L. Suk 30.
1:3
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ústí v druhém poločase otočilo zápas


Branky


30. L. Suk - 55. P. Langer , 61. R. Ráb , 90. M. Falta
0

Poslední Semily hostily desáté Ústí nad Orlicí. Domácí svěřenci Martina Abrahama konečně chtěli zlomit prokletí a naplno zabodovat. Jenomže i hosté přijeli s úmyslem naplno bodovat. Nakonec se odehrálo se velice dramatické utkání dvou rozdílných poločasů. Po tomto zápase zůstaly oba týmy na svých stávajících pozicích v tabulce Divize C.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhrál domácí tým

Úvod zápasu byl ve znamení opatrného oťukávání obou mužstev. Začátek byl spíše o nepřesnostech, ale postupem času si hosté získali menší převahu. V 12.minutě se snažil proniknout do vápna hostující Ráb, který je nejlepším střelcem Ústeckého béčka. Ve své snaze byl faulován a pro hosty vznikla zajímavá standartka. Tyto situace precizně zahrává Vaňous a i tentokrát posadil míč přesně na hlavu Strnada. Jeho hlavička bohužel mířila pouze do břevna Masaříkovi brány. Od té doby se chopili iniciativy domácí a byli tím lepším týmem. V 18.minutě dostal výhodu trestňáku i domácí tým. Precizně kopnutý míč od Nesvato vytáhl gólman Krátký na roh. Gólman Krátký musel nastoupit za zraněného Jehličku. O dvě minutky později měl na kopačkách jasnou gólovku domácí Rumler, ale z prostoru penalty přestřelil Krátkého bránu. Domácím to vyšlo až po půlhodině hry. Z levé strany přišel ostrý cent na nepokrytého Suka, který přesnou hlavičkou rozvlnil síť za zády bezmocného gólmana Krátkého. Domácí se ujali vedení 1:0 a byli na koni. Až do konce poločasu byli lepším týmem a jen díky nepřesnosti v zakončení, anebo výborným zákrokům gólmana Krátkého svůj náskok nenavýšili.

Dokonalý obrat hostů v druhém poločase

V kabině hostů musela proběhnout pořádná bouřka, protože na hřiště vtrhl úplně jiný tým. Hosté od začátku převzali iniciativu a na domácí bránu se valil útok za útokem. Po pěti odehraných minutách měl na hlavě gól Souček, ale přestřelil. O tři minutky později to byl opět Souček, který se po přesné přihrávce Rába ocitl před gólmanem. Jenomže Masařík ho vychytal. Skóre se tak měnilo až po deseti minutách hry. Aktivně hrající Ráb zatáhl balón a přesnou přihrávkou našel ve vápně volného Langera, který pohotovou přízemní střelou srovnal na 1:1. Hosté pokračovali v náporu a domácím dovolili pouze občasný protiútok. V 61.minutě se snesl do vápna míč ze standardky hostí a odražený balón se dostal k Rábovi, který ho pohodlně umístil do brány. Hosté se ujali vedení 1:2 a dál tlačili. V 64.minutě opět přihrával Ráb, tentokrát Náglovi, ale jeho technická střela těsně minula tyč Masaříkovi brány. Domácí se dostali do dobré šance v 75.minutě, ale Vlacha vychytal gólman Krátký. V závěru zápasu se zaskvěl hezkou akcí hostující Souček, po jehož přihrávce skóroval Marek Falta, který byl na hřišti necelou minutku. Hosté tak díky zlepšenému výkonu v druhém poločase vyhráli zcela zaslouženě.



Ohlasy k zápasu


SK Semily
Asistent trenéra Jan Brett: Když vedeme 1:0 a v domácím prostředí si necháme dát tři branky, tak to svědčí o tom, že už je to spíš takové trápení a hráči se už zřejmě těší na konec sezony.

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Spolupracovník redakce Jan Skácel: Ústečtí fotbalisté zastavili sérii těsných porážek na hřišti celku uzavírajícího tabulku. A nebylo to vůbec lehké, k velkému obratu došlo až po přestávce. Zasloužené vítězství a zlepšený výkon po přestávce jsou tou nejlepší pozvánkou na příští domácí zápas v Ústí n.O. V sobotu 30. 10. 2015 od 14.00 hod. bude soupeřem svěřenců trenéra Chudého Sparta Kutná Hora.



Sestavy


SK Semily
J. Masařík [-] - J. Brett [-] (71. D. Boško [-] ) , M. Kočí [-] , J. Nesvadba [-] , M. Linhart [-] , O. Vlach [-] , L. Suk [-] , Š. Rumler [-] (76. T. Polívka [-] ) , P. Bína [-] , M. Ježek [-] , D. Hurt [-]

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - P. Chleboun [-] , J. Strnad [-] , M. Coufal [-] , A. Nágl [-] - P. Langer [-] (89. M. Falta [-] ) , Z. Vaňous [-] , M. Brabec [-] (46. P. Falta [-] ) , V. Heger [-] - R. Ráb [-] (65. M. Ráliš [-] ) , J. Souček [-]

ŽK: 12. M. Linhart , 74. O. Vlach , 80. M. Ježek , 86. J. Nesvadba - 40. J. Strnad , 45. V. Heger , 87. M. Ráliš .
Hráči zápasu: J. Nesvadba - P. Falta .
Místo: Semily. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Matoušek Lukáš - HOCEK Petr, ŠŤASTNÝ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.