Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

9.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Zcela jednoznačné vítězství Dvora Králové


Branky


0

Dvanáctý Dvůr Králové hostil předposlední Litol a cíl domácího týmu byl jasný. Získat tři body a posunout se do klidnějších vod tabulky Divize C. Dvoru Králové se to nakonec podařilo a bodově se dotáhl na celky nad ním. Jinak oba dnešní soupeři zůstali v tabulce na stejných pozicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branková smršť Dvora v prvním poločase

Domácí vtrhli do zápasu jako uragán a ve všech aspektech byli lepší. Litol se pouze bránila a domácí předváděli rychlý a kombinační fotbal. Tlak domácího týmu vyústil v pokutový kop, který rozhodčí odpískal v jeho prospěch. Míč si na bílý puntík postavil Podolník a penaltu bezpečně proměnil. Domácí pokračovali v náporu a o čtyři minutky byl rozdíl ve skóre již dvoubrankový. Chybující hostující obrana nabídla míč domácímu Hruškovi a ten toho využil ke vstřelení druhé branky svého týmu. V 34.minutě zatáhli domácí míč po křídle a jejich hráč poslal přetažený centr na zadní tyč, kde stál zcela osamocený Tomeš a zavěsil v podstatě do prázdné brány. O dvě minutky později hosté snížili z ojedinělého protiútoku brankou Mbaha. V závěru poločasu vstřelil branku ještě domácí Ondřej Vaníček a vrátil domácím vedení o tři góly.
 

V druhém poločase si domácí tým výhru pohlídal

Do druhého poločasu Litol jednou vystřídala a vyrovnala hru. Bylo to ovšem spíše tím, že uspokojení domácí se již tolik nehnali do útoku a v poklidu si hlídali tříbrankový náskok. Hostům se jejich aktivita vyplatila dvacet minut před koncem zápasu. Do šance se dostal hostující Miškovský a snížil na 4:2. Poté se ukázalo, jak je Dvůr silným týmem. Stačilo mu jen trošičku zabrat a donutit hosty chybovat. Po chybě hostujícího Jareše se k míči dostal nejlepší hráč na hřišti Řežábek a uzavřel skóre zápasu na 5:2 pro domácí Dvůr králové nad Labem. Domácí tým měl celé utkání hru pod kontrolou a vůbec nebylo pochyb o jeho jasném vítězství. Zraky hráčů Litole, se upínají k nadcházejícímu víkendu, kdy se Litol utká s Jaroměří a bude chtít konečně naplno zabodovat. Jinak po odstoupení trenéra byl v dnešním zápase na lavičce pouze záskok, a to manažer litolského klubu Josef Borecký a nový trenér se zatím hledá.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu



FK Litol
zastupující trenér Josef Borecký: Soupeř byl výborný, měl svoji kvalitu a hrál dobře. My jsme se drželi do dvacáté minuty, kdy proti nám rozhodčí nařídil penaltu. Pak jsme hráli celkem dobře, ale dělali jsme naivní chyby. To nás provází už od začátku sezony," litoval po zápase manažer litolského klubu Josef Borecký, který vedl Sršně jako trenér. „Chyby nás stály dobrý výsledek. Ale musím uznat, že soupeř byl velice dobrý, byl prostě lepší," dodal Borecký.



Sestavy


TJ Dvůr Králové nad Labem
J. Vaníček [-] - J. Podolník [-] , V. Pavlásek [-] , M. Kruliš [-] (46. T. Picha [-] ) , S. Ježek [-] - J. Řežábek [-] , P. Tomeš [-] (76. D. Vitebský [-] ) , F. Fejk [-] (81. M. Voldán [-] ) , O. Vaníček [-] - R. Klazar [-] (60. R. Vágner [-] ) , M. Hruška [-] (88. L. Mertlík [-] )

FK Litol
V. Rathouský [-] - R. Miškovský [-] , P. Křivánek [-] (46. F. Zikmund [-] ) , J. Mlčkovský [-] , A. Sabó [-] , J. Kamlach [-] , M. Mbah [-] , C. Ezeala [-] , J. Cáska [-] , M. Korejza [-] , M. Jareš [-]

ŽK: 48. P. Tomeš , 59. R. Klazar , 70. T. Picha - 41. M. Korejza , 52. J. Cáska .
Hráči zápasu: J. Řežábek .
Místo: Dvůr Králové. Počet diváků: 320. Rozhodčí: Mrkáček Michal - KRUPA Jan, PEKAŘ Eduard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.