0:4
(0:3)
28. M. Falout
30. M. Falout
42. M. Falout
71. M. Nidl (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2021 18:00

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horšovský Týn vybojoval vítězství na půdě Chodského Újezdu.


Branky


28. M. Falout , 30. M. Falout , 42. M. Falout , 71. M. Nidl (p.)
6

Horšovský Týn bojoval s Chodským Újezdem v pořádném slejváku. Ale hostující tým to vůbec nerozhodilo a s domácími si poradili s velkou jistotou. Horšovský Týn se blýskl dvěma střelci, třígólovým Markem Faloutem a penaltovým géniem Michaelem Nidlem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Počasí hosty neodradilo

V nepříznivém počasí si vedl lépe tým Dynama, dokázal být více nebezpečný, ale domácí drželi častěji balón na svých kopačkách. Hosté šli do vedení už ve 28. minutě, kdy Marek Falout umístil skákavou střelu k tyči. Domácí brankář na mokrém povrchu neměl jedinou šanci. Podobně Dynamo vstřelilo i druhý gól, když se k přímému kopu postavil už zmíněný Marek Falout. A střelou k tyči ve 30. minutě zvýšil skóre na 2:0. Domácí se ze špatného začátku zápasu nedokázali oklepat, a tak krátce před poločasem ve 42. minutě přidal svůj třetí gól Marek Falout.

Třígólový střelec vybojoval pokutový kop

V druhém poločase vládl dlouho bezbrankový stav. Ani jeden z týmů si nedokázal vytvořit žádnou větší šanci. Počasí zůstalo stejné, a to hráčům ani na jedné straně též nepřidávalo. V pozdějších minutách zápasu domácí začali být více neklidní a snažili se zápas zvrátit, jak to jen šlo. Na neštěstí pro ně přišla velká rána v podobě pokutového kopu pro soupeře. Michael Nidl v 71. minutě vzal penaltu s naprostým klidem a panenkou přelstil Újezdského gólmana. Do konce zápasu už žádná branka nepadla, a tak si Dynamo odváží cenné body domů.



Ohlasy k zápasu



FC Dynamo Horšovský Týn
Hráč, Michael Nidl: V sobotu nás čekalo první mistrovské utkání na půdě Chodského Újezdu, který za mě bude patřit k té lepší polovině. Abych řekl pravdu, hodně z nás toho moc nenatrénovalo, tudíž se tam jelo s tím, že to nebude vůbec snadné a ukáže nám to, jak špatně na tom jsme. Počasí tomu také moc nepřidalo, celou dobu pršelo. Co se týče fotbalu, myslím si, že soupeř měl více ze hry, ale poté se třikrát za sebou ukopl Marek Falout a šli jsme do šaten za pěkného stavu 3:0. Druhý poločas hráči z Újezda začali být více nervózní a hra se začala dost kouskovat. V 70.minutě náš ostrostřelec vybojoval penaltu a já ji s jistotou proměnil. Myslím si, že soupeři moc body z Chodského Újezdu vozit nebudou, mají šikovný kluky, krásné hřiště a slečnu ve stánku. Za 3 body jsme samozřejmě velmi rádi a musíme to potvrdit další víkend na domácím hřišti, kdy k nám přijede Chodov. Na závěr bych jen dodal, že Marka Falouta jsme poslouchali celou cestu v autě.



Sestavy


TJ Chodský Újezd
L. Kozák [-] - P. Opava [-] , T. Trejbal [-] , M. Trejbal [-] , J. Zivčák [-] , P. Pikl [-] , D. Lončík [-] , J. Pikl [-] , L. Founě [-] , D. Čoka [-] (46. F. Greguš [-] ) , M. Beneš [-]

FC Dynamo Horšovský Týn
J. Herc [-] - M. Čedík [-] , D. Mach [-] , M. Steiner [-] , M. Gregořica [-] , M. Šutek [-] , J. Doležal [-] , M. Nidl [-] , J. Černík [-] , M. Falout [-] , J. Svárovský [-]

ŽK: 32. D. Čoka , 62. M. Beneš , 71. L. Kozák , 86. M. Trejbal - 42. J. Svárovský , 69. M. Steiner , 81. J. Černík .
Hráči zápasu: M. Falout .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: KRAUZ Jan - SLIVONĚ Radek (N), SVOBODA Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hosté potvrdí svoji kvalitu

Tip: remíza

Šimon Knopp

Expert: Jan Řezníček
Tip experta: výhra domácích

Už jen kvůli zápasovým zkušenostem věřím zde ve vítězství domácího týmu. Dynamo je v téhle soutěži stále ještě nováčkem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích