3:1
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

9.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vynikající první poločas stačil Kutné Hoře k vítězství


Branky


11. M. Wolf , 24. J. Nekvinda , 45. B. Franc - 62. T. Bárta
0

Sedmá Kutná Hora hostila jedenáctý FKP Turnov. Kutná Hora byla v tomto zápase mírným favoritem a svou roli beze zbytku naplnila. Sympaticky hrající hosté na body nedosáhli a v tabulce Divize C se udrželi na jedenáctém místě. Kutná Hora si také udržela stávající pozici v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly domácích v prvním poločase

Do zápasu vstoupili lépe domácí a byla na nich vidět veliká snaha, co nejdřív vstřelit branku. Již v páté minutě se dostal do dobré střelecké pozice Domácí Křelina, ale jeho ránu gólman Hyka vyrazil. Hosté odpověděli rychlým brejkem ne, jehož konci byl Bárta, ale jeho střelu zablokovali obránci domácího týmu. V 11.minutě se měnilo skóre zápasu poprvé. K míči se dostal domácí Wolf a poprvé rozvlnil síť za zády bezmocného gólmana Hyky. Domácí tým pokračoval v náporu a hostům toho moc nedovoloval. A to i proto, že v 24.minutě to bylo již 2:0, kdy se gólově prosadil domácí Nekvinda. A aby toho nebylo málo, tak do šaten dostali hosté nadělenou ještě jednu branku. Poločas tak skončil 3:0 pro domácí tým a o vítězi zápasu bylo prakticky rozhodnuto.

V druhém poločase tempo hry hodně upadlo

Do druhého poločasu nastoupil domácí tým s vědomím tříbrankového náskoku a hodně slevil ze svého výkonu z prvního poločasu. Hosté toho využili k vyrovnání hry a chvílemi dokonce byli i lepším týmem. Odměna v podobě vstřelené branky se k hostům dostavila po hodině odehrané hry. K míči se dostal dobře hrající Bárta a snížil na 3:1. Po této brance se dal očekávat nápor hostí, ale vůbec se tak nestalo. Hra byla až do konce zápasu vyrovnaná a oba celky si vypracovaly několik slibných příležitostí. Samozřejmě ani jednu z nich nedotáhli až do gólového konce. Vítězství domácího celku je naprosto zasloužené, kdy byl v prvním poločase jasně lepší a v druhém si již výhru pohlídal.



Ohlasy k zápasu


Sparta Kutná Hora
spolupracovník redakce Zdeněk Čáp: Odehráli jsme výborný první poločas, kdy skóre mohlo být klidně dvakrát vyšší. V druhém poločase jsme si pohlídali náš náskok a zaslouženě vyhráli.

FK Turnov
vedoucí mužstva Petr Horáček: Domácí vyhráli zaslouženě díky brankovému náskoku, který si vytvořili už v prvním poločase. Ve druhém poločase už jen kontrolovali hru a nepřipustili nám obrat



Sestavy


Sparta Kutná Hora
L. Zich [-] - B. Franc [-] , J. Nekvinda [-] , R. Hačka [-] , T. Skokan [-] - M. Wolf [-] (62. L. Šindelář [-] ) , O. Bora [-] (86. B. Pospíšil [-] ) , V. Maxa [-] , T. Javorek [-] (73. R. Šesták [-] ) - M. Antoš [-] , L. Křelina [-] (90. R. Vocel [-] )

FK Turnov
M. Hyka [-] - D. Novotný [-] , R. Matoušek [-] , J. Šimek [-] , J. Petřík [-] , V. Tvrdý [-] (46. D. Šulc [-] ) - T. Cigánek [-] (84. A. Krejčík [-] ) , T. Kunst [-] (46. Š. Havel [-] ) , T. Beníšek [-] - T. Bárta [-] (77. D. Drahoňovský [-] ) , P. Papoušek [-] -

ŽK: 17. M. Antoš , 80. O. Bora - 53. T. Cigánek .
Hráči zápasu: M. Antoš .
Místo: Kutná Hora. Počet diváků: 145. Rozhodčí: Fojtík Martin - STARÝ Dominik, KVAČEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.