2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jablonec těsnou výhru uhájil


Branky


0

Šestý Jablonec nad Jizerou hostil třetí Ústí nad Orlicí. Očekávala se vyrovnaná bitva až do konce zápasu, což se nakonec i částečně potvrdilo. Po tomto zápase vystřídal Jablonec svého dnešního soka na třetí příčce a Ústí se nepatrně v tabulce propadlo.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase jasně lepší domácí

Do zápasu vstoupil lépe domácí tým a hosté nejevili snahu o ukvapené útočení. Do první šance zápasu se dostal domácí Štemberk, ale gólman hostí Krátký byl na místě. Chvilku poté vyslal Štemberk do akce Krejčíka a na brankové čáře zachránil hostující Nágl. V 26.minutě domácí Krejčík našel přesnou přihrávkou Rozkovce, který se výborně zorientoval a přehodil vyběhnuvšího gólmana Krátkého. Jenomže opět zachraňoval na brankové čáře domácí hráč. Tentokrát z prázdné branky vykopával Chleboun. Po necelé půlhodině hry se domácí konečně dočkali branky. Domácí měli výhodu rohového kopu, který hostující gólman Krátký vyrazil k nohám Štemberka. Ten nezaváhal a z hranice vápna poslal krásný volej do sítě hostí a domácí vedli 1:0. Po obdržené brance to vypadalo na vzchopení hostů, kteří si Součkem vypracovali první šanci v zápase. Jenomže gólman Bárta byl na místě a srovnat nedovolil. Až do konce poločasu byl opět lepší domácí tým, který měl další šance ke skórování. V 39.minutě se domácím povedlo vstřelit branku Zemánkem, ale proti byla pomezní Žáková a pro ofsajd branka neplatila. Poslední šanci v prvním poločase měl Štemberk, ale v kuriózní situaci, kdy si myslel, že je v ofsajdu, míč do prázdné nezasunul.

V druhém poločase se hosté hodně zlepšili, ale na výhru to nestačilo

Po poločasové bouřce v kabině nastoupil hostující tým s odhodláním vyrovnat hru i skóre. A obojí se mu podařilo. Nejdřív ovládl hru, aby vzápětí po necelých deseti odehraných minutách, vyrovnal i skóre. Tvrdá rána hostujícího hráče mířila sice mimo bránu, ale byla tečovaná k Vaňousovi. Ten si s míčem chvilku pohrál a předložil tutovku Rálišovi, pro kterého již nebylo problémem zasunout míč do brány domácího gólmana Bárty. Jablonec tato branka probrala a opět se chopil iniciativy. Hru oživil střídající Povr, který se uvedl hezkou střelou, kterou gólman Krátký vyrazil na roh. V 66.minutě se uvolnil výborně hrající Linka, zatáhl míč po pravé straně a přesnou, prudkou přihrávkou našel nabíhajícího Povra. Povr dělovkou překonal gólmana Krátkého a opět vrátil vedení na stranu domácího týmu. Ale ještě zdaleka nebyl konec zápasu. Hosté se stále častěji dostávali až před gólmana Bártu a jen díky jeho dobrým zákrokům a pozorné obraně, se jim skórovat nepodařilo. Poté si ještě dvě šance vytvořil domácí tým a za zmínku určitě stojí dalekonosná střela Povra, kterou gólman Krátký vytlačil na roh. V poslední minutě zápasu si vytvořili hosté veliký tlak v pokutovém území domácích. Míč se po několika odrazech dostal k domácímu Halamovi, který ho odkopl do bezpečí. Domácí Jablonec tak těsné vítězství uhájil a připsal si tak všechny body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jablonec nad Jizerou
Spolupracovník redakce David Holman: V prvním poločase jsme měli vést 3:0 a nemuseli jsme se na konci strachovat o výsledek. Naše vítězství je přesto zasloužené.

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Spolupracovník redakce Jan Skácel: Za chladného, už opravdu podzimního počasí, se hrál nadprůměrný divizní fotbal, ve kterém o vítězství domácích rozhodla větší aktivita a rozhodnost v koncovce. I přes porážku neodehráli hráči Jiskry špatný zápas, kvalitnímu soupeři byli velmi důstojným partnerem. Formu tak musí náš tým prodat v příštím domácím utkání. V sobotu 3. 10. 2015 od 16.00 hod. se v Ústí představí MFK Trutnov.



Sestavy


TJ Sokol Jablonec nad Jizerou
M. Bárta [-] - F. Klíma [-] , J. Halama [-] , M. Štemberk [-] (89. M. Kozel [-] ) , J. Linka [-] , P. Karásek [-] , J. Kuhn [-] (60. J. Povr [-] ) , K. Krejčík [-] (73. D. Dorničák [-] ) , V. Helm [-] , O. Rozkovec [-] (79. J. Chropůvka [-] ) , J. Zemánek [-]

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - P. Chleboun [-] , M. Coufal [-] , V. Heger [-] (86. M. Falta [-] ) - P. Langer [-] (75. J. Strnad [-] ) , Z. Vaňous [-] , M. Ráliš [-] , M. Brabec [-] , J. Felcman [-] - J. Souček [-] - A. Nágl [-]

ŽK: 81. J. Halama , 86. J. Linka , 88. M. Štemberk , 91. J. Povr - 41. V. Heger , 83. M. Ráliš , 86. A. Nágl .
Hráči zápasu: J. Linka , M. Štemberk - M. Ráliš .
Místo: Jablonec nad Jizerou. Počet diváků: 254. Rozhodčí: Brda Jan - ŠTEFAN Michal, ŽÁKOVÁ Dagmar.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.