0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Havlíčkův Brod doma nestačil na Chotěboř a je poslední


Branky


0

Další z mnoha podzimních regionálních střetnutí se hrálo v sobotu v Havlíčkově Brodě. Na Losy přijela geograficky i tabulkově blízká Chotěboř, což znamenalo derby se vším všudy. Oba týmy se pohybují daleko níž, než si před sezónou představovali, a tak by jedny z posledních podzimních bodů braly obě strany. Nakonec se z nich radovaly hráči hostů, svěřenci Josefa Sourala začali s daleko větší chutí a v první půli si vypracovali rozhodující dvougólový náskok. Brod se tak propadl na poslední místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dějství patřilo jednoznačně Chotěboři

Do utkání vstoupili výrazně lépe hosté. Od první minuty udávali tempo hry, když vyhrávali téměř všechny osobní souboje a po zisku míče ho dokázali udržet v dobré kombinaci často až do zakončení. Domácí se jen bránili, záloha ani útok míč nedokázala podržet. První střelecké pokusy Chotěboře šly mimo, nebo do brankáře a tak se ujmula až střela Luboše Dvořáka z vápna ve 20. minutě. U lajny propadli dva havlíčkobrodští hráči, J. Hlaváček po jejich obejití nahrál právě Dvořákovi a ten ukryl střelu za stopera Svobodu, který míč ještě mírně tečoval přesně k tyči – 0:1. Marnost havlíčkobrodských podtrhla 32. minuta, když souboj na půlce vypustil nejdříve A. Rokos, po něm D. Hejkal a samotný chotěbořský hráč poslal míč u pravé postranní čáry za obranu, kde nabíhal další osamocený hráč, který nahrál po malém vápně Jiřímu Hlaváčkovi, který z mírného úhlu upravil na 0:2. Do poločasu mohla jít Chotěboř i do tříbrankového vedení, ale další vyloženou šanci už neproměnila

Slovan zabral, ale ke kontaktní brance to nevedlo

Ve druhém poločase se hra srovnala, aktivnější byl naopak domácí Slovan. Brod přidal a dokázal se hostům v důrazu vyrovnat, naopak Chotěboř ubrala, protože nedokázala hrát v takovém nasazení, v jakém hrála první poločas. Ve 47. minutě se krásně proháčkoval D. Fikar, nahrál lobem T. Nedvědovi, který podobně krásně z rohu vápna zakončil. Míč se od břevna odrazil patrně už za brankovou čáru, ale pomezní rozhodčí gól nesignalizoval. Oba týmy si ve druhém poločase vytvořili ještě nějaké šance. Brod opět Nedvědem a Báčou, kteří však hlavičkovali nepřesně a Chotěboř zejména agilním P. Hanouskem, který v 80. minutě po špatném vyběhnutí Soukala měl asi největší šanci druhého poločasu. Hanousek mohl ze 25 metrů zakončovat do prázdné branky, jenže byl zády a než se otočil, už před ním stáli dva obránci, které se snažil lobovat, ale branku netrefil. Zápas tak skončil zaslouženou výhrou hostů.




Ohlasy k zápasu


FC Slovan Havlíčkův Brod B
Ondřej Pavlas, trenér Slovanu B: V prvním poločase byl soupeř výrazně lepší, my, ač jsme chtěli být důraznější, jsme byli jen ustrašeným sparingpartnerem. Drtivou většinu soubojů jsme prohráli a tak jsme Chotěbořské hráče jen honili. Ti k důrazu přidali slušnou kombinaci a jejich vedení mohlo být i vyšší. Ve druhém poločase jsme přidali a hra se vyrovnala. Do šancí jsme se však prakticky nedostávali, a když už střela Nedvěda skončila odrazem od břevna za brankovou čarou, tak rozhodčí gól "neviděli". Lepšímu soupeři musím k vítězství pogratulovat.

FC Chotěboř
Josef Soural, trenér Chotěboře: První poločas rozhodl, měli jsme ho vyhrát asi i větším rozdílem. Byl to asi nás nejlepší podzimní poločas! Do druhé půle jsem hráče nabádal k odpovědnosti vzadu, dopředu jsme již nebyli tolik aktivní, čímž asi naše hra upadla. Domácí pochopitelně zvýšili snahu, ale my jsme si zaslouženou výhru pohlídali.



Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod B
P. Soukal [-] - K. Svoboda [-] , P. Novotný [-] , D. Fikar [-] , V. Halák [-] - M. Báča [-] , T. Nedvěd [-] , M. Hübner [-] , D. Hejkal [-] (68. L. Burjetka [-] ) - A. Rokos [-] , J. Horn [-] (72. J. Molák [-] )

FC Chotěboř
T. Dobrovolný [-] - T. Hromádka [-] , M. Čáp [-] , R. Odvářka [-] , L. Filipský [-] - P. Ďoubal [-] , M. Somerauer [-] (50. M. Odvářka [-] ) , L. Dvořák [-] , J. Hlaváček [-] (60. J. Hlaváček [-] ) - P. Hanousek [-] , M. Moravec [-] (78. M. Koutný [-] )

ŽK: 51. P. Novotný , 89. T. Nedvěd - 75. P. Hanousek .
Hráči zápasu: P. Hanousek , L. Dvořák .
Místo: Umělá tráva. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.