Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

7.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kutná Hora zcela jednoznačně přehrála Trutnov


Branky


0

Jedenáctá Kutná Hora hostila pátý Trutnov. Kutná Hora chtěla prokázat nárůst formy a v tomto zápase naplno bodovat. Navíc Trutnov venku ještě nevyhrál a nepovedlo se mu to ani v tomto zápase. Po tomto zápase se Kutná Hora posunula na devátou příčku a Trutnov klesl na osmou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Základ vítězství se zrodil v prvním poločase

Do zápasu vstoupil lépe hostující tým a již ve čtvrté minutě si vytvořil první gólovku. Hostující Kamitz se trefil krásně z voleje a domácí gólman Stoupa měl plné ruce práce. Po deseti minutách se hra vyrovnala a v 13.minutě se poprvé měnilo skóre utkání. Javorek z Kutné Hory vyzval perfektní přihrávkou spoluhráče Wolfa. Ten se prodral až před gólmana hostí Šťastného a umístěnou střelou na zadní tyč, mu nedal žádnou šanci. Domácí se tak ujali vedení 1:0. Po dvaceti minutách hry se v dobré pozici ocitnul hostující Krejzlar, ale jeho pokus o střelu zablokoval domácí Nekvinda. Vzápětí se k míči dostal domácí Antoš a prokličkoval se až na dostřel hostující brány. Bohužel mu již nezbyly síly na přesnější zakončení. Antoš si vše vynahradil v 29.minutě, kdy poslal domácí do dvoubrankového vedení. Tato branka byla pro Antoše v podstatě do prázdné, když mu ji vypracovali Křelina se Šestákem. Těsně před koncem poločasu se ocitnul ve velice dobré šanci hostující Landyš, ale jeho gólovou střelu vyrazil nohou gólman Stoupa. Domácí tak šli do druhého poločasu s dvoubrankovým náskokem.

V druhém poločase padly čtyři góly, ale vítězství patří domácím

Do druhého poločasu vstoupila Kutná Hora lépe a také se ji povedlo vstřelit další branku zápasu. V 53.minutě se do samostatného úniku dostali Křelina s Antošem. V závěru akce Křelina přihrál Antošovi před prázdnou a branka do kuchyně znamenala tříbrankové vedení. Domácí tým v tlaku nepolevoval a po deseti minutách byl za svou snahu odměněn dalším gólem. V 62. minutě si hostující gólman Šťastný nechal vzít míč od Křeliny, pro kterého již nebylo problémem trefit prázdnou bránu. Skóre narostlo na hrozivých 4:0 a domácí konečně ve své aktivitě polevili. Hosté toho využili ke zkorigování výsledku Zdeňkem Tauchmanem. Do konce zápasu zbývalo něco málo přes čtvrt hodiny, když se k míči dostal Tauchman a zkušeně přehodil vyběhnuvšího gólmana Stoupu. A tentýž hráč uzavřel skóre utkání na 4:0, kdy využil nepozornosti domácího gólmana a doklepl míč do brány. Tyto dvě branky hostí, nic nezměnili na jednoznačné a zasloužené výhře domácího týmu.



Ohlasy k zápasu


Sparta Kutná Hora
Kutná Hora - spolupracovník redakce Zdeněk Čáp: Naše vítězství je naprosto zasloužené. Až do stavu 4:0 jsme byli jednoznačně lepší. Poté jsme trošku polevili a hosté nás potrestali. Trutnov naštěstí nepotvrdil pověst, která ho předcházela.

MFK Trutnov
Trutnov - spolupracovník redakce Petr Brejcha: Zasloužená výhra domácích, kteří nás předčili v důrazu a nasazení…



Sestavy


Sparta Kutná Hora
O. Stoupa [-] - B. Franc [-] , J. Nekvinda [-] , R. Hačka [-] , T. Skokan [-] - M. Wolf [-] , O. Bora [-] (88. R. Vocel [-] ) , T. Javorek [-] (68. L. Šindelář [-] ) , R. Šesták [-] - M. Antoš [-] , L. Křelina [-]

MFK Trutnov
J. Šťastný [-] - D. Kovář [-] , Z. Tauchman [-] , M. Křižovič [-] , P. Holubec [-] (83. O. Šulitka [-] ) , M. Kamitz [-] (75. D. Duch [-] ) , V. Marks [-] , J. Landyš [-] (86. T. Navrátil [-] ) , P. Makovský [-] , J. Holubec [-] (67. J. Čech [-] ) , M. Kejzlar [-] (67. O. Tobiaš [-] )

ŽK: 74. M. Antoš - 74. O. Tobiaš .
Hráči zápasu: M. Antoš - Z. Tauchman .
Místo: Kutná Hora. Počet diváků: 95. Rozhodčí: Míč Vojtěch - KYNCL Tomáš, LEŠKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.