu jim zastavil praporek pomezního a druhou zlikvidoval domácí gólman Zich. První poločas tak skončil bez branek a nic nebylo rozhodnuto. Domácí tým byl hodně zaskočený, hlavně vlastní nepřesnou hrou, a pokud ji do druhého poločasu nezlepší, tak se může se zlou potázat.

V druhém poločase dvě červené karty pro domácí a gól hostí

Domácí tým vstoupil do druhého poločasu přece jen aktivněji a měl častěji míč na kopačkách. Jenomže hosté využívali každou možnost k zaútočení a jejich brejky byly hodně nebezpečné. V 50.minutě měl gól na hlavě hostující Majer, ale gólman Zich byl připraven a gólovou hlavičku vyrazil. V 64.minutě měli velikou šanci hosté, ale ránu Zolotuchina zastavila tyč domácí brány. Domácí začínali stupňovat svůj tlak a vytěžili z něj pár rohů. Po jednom rohu v 72.minutě upadli hostující Čmejla a domácí Antoš. Antoš při zvedání nakopl Čmejlu, ale měl smůlu, že rozhodčí tento incident viděl zblízka a okamžitě mu udělil červenou kartu. Jedno vyloučení by asi domácí ustáli, jenomže k rozhodčímu se nesmyslně přihnal Wolf a začal mu spílat za vyloučení. Rozhodčímu nezbylo nic jiného, než vyloučit i Wolfa a poslat domácí do dvojnásobného oslabení. Admira své převahy záhy využila a o šest minut později se ujala vedení. Čmejla si narazil míč s Majerem a poslal přihrávku na druhou stranu vápna, na zcela osamoceného Zolotuchina. Pro něj již nebylo problémem skórovat a poslat svůj tým do vedení. Admira své vedení v pohodě do konce zápasu udržela a odváží si z Kutné Hory tři body. Domácí trenér byl po zápase hodně rozezlen na nedisciplinovanost svých hráčů, kteří připravili jeho tým o tři body.



Ohlasy k zápasu


Sparta Kutná Hora
Spolupracovník redakce Zdeněk Čáp: My jsme podali nejhorší výkon za celou podzimní část. Hráči si mysleli, že vítězství přijde samo a ono nepřišlo. Hosté zodpovědně bránili a vyráželi do nebezpečných brejků. Nám se dlouho nedařilo vstřelit branku a nervozita narůstala. Vyvrcholení všeho přišlo v 72.minutě kdy jsme dostali dvě červené karty. Přesilovku hosté využili a to nás ještě podržel gólman Zich.

FK Admira Praha
Spolupracovník redakce Aleš Pivoda: Přijeli jsme do Kutné Hory bez čtyř hráčů základní sestavy. O to je naše první venkovní vítězství cennější a nic na tom nemění ani fakt, že byli vyloučení dva domácí hráči. Vyhráli jsme ze dvou důvodů. Na šance jsme byli lepší a Kutná Hora nám vlastní nedisciplinovaností nabídla dvojnásobnou přesilovku. Takže z tohoto pohledu je naše výhra zasloužená.



Sestavy


Sparta Kutná Hora
L. Zich [-] - B. Franc [-] , A. Schwarz [-] , R. Hačka [-] (55. L. Šindelář [-] ) , T. Skokan [-] - V. Maxa [-] , R. Šesták [-] (65. R. Vocel [-] ) , O. Bora [-] , M. Wolf [-] - L. Křelina [-] , M. Antoš [-]

FK Admira Praha
A. Pellegrini [-] - M. Paťha [-] , S. Komínek [-] - F. Rybařík [-] (70. M. Macek [-] ) , Š. Zahálka [-] - T. Majer [-] - M. Čmejla [-] , P. Zolotuchin [-] (90. T. Stejskal [-] ) , P. Jackl [-] , J. Kurek [-] (91. D. Svozil [-] ) , M. Horák [-]

ŽK: 55. M. Wolf , 88. L. Zich - 65. P. Jackl , 83. M. Macek , 90. M. Čmejla . ČK: 82. M. Wolf , 82. M. Antoš .
Hráči zápasu: P. Zolotuchin .
Místo: Kutná Hora. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Hůlka Lukáš - NOVÁK Michal, VÍT Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.