Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice B zvládly první domácí zápas


Branky


9

Třebenice ani ve svém druhém zápase nevydolovaly ani bod auzavírají celkovou tabulku

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát udeřili

Šebkovice B přivítaly na svém hřišti Třebenice. Oba týmy měly po minulém kole co napravovat. Do zápasu vstoupili aktivněji hosté, ale všechny jejich útočné pokusy zastavila domácí obrana v čele s dobře chytajícím Bradou. Ve 14. minutě se po dlouhé nákopu od stopera dostal za hostující obránce Bílek a šajtlí prostřelil golmana 1:0. Domácí poté začali být aktivnější a hrozili hlavně po stranách hřiště. Po jedné takové akci se dostal k míči Bílek, který pěknou kličkou proskočil mezi dvěma obránci a zvýšil na 2:0. Do konce poločasu byly Šebkovice aktivnější, ale další gól přidat nedokázaly.

 

Domácí si výhru pohlídali

Hned po přestávce zahrávaly Šebkovice přímý kop z půlky hřiště. Ten dokázal hostující brankář za přispění slunce vyrazit pouze do břevna a pohotový Zikmund jej na dvakrát dorazil do brány 3:0. Tato branka domácí až moc uklidnila, čehož využil hostující kanonýr Ondráček a pěknou střelou zpoza vápna snížil na 3:1. V 68. minutě se Třebenicím podařilo snížit na rozdíl jedné branky, když únik 2 na 1 zakončil střelou do prázdné branky Rymeš 3:2. Tyto dvě branky Šebkovice probraly a o 2 minuty později jim vrátil klid na kopačky přesně umístěnou střelou z hranice šestnáctky Ryvola. Chvíli na to využil chybné rozehrávky Třebenic Holčapek, který na půlce hřiště vypíchl míč a střelou z velké dálky nachytal vyběhnutého hostujícího brankáře. Poté už si domácí vedení pohlídali a zápas se spíše už dohrával. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Šebkovice B
Holčapek Josef, hráč: Dnes jsme byli celý zápas aktivnější a zaslouženě jsme tento zápas vyhráli.




Sestavy


TJ Sokol Šebkovice B
F. Brada [-] - T. Bílek [-] , R. Černý [-] , M. Uhlíř [-] , M. Procházka [-] , S. Zikmund [-] (72. V. Říha [-] ) , L. Ryvola [-] (83. L. Ryvola [-] ) , D. Bílek [-] (83. Š. Voznica [-] ) , J. Holčapek [-] , J. Fejta [-] (46. A. Kotačka [-] ) , M. Rybka [-] (46. P. Kotačka [-] )

Horácký klub Třebenice
V. Palát [-] - S. Jenerál [-] (46. L. Svoboda [-] ) , L. Hrbáček [-] (72. V. Fiala [-] ) , M. Filipec [-] , J. Fiala [-] , D. Holoubek [-] , T. Ondráček [-] , F. Rymeš [-] , M. Ondráček [-] , M. Ondráček [-] , L. Buchal [-]

Hráči zápasu: D. Bílek - F. Rymeš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KŘEN Filip - JÁN Jiří, RYGL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Souboj dvou týmů, kteří v prvním kole nebodovali. Bude to vyrovnaný zápas se šťastným koncem pro Šebkovice.

Tip: výhra domácích