Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2021 14:30

12.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník veze s Třebelovic výhru


Branky


11

Fotbalisté Lipníku zvítězili v Třebelovicích 4:3 a odskočili svému soupeři na tři body 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

Fotbalisté Třebelovic přivítali na svém hřišti TJ Sokol Lipník. V loňské nedohrané sezóně zvítězil Lipník na svém hřišti nad Třebelovicemi 3:0. Za sobotního velmi krásného počasí přivítaly na svém hřišti Lipník. Od zápasu se díky tabulkovému postavení čekal vyrovnaný souboj, což se také potvrdilo.

Domácí do utkání vlétli lépe a hostující obrana měla s rozehrávkou problém. Již ve 12. minutě utekl hostující obraně Skoumal a otevřel skóre - 1:0. Hosté poté zlepšili svoji rozehrávku a začali vystrkovat růžky. Vyrovnání se hosté hosté zaslouženě dočkali ve 38. minutě.

 

Hosté si výhru pohlídali

Do druhého poločasu domácí nevstoupili vůbec dobře a byli horším týmem. Hosté se dostali do vedení v 60. minutě, ale to jim vydrželo pouhých 13 minut. Nadále se hrál vyrovnaný fotbal, ale brankové příležitosti pálili pouze hosté a tak přišel zákonitě trest. V 81. minutě se domácí dostali do vedení, které jim vydrželo ovšem pouze jednu minutu. Domácí vsadili vše na jednu kartu a to se jim v nastavení nevyplatilo. V 92. minutě strhl všechny body na hostující stranu Štáva.



Ohlasy k zápasu


TJ Třebelovice
Máca Marek, hráč a trenér: Utkání jsme vůbec nezvládli. Jsme v totálních s*a*k*ch, naposled jsem vyhráli snad někdy o prázdninách. Nyní už čekáme pouze na konec podzimu




Sestavy


TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - O. Jurka [-] , D. Janíček [-] , J. Sedláček [-] , M. Máca [-] , M. Šmíd [-] , S. Michal [-] , J. Rakušan [-] , J. Jurka [-] , K. Skoumal [-] (81. T. Brychta [-] ) , R. Jurka [-]

Hajduk Lipník
M. Peštál [-] - M. Tretera [-] , J. Brabenec [-] , Š. Vala [-] , P. Burian [-] , Z. Svoboda [-] - M. Vala [-] , M. Mašeja [-] , A. Kisela [-] (57. J. Procházka [-] ) - R. Šťáva [-] , D. Vozár [-] (89. D. Králík [-] ) -

ŽK: 88. J. Jurka - 33. P. Burian , 62. M. Tretera , 88. R. Šťáva .
Hráči zápasu: R. Jurka - R. Šťáva .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: FŇUKAL Lubomír - DĚDEK Jiří, TRETERA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 07:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 11:19

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 06:01
Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Třebelovice již potřebují zabrat, ale proti Lipníku, který v minulém kole zvítězil v Hartvíkovicích to nebude mít vůbec jednoduché.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 19:59

Tip: výhra domácích