1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Málo šancí, žádný gól


Branky


0

Devátý Pěnčín-Turnov hostil na svém hřišti třináctou Admiru Praha. Domácí tým se chtěl tříbodovou výhrou konečně posunout tabulkou vzhůru a Admira chtěla potvrdit zlepšení formy v závěru podzimu. Zápas to měl být vyrovnaný se snahou obou týmů, rozhodnout ho ve svůj prospěch. Všechny předpoklady se naplnily, a to i když nepadla žádná branka. Po tomto zápase si oba týmy udržely stávající pozice.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase mírná převaha hostů z Admiry

Do zápasu vstoupila obě mužstva hodně opatrně s vědomím, že důležité je neudělat chybu. Tomu odpovídal i obraz hry. Spousty osobních soubojů, bojovnost, ale málo fotbalového umění. První pološanci si vypracovali hostující útočníci, ale nedošlo ani k zakončení. V 11.minutě se do dobré šance dostával domácí útočník Šulc, ale jeho pokus o obhození gólmana neuspěl. Poté se do šance tlačil hostující Macek, ale byl obranou vytěsněn ze střelecké pozice. V dobré pozici se ocitl domácí Šulc po centru Knejzlíka, ale jeho pokus zlikvidoval Pellegrini. Hosté měli možná častěji míč na kopačkách, ale do pořádné gólové šance se dostali domácí. V 35.minutě našel Petřík přesným centrem Cigánka, který si zaběhl za obranu a běžel sám na Pellegriniho bránu. Jenomže jeho střela mezi tři tyče nezamířila. Do konce poločasu žádná branka nepadla a v podstatě ani nemohla, protože ani jeden z týmu netrefil pořádně ani jednu bránu.

V druhém poločase převaha domácího týmu k brance nevedla

Do druhého poločasu tentokrát vstoupila obě mužstva úplně jinak. Hosté se více soustředili na defenzivní činnost a u domácích byla vidět snaha rozhodnout zápas v normální hrací době. Ale opět byla pro obě mužstva brána zakletá.  A víc pro domácí Turnov. Hned v úvodu druhého poločasu dostal do dobré pozice Šimek, ale jeho střela letěla vedle. Úplně stejně dopadl i pokus Dlouhého. Do dobré střelecké pozice, se po rychlém brejku dostal hostující Zolotuchin, ale ani on netrefil bránu. Nejlepší hráč domácích kapitán Petřík se dostal do dobré pozice v 77.minutě. Jeho přesná hlavička si konečně našla cestu mezi tři tyče, ale Pellegrini skvěle zasáhl a míč z brány vytěsnil. Poslední šanci prvního poločasu měl Knejzlík po dobrém centru Havla, ale těsně na míč nedosáhl. I druhý poločas tak skončil bez branek a šlo se na pokutové kopy.

V penaltách vládl domácí gólman Hyka

Domácí byli celý druhý poločas lepší a tak si také na pokutové kopy víc věřili. A také se to potvrdilo. Za Turnov proměnili všichni střelci. U hostů z Admiry dva hráči neproměnili. Mackovu střelu chytil domácí gólman Hyka a rána Jakla letěla vysoko nad Hykovu bránu. Druhý bod tak brali domácí a vzhledem k průběhu zápasu to bylo asi spravedlivé.



Ohlasy k zápasu



FK Admira Praha
Trenér Jinřich Tichai: V prvním poločase jsme byli lepší a vypracovali si i více šancí. V druhém se to otočilo a my jsme se soustředili spíše na bránění. Nejednalo se o hezký zápas. Bylo v něm hodně bojovnosti i nasazení, ale málo fotbalu. Výsledek 0:0 odpovídá dění na hřišti. V penaltách jsme bohužel neuspěli.



Sestavy


FK Turnov
M. Hyka [-] - J. Petřík [-] , J. Šimek [-] - T. Cigánek [-] (72. Š. Havel [-] ) , T. Beníšek [-] , J. Dlouhý [-] - D. Šulc [-] (83. P. Moravec [-] ) - D. Dydowicz [-] (60. P. Papoušek [-] ) , K. Knejzlík [-] , D. Novotný [-] , W. Bong [-]

FK Admira Praha
A. Pellegrini [-] - M. Paťha [-] , S. Komínek [-] - Š. Zahálka [-] , F. Rybařík [-] (62. P. Kavalír [-] ) - T. Majer [-] , M. Macek [-] - P. Zolotuchin [-] (78. P. Jackl [-] ) , O. Herc [-] (88. T. Stejskal [-] ) , J. Kurek [-] , J. Mamurov [-]

Hráči zápasu: J. Petřík - P. Zolotuchin .
Místo: Turnov. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Novák Michal - VÍT Petr, KRUPA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.