3:2p.
(1:1)
27. B. Franc (p.)
50. L. Křelina
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spravedlivá dělba bodů po základní hrací době


Branky


9. R. Ráb , 78. A. Nágl - 27. B. Franc (p.) , 50. L. Křelina
0

Desáté Ústí nad Orlicí hostilo pátou Kutnou Horu. Ústí ještě v divizi Kutnou Horu neporazilo a v tomto utkání k tomu bylo velice blízko. Odehrálo se totiž velice dramatické utkání, kde o vítězi nebylo jasno až do konce zápasu. Vše nakonec rozhodl až penaltový rozstřel. Po tomto zápase si Ústí nad Orlicí i Vysoké Mýto udrželi stávající pozice v divizní tabulce.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase hosté vyrovnali z penalty

Domácí vstoupili do zápasu lépe a udávali tempo hry. Hned v úvodu se dostal do dobré střelecké pozice Souček, ale jeho rána byla zablokována. Poté měli hosté pár rohů, po kterých domácí jen s obtížemi odvraceli. Netrvalo dlouho a poprvé se měnilo skóre zápasu. V deváté minutě prodloužil Vaňous dlouhý aut na osamoceného Rába, který střelou podél gólmana Zicha poslal svůj tým do vedení. Šikovný Ráb byl při chuti a celý první poločas byl největší hrozbou pro Kutnou Horu. V 13.minutě se Ráb šikovně uvolnil a jeho střela těsně minula bránu. Hostům se povedlo vyrovnat po necelé půlhodině zápasu. V 27.minutě se do vápna dostal hostující Maxa a Strnad ho zastavil pouze za cenu faulu. Rozhodčí okamžitě odpískal pokutový kop, který bezpečně proměnil Franc a srovnal stav utkání na 1:1. V 29.minutě se opět Ráb dostal do koncovky a jeho střelu z úhlu zlikvidoval gólman Zich. Chvilku poté mohl Ráb běžet sám na bránu, ale jeho akci zmařil zvednutý praporek pomezního. V závěru poločasu se k velkému sólu nadechl domácí Strnad, ale zakončil ho střelou nad! První poločas tak skončil 1:1 a diváci se těšili na pokračování dramatu v poločase druhém.

I v druhém poločase přetahovaná o výsledek

Do druhého poločasu museli hosté vystřídat zraněného gólmana Zicha. Premiéru si v divizi tak odbyl dorostenec Jeřábek. Vstup do druhého poločasu se lépe povedl hostům z Kutné Hory. Po pěti minutách hry se podařila hostům hezká akce na jeden dotek, na jejímž konci byl Křelina, který se šikovně vyhnul ofsajdové pasti a sám před gólmanem Krátkým nezaváhal. Jeho přízemní střela znamenala vedení pro hosty 1:2. V 56.minutě se povedl Vaňousovi s Rábem rychlý protiútok a Rábovi se povedlo vstřelit i branku. Jenomže akci opět zhatil zvednutý praporek pomezního. V 61.minutě to mohlo být už 1:3, ale gólman Krátký perfektně vychytal Šestáka. Domácí ještě víc přitlačili a odměnou jim byla vyrovnávací branka. V 78.minutě dostalo Ústí výhodu přímého kopu. Ten perfektně rozehrál Langer, když přesným centrem našel nepokrytého Nágla, který přesnou hlavičkou rozvlnil síť za zády gólmana Jeřábka. Bylo srovnáno na 2:2 a domácí chtěli tento zápas vyhrát. V závěrečných minutách si vytvořili drtivý tlak, kdy je hosté zastavovali jen za cenu nedovolených zákroků. Ale sudí si již nechtěl situaci komplikovat a tak zápas dospěl až k penaltám.

V pokutových kopech se zaskvěl domácí gólman Krátký

V penaltovém rozstřelu selhal pouze jediný střelec. Ránu hostujícího Wolfa zlikvidoval gólman Krátký a zařídil tím druhý bod pro Ústí nad Orlicí.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Spolupracovník redakce Jan Skácel: Ústeckým fotbalistům to proti Kutné Hoře většinou moc nejde, sobotní zápas však proti obávanému soupeři začali výborně. Vedle bodů je potěšitelné hlavně herní zlepšení týmu. V příštím kole čeká na svěřence čerstvého otce Chudého, tradiční derby v Letohradu, která se hraje v sobotu 7. 11. od 14.00 hod.

Sparta Kutná Hora
Spolupracovník redakce Zdeněk Čáp: Odehrálo se pěkné vyrovnané utkání. O poločase jsme museli vystřídat zraněného gólmana Zicha a tak si divizní premiéru odbyl dorostenec Jeřábek. Ve finále jsme s bodem spokojeni, protože jsme se v závěru ubránili tlaku domácích.



Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - P. Chleboun [-] , J. Strnad [-] , M. Coufal [-] , A. Nágl [-] - P. Langer [-] , V. Heger [-] (72. M. Brabec [-] ) , Z. Vaňous [-] , P. Falta [-] - J. Souček [-] , R. Ráb [-] (64. M. Ráliš [-] )

Sparta Kutná Hora
L. Zich [-] (46. V. Jeřábek [-] ) - T. Skokan [-] , R. Hačka [-] , A. Schwarz [-] , B. Franc [-] - R. Šesták [-] (89. B. Pospíšil [-] ) , O. Bora [-] (81. R. Vocel [-] ) , M. Wolf [-] , L. Šindelář [-] - L. Křelina [-] , V. Maxa [-]

ŽK: 18. J. Souček , 26. J. Strnad - 14. L. Šindelář , 84. R. Vocel .
Hráči zápasu: R. Ráb .
Místo: Ústí nad Orlicí. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Milner Michal - ŘEHÁČEK Lubomír, BRYCHTA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.