4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 15:00

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dynamo Horšovský Týn pokračuje ve velkém stylu


Branky


19. M. Nidl , 49. M. Falout , 71. M. Falout , 85. M. Falout
12

Domácí Dynamo minulý zápas zvládlo se 4 vstřelenými góly a proti Chodovu tomu nebylo jinak. Góly navstříleli dva stejní kanonýři a můžou se tak radovat z prvního místa tabulky a také z ani jedné obdržené branky. Hosté zápas ve velkém horku nezvládli a z tohoto zápasu odjíždí bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Michael Nidl se postaral o vedení v prvním poločase

Těžké podmínky byly pro oba týmy stejné, zápas se odehrával v obrovském vedru. Do zápasu vstoupili lépe hosté, drželi více míč, ale domácím se podařilo v 19. minutě dostat do vyložené šance a Michael Nidl poslal domácí do vedení. Domácí se dokázali mnohokrát dostat do velké příležitosti, ale nedařilo se jim finální řešení situace. Hosté se snažili překvapit soupeře rychlými přechody do útoku a přes vysokého útočníka obehrát defenzívu Dynama. Do zbytku poločasu se skóre už nijak neměnilo a domácí tedy vedli v prvním poločase 1:0.

Marek Falout znovu zaválel

Do druhé půle domácí vstoupili také rychlým golem, kdy vstřelil Týnský střelec Marek Falout v 49. minutě gól na 2:0. Tím ale hráč Dynama zdaleka neskončil a při přímém kopu se znovu postaral o radost domácích fanoušků, když v 71. minutě vypálil šibenici. Hosté se drželi zuby nehty, po střele defenzivního mladíka domácích se otřáslo břevno. Chodov si tak mohl oddychnout, ale ne na dlouho v 85. minutě znovu slavili domácí. To se už zmíněný Marek Falout prosadil jeden na jednoho proti brankáři a vystřelil si tak svůj druhý hattrick za dva zápasy. Zápas skončil a hosté si vezli velkou porážku, nezbývá jim nic jiného než vstát a pokusit se vyhrát další zápas s Krchleby. Domácí tak vyhrávají se stejnými střelci a skórem jako minulý týden.


 



Ohlasy k zápasu


FC Dynamo Horšovský Týn
Hráč, Michael Nidl: Na první domácí zápas nové sezony k nám přijelo mužstvo mladíků z Chodova. Myslím si, že všichni jsme byli zpocení dřív, než jsme vůbec vyběhli na hřiště, protože bylo snad 80 stupňů. Ale podmínky byly pro oba týmy stejné. Do zápasu vstoupili lépe hosté, drželi míč, ale nám se podařilo z první vážnější akce vstřelit první branku. Soupeř hrál spíše nakopávané balony na vysokého útočníka a my jsme nějaké šance měli, ale špatně jsme vyhodnocovali finální řešení.. Do druhé půle jsme vstoupili také rychlým golem, kdy se opět ukopl náš střelec Marek Falout a myslím si, že v tu chvíli už jsme to měli pod kontrolou. Aby toho nebylo málo, tak ''Mařena'' opět nepustil nikoho k přímému kopu a brankáři nedal šanci, když to vymetl. Poté už se to ''dohrávalo'' a my jsme mohli přidat další góly, ale soupeře se docela drželo štěstí, když například náš mladík Matyáš Mašek trefil krásnou střelou pouze břevno. Už mě to moc nebaví, ho opět zmiňovat, ale on prostě musel dovršit svůj druhý hattrick za sebou a dal na konečných 4:0, kdy běžel sám na gólmana. A ano, opět jsme ho poslouchali celý večer... Po dvou kolech máme plný počet bodů, brankář má dvě nuly, takže jsme spokojení, ale stále je co zlepšovat. Za týden nás čeká další těžký soupeř, Chodová Planá.




Sestavy


FC Dynamo Horšovský Týn
J. Herc [-] (81. M. Sazama [-] ) - M. Nidl [-] (56. O. Sladký [-] ) , J. Černík [-] (79. D. Mach [-] ) , M. Falout [-] , J. Doležal [-] , J. Svárovský [-] , A. Svoboda [-] (73. T. Novák [-] ) , M. Mašek [-] , M. Steiner [-] , M. Gregořica [-] , M. Šutek [-]

TJ Tatran Chodov
J. Leinhäupel [-] - T. Cuhra [-] , J. Hanák [-] (69. J. Kapic [-] ) , L. Holar [-] , P. Holar [-] (31. T. Knopp [-] ) , M. Schrödl [-] , L. Reiniger [-] , M. Lorenz [-] , D. Janek [-] , L. Hrubý [-] , M. Holar [-]

ŽK: 29. M. Gregořica , 77. D. Mach - 73. M. Lorenz .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Homr Michal - SVOBODA Aleš (N), HRUŠKA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Šimon Knopp

Expert: Michal Kapic
Tip experta: remíza

Oba týmy dokázali vstřelit 4 góly. Zápas bude velice napínavý a zajímavý sledovat. Myslím si, že se body na konci zápasu budou dělit.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích