EXPERT TIP - 3.kolo Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022

Datum kola: 14.8.2021

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Luboš Mlejnek

Dnešním expertem se stal Luboš Mlejnek. Hrával fotbal za Hrotovice, ale kvůli zranění a následné plastice křížového vazu v koleni s fotbalem minulý rok skončil a nyní trénuje v Hrotovicích starší žáky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 56 - 0 - 44 %
Komentář experta:

Teďka asi překvapím svým tipem, ale rezerva Budějovic to na Rouchovany prostě umí. Poslední 2 vzájemné utkání vždy vyhráli Budějovice. V Rouchovanech jsou hody a dá se očekávat vysoká divácká návštěva.

Tip experta: 1 89 - 0 - 11 %
Komentář experta:

Souboj dvou týmů, kteří v prvním kole nebodovali. Bude to vyrovnaný zápas se šťastným koncem pro Šebkovice.

Tip experta: 1 33 - 22 - 45 %
Komentář experta:

Čáslavice před sezónou posílili o brankáře Belvončíka z Chlístova a záložníka Zsihovicse. Už v prvním utkání nové sezóny bylo vidět, že Čáslavice mají velmi kvalitní kádr a dle mého budou hlavním konkurentem Hrotovic v boji o postup. Předín má hodně mladý kádr, který je již delší pohromadě a bude hrát zase na špici tabulky, ale na Čáslavice to stačit nebude. Tým okolo nestárnoucího Šimka zvítězí. V utkání bude padat hodně gólů.

Tip experta: 1 78 - 0 - 22 %
Komentář experta:

Souboj dvou rezerv. Rapotice po debaklu v Hrotovicích potřebují bodovat a věřím tomu, že doma Kouty B porazí. V Rapoticích se hraje všem soupeřům špatně. Radim Strašák se střelecky prosadí.

Tip experta: 1 89 - 0 - 11 %
Komentář experta:

Okříšky doma body neztrácejí. Pyšel překvapivě vyhrála v minulém kole proti Rouchovanům, ale na Okříšky to stačit nebude.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Hrotovice čeká daleká cesta do Vratěnína, kde se střetnou s rezervou Jemnicka. Favorit utkání je jasný. Jak znám hrotovického trenéra Laštovičku, tak ten mužstvo na utkání výborně připraví a nedopustí nějaké podcenění soupeře. Jemnice může překvapit, jak se říká každý zápas je jiný. Ale dle mého Hrotovice zvítězí a první benzinka to po cestě zpátky pocítí. Kdybych si měl tipnout střelce, tak kromě tradičních střelců se trefí i jeden z nejlepších hlavičkářů v soutěži Filip Pekárek.

Tip experta: 1 89 - 11 - 0 %
Komentář experta:

Opatov nezažil příliš povedenou minulou sezónu. V prvním utkání nové sezóny překvapivě vysoce zvítězil v Třebenicích. Domácí jsou mírným favoritem utkání a nad Radoticemi zvítězí.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Marek Hrůza 5
2. Petr Zima 5
3. Jan Virgl 4
4. Michal Zikmund 4
5. Tomáš Novotný 3
6. Luboš Mlejnek 3
7. Mateo Premar 3
8. Venca Likeš 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.