Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jablonec polevil až v závěru


Branky


11. V. Vukadinovič , 45. K. Krejčík , 53. S. Rossi , 67. J. Linka (p.) , 78. J. Linka - 77. P. Moravec , 90. P. Moravec
0

Setkali se dva sousedi v tabulce a oba potřebovaly body jako sůl.  Jablonec posílený o tři hráče Šilhavého party, byl nakonec spokojenější, protože všechny body zůstaly doma. Turnov odjel s prázdnou a jeho pasivní skóre opět narostlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostům patřil pouze úvod prvního poločasu

Do zápasu vstoupili lépe hosté a také si vytvořili první šanci v zápase. Vytvořili závar před domácí bránou, po kterém dokonce zazvonila tyč Farského brány. Jenomže, to bylo ze strany hostů vše a taktovku zápasu převzali domácí. Krásnou akcí se prezentoval Jablonec již v 9.minutě, kdy volej Povra z dobrých 25 metrů, vyškrábl gólman Hyka na roh. To byla pouze hrozba pro hosty, protože o dvě minutky později se již domácí radovali z gólu. Na konci rychlé akce byl Vukadinovič, který přesnou střelou na bližší tyč nedal gólmanovi hostí šanci. 1:0. Hosté spoléhali na zabezpečenou obranu a vyráželi do rychlých brejků. Jeden se jim hodně povedl a pouze včasná reakce gólmana Farského zabránila skórovat hostujícímu Sýkorovi. Po půlhodině hry se po křídle rozběhl Vukadinovič a poté našel přesnou, zpětnou přihrávkou Rossiho. Jenomže ten, ve vyložené šanci, trefil pouze do dobře postaveného gólmana. Domácí uhodili podruhé až v poslední minutě prvního poločasu. Pěkná kombinační akce hráčů Rossiho, Linky a Krejčíka, skončila gólem posledně jmenovaného. Poločas skončil 2:0 pro domácí a hosté se ukázali pouze v úvodu zápasu.

V druhém poločase Jablonec svůj tlak ještě zvýšil

Od začátku druhého poločasu si domácí vytvořili převahu, kterou hned v úvodu zúročili třetí brankou. Krásná, ale hlavně přesná, dalekonosná střela Rossiho, zaplula přesně k tyči Hykovi brány a skóre domácích pěkně narůstalo. O deset minut později to již mohlo být 4:0, ale Krejčík přestřelil bránu z malého vápna. V 67.minutě vniknul domácí Štemberk do pokutového území, kde ho hostující obránce nešikovně poslal k zemi a rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu. Penaltu bezpečně proměnil výborně hrající Linka. Po deseti minutách hry se konečně prosadili i hosté. Chybičku domácího Chropůvky dokonale využil výborně hrající Sýkora, který posléze předložil tutovku Moravcovi. Ten nezaváhal a snížil na 4:1. Jenomže neuběhla ani minuta skóre se opět měnilo. Na centr domácího Sedláčka si naběhl Linka a překonal hostujícího gólmana. V poslední minutě zápasu nevyšla domácím ofsajdová past. Ze zadu si naběhl Kratochvíl a přihrál Moravcovi na druhý gól hostí. Zápas tak skončil 5:2 pro domácí Jablonec, který nikoho nenechal na pochybách, že body zůstanou doma. Jablonec si polepšil jak v tabulce, tak i ve skóre. Turnov zatím zůstává pořád s pouhým jedním vítězstvím.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jablonec nad Jizerou
Jablonec - předseda oddílu David Holman: Až na úvod zápasu, jsme měli celé utkání pod kontrolou. O třech bodech pro Jablonec nebylo pochyb. Velká převaha, množství střeleckých příležitostí, pěkné branky, spokojení diváci - pěkná sobota. V dalším kole nás čeká znovu pojizerské derby v Semilech.




Sestavy


TJ Sokol Jablonec nad Jizerou
R. Farský [-] - J. Halama [-] , M. Štemberk [-] (72. J. Chropůvka [-] ) , V. Vukadinovič [-] , S. Rossi [-] , J. Zemánek [-] (68. D. Sedláček [-] ) , K. Krejčík [-] , O. Rozkovec [-] (82. M. Kozel [-] ) , J. Povr [-] (61. V. Helm [-] ) , M. Kysela [-] , J. Linka [-]

FK Turnov
M. Hyka [-] - D. Novotný [-] , T. Kratochvíl [-] , T. Bárta [-] (61. J. Dlouhý [-] ) , T. Cigánek [-] , J. Sýkora [-] , D. Drahoňovský [-] (73. P. Moravec [-] ) , A. Krejčík [-] (70. R. Matoušek [-] ) , J. Šimek [-] , J. Petřík [-] , W. Bong [-]

ŽK: 22. J. Halama , 87. D. Sedláček - 47. J. Šimek , 83. J. Sýkora .
Hráči zápasu: J. Linka - P. Moravec .
Místo: Jablonec nad Jizerou. Počet diváků: 215. Rozhodčí: Machýček Lukáš - MATĚJČEK Milan, KOVÁŘOVÁ Veronika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.