0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Admira brala druhý bod po penaltách


Branky


0

Jelikož se ani jednomu z týmů nepodařilo vstřelit gól, tak utkání skončilo remízou. V penaltovém rozstřelu zářil gólman hostí Pellegrini, který chytil dvě penalty. Druhý bod tak brala spokojenější Admira. Suchdol nepotvrdil výhru z Jablonce a na domácím hřišti získal pouze bod.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase souboj domácích s hostujícím gólmanem

Hostům před utkáním onemocněl gólman. Admirákům vyšla vstříc Sparta a půjčila jim na půlroční hostování gólmana Pellegriniho. Což se nakonec ukázalo jako vynikající tah. Domácí do zápasu vstoupili aktivněji a přitlačili hosty na jejich polovinu. Již v desáté minutě Pellegrini vyrazil na roh nebezpečnou ránu Černohlávka. Hosté se osmělili až po čtvrthodině utkání. Střelu Zahálky, která mířila k tyči, domácí gólman vyrazil na roh. Další dvě šance, po jedné na každé straně, přišli až po půlhodině hry. Nejdřív střílel hostující Zahálka, efektně z otočky, ale vedle. Poté musel zasahovat hostující gólman při nebezpečné standardce hostí. První poločas tak skončil bez branek.

I v druhém poločase střelcům zvlhl prach

Úvod druhého poločasu také patřil domácím. V dobrých pozicích se neprosadili Michálek a ani Kacafírek. Chvilku poté si málem hosté vstřelili vlastňáka, ale gólman opět zazářil a gól nepustil. K další šanci se v 60.minutě dostal domácí Bodlák. Jeho střela mířila přesně k tyči a diváci se již chtěli radovat z gólu. Proti byl ovšem gólman Pellegrini, který opět úspěšně zakročil. Hosté se dostali pořádně do hry až v poslední čtvrthodině utkání. Nejdřív zahrozila dvojice Kavalír - Majer, ale Majerovi chyběl kousíček ke skórování. V 75.minutě kopali hosté roh a míč se dostal do ukrutného závaru před domácí bránu. Ale ani z toho branka nebyla. Poslední šanci zápasu měli domácí. Kopali stadardku z velice dobré pozice, asi čtyři metry za velkým vápnem. Míč si postavil Vančura a zakroutil ho přesně pod břevno. Jenomže opět se ukázal hostující gólman a zachránil remízu pro Admiru. A tak se šlo na penalty.

V penaltovém rozstřelu zářil gólman hostí

Za domácí proměnili Kacafírek a Vančura. Nosek a ani Biško na gólmana hostí nevyzráli.

Za hosty proměnili Vosický, Macek, Rybařík i Mamurov.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Družba Suchdol
Suchdol - Vladimír Střihavka: Byl to klasický remízový zápas. Je pravdou, že nás vychytal hostující gólman. Škoda, že jsme nedali gól v poslední minutě ze standardky. Dozadu jsme hráli dobře, ale dopředu nic nevymysleli. Penalty jsme nezvládli. Náš gólman si na dvě sáhnul, jejich dvě chytil.

FK Admira Praha
Admira - Aleš Pivoda: Z našeho pohledu lepší soupeř než v prvním zápase, a přesto jsme odehráli vyrovnaný zápas. A pravděpodobně díky lepšímu gólmanovi si odvážíme nakonec dva body. Otázkou ovšem zůstává, kdy se někdo z našeho týmu trefí do brány.



Sestavy


TJ Sokol Družba Suchdol
M. Kubát [-] - J. Svoboda [-] , J. Kubík [-] (73. R. Biško [-] ) , M. Bodlák [-] , T. Nosek [-] - J. Hannich [-] (80. D. Dastych [-] ) , T. Michálek [-] , M. Černohlávek [-] (46. T. Plot [-] ) , D. Bereš [-] , J. Vančura [-] - Š. Kacafírek [-]

FK Admira Praha
A. Pellegrini [-] - S. Komínek [-] , M. Horák [-] , O. Herc [-] , J. Martinic [-] - J. Kurek [-] (88. J. Mamurov [-] ) , O. Vosický [-] , Š. Zahálka [-] (82. T. Stejskal [-] ) , M. Čmejla [-] (65. P. Kavalír [-] ) - M. Macek [-] , T. Majer [-] (79. F. Rybařík [-] ) -

Hráči zápasu: J. Svoboda - A. Pellegrini .
Místo: Suchdol - tráva. Počet diváků: 250. Rozhodčí: Raplík Lukáš - FOJTÍK Martin, BRYCHTA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.