L. Mach 13.
R. Konečný 36. (p.)
L. Mach 74.
R. Fikejz 90.
4:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji neporažených bralo všechny body Vysoké Mýto


Branky


13. L. Mach , 36. R. Konečný (p.) , 74. L. Mach , 90. R. Fikejz - 26. J. Souček
0

Vysoké Mýto odehrálo zajímavou partii v souboji dvou doposud neporažených celků. Hosté odehráli dobré utkání, ale v deseti lidech jim, v tom úmorném vedru, rychle docházely síly. Nakonec z tohoto souboje vyšlo vítězně vysoké Mýto, kterému se na hosty z Ústí dlouhodobě daří.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ovlivnila červená karta

Do zápasu vstoupili lépe domácí a byli to oni, kdo se dostával do šancí. Hned v třetí minutě mohl otevřít skóre domácí Mach, ale nedal. Poté se hra malinko vyrovnala a míč měli na kopačkách hlavně hosté. Jenomže přišla 13.minuta a skóre se měnilo poprvé. Dlouhý aut domácího Živného propadl až k nohám Macha a ten krásnou střelou z otočky, otevřel skóre zápasu na 1:0. Hosty tento gól nabudil a zvýšili svou aktivitu. Po necelé půlhodině hry uvolnil hostující Vaňous Součka a ten si již se svou šancí poradil. Jeho přesná přízemní střela znamenala vyrovnání na 1:1. V 33.minutě běžel hostující Vaňous sám na bránu domácích. Jenomže ho výtečně vychytal domácí gólman Černík a dokonce chytil i dorážku Součka. Tady se ukázalo, že pravidlo "NEDÁŠ - DOSTANEŠ", někdy platí až dvojnásobně. V podstatě z protiútoku podnikli domácí rychlý brejk na konci kterého byl domácí Fikejz. Toho ve vápně fauloval hostující Nágl a rozhodčí ani na chvilku nezaváhal. Zapískal, ukázal na penaltový puntík a provinilci udělil červenou kartu. Ta červená se zdála být hodně přísná, ale bohužel pravidla jsou pravidla. Domácí Konečný penaltu proměnil a poslal svůj tým do vedení 2:1. A hosté tak byli potrestáni dvakrát, jak to již v těchto situacích bývá zvykem. Poločas skončil 2:1 pro domácí a hosté se asi těžko zmůžou na odpověď.

V druhém poločase přidalo Vysoké Mýto další dva góly

V druhém poločase se hosté sympaticky snažili o vyrovnání výsledku. Jenomže proti nim stál jejich nižší počet na hřišti a i úmorné horko, které rychle ubíralo síly. Domácí měli celý druhý poločas pod kontrolou a hosté se snažili zahrozit z každé standardní situace. Domácí měli gólovek o hodně víc, ale na hostující obraně si postupně vylámaly zuby Wimmer, Motl i Štěpánek. A tak se skóre měnilo až patnáct minut před koncem, kdy se ve vápně opět nejlépe zorientoval domácí Mach a zvýšil na 3:1. V poslední minutě zápasu si ještě na perfektní kolmici naběhl Fikejz a sám před gólmanem již nezaváhal. Pěkně ho obstřelil a uzavřel skóre zápasu na konečných 4:1 pro domácí. Ústí nad Orlicí, tak opět nedokázalo ve Vysokém Mýtě bodovat. To natěšení domácí mají za sebou vynikající vstup do sezóny. Zápas samozřejmě ovlivnila červená karta, ale je to fotbal a prostě se to stává.



Ohlasy k zápasu


SK Vysoké Mýto
Vysoké Mýto - spolupracovník redakce Jiří Koukol: Takový výsledek by asi před zápasem očekával málo kdo. Výhra byla zasloužená a potvrdila to, že se nám na Ústí v poslední době velmi daří. Takový vstup do podzimní části divize, se opravdu nečekal. V neděli dopoledne odehrajeme další utkání v Praze na hřišti FK Admira. Uvidíme, zda se nám podaří udržet podzimní neporazitelnost i v tomto zápase s nováčkem v divizi „C“.

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Ústí nad Orlicí - spolupracovník redakce Jan Skácel: Pro první porážku v novém divizním ročníku si fotbalisté Jiskry zajeli do Vysokého Mýta, kde se jim tradičně moc nedaří. Výjimkou nebyl ani sobotní zápas. Domácí tak vysoko vyhráli, ale k úspěchu jim dopomohl hlavně necitlivý přístup hlavního rozhodčího, který toto utkání výrazně ovlivnil. Na svěřence trenéra Chudého čeká v sobotu 5. 9. od 17.00 hod. další těžká výzva. Olympia H. Králové má velké ambice a bez ztráty bodu vede tabulku.



Sestavy


SK Vysoké Mýto
V. Černík [-] - M. Hock [-] , L. Trnka [-] , L. Daněk [-] (74. L. Benda [-] ) , R. Konečný [-] - P. Štěpánek [-] (83. F. Lebeda [-] ) , A. Kopřiva [-] (60. D. Motl [-] ) , F. Wimmer [-] , L. Živný [-] - L. Mach [-] , R. Fikejz [-] (90. M. Žák [-] )

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
R. Jehlička [-] - M. Coufal [-] (86. M. Kopecký [-] ) , A. Nágl [-] , P. Chleboun [-] - M. Ráliš [-] , P. Langer [-] (86. J. Kaláb [-] ) , Z. Vaňous [-] (80. M. Falta [-] ) , J. Felcman [-] (77. R. Ráb [-] ) , M. Brabec [-] , P. Falta [-] - J. Souček [-]

ŽK: 43. R. Fikejz - 58. M. Coufal , 68. J. Felcman . ČK: 36. A. Nágl .
Hráči zápasu: L. Mach - M. Brabec .
Místo: Vysoké Mýto. Počet diváků: 380. Rozhodčí: Starý Dominik - DRÁBEK Drahoslav, ČECHLOVSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.