2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 14:30

14.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domoušice vládnou přeboru, na postup ale zatím nemyslí


Branky


18. V. Hankocy , 82. L. Pour - 39. M. Suchý
4

Fotbalisté Domoušic jsou zatím v krajském přeboru za suverény, tabulku vedou už o 10 bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté Domoušic dál kralují krajskému přeboru. Poradili si i s Krupkou, byť houževnatého soupeře zlomili gólem až osm minut před koncem. Tabulku vedou už o deset bodů.

 

Domácí šli do vedení v 18. minutě, po centru z levé strany se hlavou prosadil Hankocy. Hosté suverenitu lídra narušili gólem do šatny, po průniku a zpětné přihrávce se střelou z hranice penalty trefil Suchý. Po přestávce začalo dobývání hostující obrany, která odolávala až do 82. minuty, kdy po centru ze strany hlavičkoval do sítě Lukáš Pour.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Domoušice
Pavel Schetll, trenér: Bylo to vydřené vítězství, soupeř byl dobře připravený, těžko jsme se tam prosazovali. Začátek jsme měli dobrý, ale pak se hra vyrovnala. Druhý poločas jsme už měli celkem pod kontrolou, hosté už s námi tolik nestíhali běhat, byl to o tom, jestli se nám povede dát gól. Nevybavuji si, že by soupeř měl měl ve druhé půli nějakou šanci, nám se naštěstí povedlo v závěru rozhodnout. Ale bylo to těžké, je vidět, že je konec sezony, už tam ta lehkost chybí. Hodně jsme kazili v přechodové fázi, jinak to ale bylo zasloužené vítězství. Jsme rádi, že zatím vyhráváme, náskok je veliký, asi jsme to ani nečekali. Ale co bude dál, to je ještě daleko. Máme čas se rozmyslet, co s tím, jestli se pokusíme zabojovat o postup, nebo ne. Ale zatím to není úplně na pořadu dne.




Sestavy


TJ Sokol Domoušice
P. Junek [-] - P. Exner [-] , M. Junek [-] , V. Hankocy [-] (60. L. Pour [-] ) , T. Kukačka [-] , P. Soukup [-] , J. Holman [-] , F. Schettl [-] , P. Pechát [-] , M. Mács [-] (46. D. Podroužek [-] ) , J. Kotlan [-]

TJ Krupka
V. Stoklasa [-] - J. Hirschkorn [-] , M. Krogner [-] , J. Seidl [-] , P. Schubada [-] , P. Paunkovič [-] , J. Kotrba [-] , D. Kolář [-] (72. M. Horváth [-] ) , M. Suchý [-] , M. Pokorný [-] , J. Zaspal [-] (83. A. Ismail [-] )

ŽK: 72. L. Pour , 76. F. Schettl , 78. P. Exner , 91. P. Junek - 86. A. Ismail .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: VŠETEČKA Jan - NEŠNĚRA Filip, CHLÁDEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 17:49

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 22:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 14:23

Tip: výhra domácích