Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 15:00

11.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice doma opět jasně zvítězily


Branky


7

Vedoucí tým soutěže z Hrotovic doma jasně přehrál rezervu Okříšek v poměru 5:1 a zůstal v čele tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o tři góly lepší

V 11. kole podzimní části se sešly domácí Hrotovice s „B" týmem z Okříšek. Hosté doplnění několika hráči z dorostu vstoupili do zápasu o něco lépe a měli mírnou převahu. Domácím nějakou dobu trvalo než se na hřišti našli. Povedlo se tak až v 18. minutě kapitánovi Janu Votavovi, který otevřel skóre - 1:0. O pár minut později ještě zvýšil Libor Šabata a Michal Mlejnek. Do šaten se šlo za příznivého stavu 3:0 pro domácí. 

Domácí si výhru pohlídali

Po přestávce domácí potvrdili svoji převahu, kdy se podruhé trefili Jan Votava a Libor Šabata - 5:0. Na hostujícím celku bylo vidět, že někteří hráči už mají jeden zápas v nohách, to jim však nevzalo odhodlání a nadále bojovali za lepší výsledek. V 79. minutě se alespoň podařilo Vítu Bastlovi snížit na 5:1. Do konce utkání se už ale skóre neměnilo a domácí Hrotovice si tak odnesly další tři body a potvrdily 1. místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hrotovice
Hlavnička Jiří, jednatel: Na hostujícím celku bylo vidět, že někteří hráči už mají jeden zápas v nohách, to jim však nevzalo odhodlání a bojovali za lepší výsledek, ale náš tým to přesto nestačilo




Sestavy


Sokol Hrotovice
J. Virgl [-] (60. F. Strohmer [-] ) - M. Růžička [-] , T. Hadraba [-] , F. Pekárek [-] (60. J. Křivánek [-] ) , L. Dvořák [-] - L. Šabata [-] , J. Votava [-] (75. L. Fiala [-] ) , T. Diviš [-] , J. Petřek [-] - M. Mlejnek [-] (81. P. Hadraba [-] ) - Z. Kovář [-]

SK Huhtamaki Okříšky B
M. Trnka [-] - T. Dočkal [-] , T. Binka [-] , Š. Novotný [-] , M. Hobza [-] (75. J. Paděra [-] ) , L. Mašek [-] , V. Bastl [-] , J. Jůza [-] , M. Veleba [-] (59. M. Picmaus [-] ) , M. Pařízek [-] (59. J. Popelář [-] ) , F. Teplan [-] (44. R. Salát [-] )

ŽK: 82. L. Dvořák - 19. V. Bastl , 85. Š. Novotný , 88. T. Dočkal .
Hráči zápasu: L. Šabata - L. Mašek .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: KALINA Oldřich - ŠABATA Libor (N), SEITL Bohuslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Domácí jsou v utkání favoritem. Navíc hosté si nepomůžou nikým z áčka, takže by domácí měli vyhrát. Jenže Okříšky jsou na čtvrtém místě a fotbal určitě hrát umí. Určitě to nebude lehké utkání a pokud domácí soupeře nepodcení, tak vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Chce vyhrát, proto vyhrajeme