5:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Bor nadělil hostům na cestu pět gólů


Branky


9. P. Hoke , 37. D. Novotný (vl.) , 60. J. Černý , 62. F. Šimoník , 82. M. Kučera - 86. P. Papoušek
0

Zápas to mohl být celkem vyrovnaný, kdyby hosté proměňovali své šance. Nový Bor tak potvrdil roli favorita utkání a mizérie FKP Turnov pořád pokračuje. Turnov se po tomto zápase propadnul o jednu příčku níž na 13.místo. To Novému Boru patří pěkná šestá pozice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ve znamení neproměněných tutovek hostí

Zápas začal hodně zostra a již v prvních minutách se mohlo měnit skóre. V úvodní minutě se dostali do dobré šance domácí, ale k zakončení nedošlo. V třetí minutě se dostal do velice dobré příležitosti hostující Papoušek, ale z dobré pozice vysoko přestřelil. Vzápětí došlo v hostujícím vápně ke střetu dvou hráčů, ale rozhodčí zůstal klidný a penalta se nepískala. V deváté minutě se domácí Černý neohroženě probíjel přes hostující obranu. Na pomoc mu přispěchal Hoke a z velkého úhlu překonal vyběhnuvšího gólmana Konečného. Hra byla i nadále otevřená a oba týmy se snažily vstřelit gól. Šance na to byly na obou stranách, ale dlouho se nedařilo. Do velice dobrých příležitostí se dostali hostující Drahoňovský i Dydowicz. Jenomže oba vychytal vynikající domácí gólman Blumentritt.  Až v 37.minutě šel do hlavičkového souboje domácí Černý a na konci akce byla nešťastná teč domácího Novotného, který si vsítil vlastní gól. V závěru prvního poločasu ještě mohl snížit hostující Dydovicz, jenomže v dobré příležitosti nedal. Poločas tak skončil 2:0 pro domácí, i když na šance to mohlo být tak 4:8.

V druhém poločase domácí přidali další tři góly

Do druhého poločasu se povedl vstup lépe domácímu týmu. V 54.minutě dostali domácí výhodu trestného kopu z dobré vzdálenosti. K míči se postavil Černý a jeho střela orazítkovala tyč Konečného brány. Po hodině hry se skóre opět měnilo v prospěch domácího týmu. Domácí Broschinský se výtečně uvolnil po lajně a poslal prudký centr před bránu. K míči se nakonec dostal Černý a utěšenou střelou do šibenice Konečného brány zvyšuje na 3:0. Domácí jsou při chuti a předvádí pěkné akce. Srdce diváka zaplesalo při akci Kubeše s Pekařem, kdy si míč ťukali jedním dotekem, a gólu zabránil výtečným zákrokem gólman Konečný. Za další minutku se opět mění skóre. Domácí Janů přihrál do běhu Šimoníkovi. Gólman hostí dobře vyběhl a Šimoník to napálil do něj. Jenomže byl včas u odraženého míče a napodruhé to dal již do sítě. A je to již 4:0 a hosté jsou na ručník. Domácí diváci skandují "dejte jim bůra! " jejich přání bylo vyslyšeno osm minut před koncem. Domácí Prieložný vybojoval míč, počkal si na nabíhajícího Kučeru a předložil mu tutovku. Kučera nezaváhal a domácí vedou 5:0. Hostům se povedlo jen kosmeticky snížit na 5:1, když se v 86.minutě trefil krásnou střelou z dvaceti pěti metrů Papoušek. Výhra domácích byla, vzhledem k proměňování brankových příležitostí, naprosto zasloužená.



Ohlasy k zápasu


FC Nový Bor
Nový Bor - trenér Plšek: Věřil jsem, že utkání zvládneme, ale přiznám se, tak vysoké vítězství jsme nečekali. V prvním poločase se hrálo nahoru dolů, střed hřiště byl otevřený z obou stran, to se muselo lidem líbit. V poločase mohl vést kdokoliv. Klíčové byly zákroky Blumnetritta,hosté nám navíc pomohli vlastním gólem. Ve druhém poločase musel soupeř hrát, my jsme využili jejich otevřené obrany, zvlášť čtvrtý gól byl velmi povedený. Chci opět poděkovat fanouškům, jsou našim dvanáctým hráčem.

FK Turnov
FKP Turnov - vedoucí mužstva Petr Horáček: Domácí vyhráli zaslouženě, zaostali jsme v proměňování šancí, když tři vyložené v první půli jsme nedokázali využít.



Sestavy


FC Nový Bor
D. Blumentritt [-] - L. Devátý [-] , L. Čurgali [-] , F. Šimoník [-] , J. Broschinský [-] - R. Mach [-] (76. M. Kučera [-] ) , P. Hoke [-] , T. Janů [-] (69. P. Hauer [-] ) , L. Kubeš [-] (74. J. Prieložný [-] ) - J. Černý [-] (67. P. Stromecký [-] ) , Z. Pekař [-]

FK Turnov
J. Konečný [-] - J. Petřík [-] , J. Šimek [-] (24. T. Kratochvíl [-] ) , F. Henzl [-] , D. Novotný [-] - J. Dlouhý [-] (64. M. Randák [-] ) , T. Cigánek [-] (79. A. Krejčík [-] ) , T. Beníšek [-] , D. Dydowicz [-] - D. Drahoňovský [-] (46. T. Bárta [-] ) , P. Papoušek [-]

ŽK: 31. L. Kubeš , 33. L. Devátý , 85. P. Hauer - 73. J. Petřík , 77. T. Cigánek , 79. D. Novotný .
Hráči zápasu: D. Blumentritt , J. Černý - P. Papoušek .
Místo: Nový Bor. Počet diváků: 148. Rozhodčí: Hůlka Lukáš - HALEŠ Vladan, MILNER Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.