Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 15:30

9.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice nedaly Radoticím šanci


Branky


10

Fotbalisté Hrotovic navázali na dobré výsledky a porazili Radotice na svém hřišti jasně 6:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát udeřili

V 9. kole 3. třídy se za příjemného slunečného počasí utkaly domácí Hrotovice s týmem z Radotic. Poslední společný zápas dopadl lépe pro Hrotovice, kdy zvítězily 4:0, Radotice tak měly co vracet a navíc jistě chtěly prodloužit svoji třízápasovou sérii vítězství. Od začátku však svoji převahu ukazovali domácí a už v prvních minutách ohrožovali branku hostů. Poprvé se podařilo překonat hostujícího brankáře v 6. minutě, kdy se trefil František Strohmer - 1:0. Toho následoval až v 31. minutě Michal Mlejnek a do šaten se tedy šlo za nervózního stavu 2:0. 

Domácí ještě skóre navýšili

Po přestávce se domácí ještě víc rozstříleli a postupně zvýšil Jan Votava, Libor Šabata a podruhé František Strohmer a Jan Votava. Výsledné skóre se tedy zastavilo na 6:0. Hosté hrozili v průběhu zápasu hlavně ze standardních situací a z rohů, ale překonat domácího brankáře se jim nepodařilo.



Ohlasy k zápasu


Od začátku zápasu jsme ukazovali svoji převahu a už v prvních minutách jsme ohrožovali branku hostů. Po přestávce jsme se ještě víc rozstříleli a postupně zvýšili skóre.




Sestavy


Sokol Hrotovice
J. Virgl [-] - L. Dvořák [-] (76. T. Novotný [-] ) , F. Pekárek [-] , T. Hadraba [-] , M. Růžička [-] - T. Diviš [-] , J. Votava [-] , M. Hrůza [-] (46. L. Nevtípil [-] ) , L. Šabata [-] - M. Mlejnek [-] (76. L. Fiala [-] ) , F. Strohmer [-] -

TJ Družstevník Radotice
M. Novák [-] - P. Tobolka [-] , V. Liška [-] - M. Jeleček [-] , M. Engelmann [-] , M. Habich [-] , M. Kincl [-] - M. Liška [-] , S. Michal [-] (62. D. Kincl [-] ) - Z. Kapinus [-] , J. Nevěčný [-] (20. L. Tříletý [-] )

ŽK: 34. L. Šabata .
Hráči zápasu: M. Mlejnek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: FŇUKAL Lubomír - ŠABATA Libor (N), NEVĚČNÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Hrotovic jsou ve skvělé formě a sérii vítězství potvrdí i v tomto zápase proti Radoticím. Hrotovice vyhráli 4x v řadě, Radotice 3x v řadě. Na velkém hřišti v Hrotovicích nikdo vyhrávat nebude. Radotice v posledních zápasech ukázali, že fotbal hrát umí a můžou s kýmkoliv ze silné top 3 překvapit. Ale domácí na mě působí kvalitnějším dojmem a já tipuji výhru kamarádů z Hrotovic.

Tip: výhra domácích