0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměřice si na světelské pouti vystřelily třetí výhru v řadě!


Branky


0

Ač to tak při pohledu na aktuální tabulku nevypadalo , tak se dnes možná hrálo ve Světlé záchranářské utkání. Na místní pouť se totiž přijely podívat Jaroměřice nad Rokytnou. A jelikož dvě poslední kola vyhrály, včetně posledního domácího zápasu s Chotěboří, věděli domácí, že hosté nepřijeli pro cukrovou vatu, ale pro nějaký ten bod. Světlá byla mírným favoritem a chtěla domácí svátek oslavit výhrou, jenže se jí to nepovedlo a po nevýrazném výkonu prohrála 0:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nemastný fotbal přinesl polovlastní gól do sítě Světlé

U Sázavy se dnes hrál nezáživný pouťový fotbal s minimem šancí. Domácí působili od úvodu mdle a ke své hře se příliš nedostávali. První a nakonec i rozhodující moment přišel v 10. minutě. Hostující Roman Hruška vyslal střílenou přihrávku na branku J. Adamce a míč do protipohybu brankáře usměrnil obránce Světlé J. Valenta - 0:1. V první půl nevýrazní domácí se o odpověď pokusili hned o minutu později, a však J. Petřík mířil vedle Klubalovy svatyně. Po zbytek poločasu si domácí proti pozorně bránícímu soupeři nic nevypracovali.

Domácí se zlepšili, na body to nestačilo

Do druhé půle vstoupili hráči Světlé přeci jen aktivněji, ožili a prvních deset minut zatlačili Jaroměřice před jejich bránu. Hned zkraje centroval J. Pohnětal, míč tečoval J. Petřík, ale jeho pokus skončil těsně vedle zadní tyče. Před hodinou hry pak na stejné místo mířil D. Valenta, rovněž mimo. Postupem času se hosté z domácího sevření vymanili a domácí do blízkosti Klubala nepouštěli. Přece jenom se mohli domácí fanoušci radovat z vyrovnání, jenže L. Rezek v dobré pozici v 73. minutě přestřelil. Hosté si závěr utkání pohlídali a po problémech v prvních kolech si připsali třetí výhru v řadě a vyhoupli se na 7. místo.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Světlá nad Sázavou
Hana Štrosová, vedoucí Světlé: Sehráli jsme takový typický pouťový zápas. Náročný víkendový program se přenesl na hřiště ,kluci byli bez pohybu a nedostávali se k tomu, co jsme chtěli hrát. Jen jsme nakopávali míče, s čímž si hostující obrana poradila. Po přestávce jsme se zlepšili, ale ke gólu to nevedlo.

FK Jaroměřice nad Rokytnou
Antonín Salák, trenér Jaroměřic: Zápas moc fotbalové krásy nepobral. My jsme se dostali šťastně do vedení, což byl asi jediný vzrušující moment prvního poločasu. Domácí se po přestávce zlepšili, začali kombinovat a zatlačili nás. My jsme to však ustáli a odvezli si veledůležité body.



Sestavy


FK Bohemia Světlá nad Sázavou
J. Adamec [-] - M. Karel [-] , J. Pohnětal [-] , J. Valenta [-] , J. Klaus [-] - L. Rezek [-] , L. Vodička [-] (88. M. Muzikář [-] ) , M. Křikava [-] , P. Čuřík [-] (88. P. Dvořák [-] ) , D. Valenta [-] - J. Petřík [-]

FK Jaroměřice nad Rokytnou
K. Klubal [-] - D. Karásek [-] , Z. Karásek [-] , J. Urbánek [-] , M. Křivánek [-] - D. Hověz [-] (89. J. Fruhauf [-] ) , F. Svoboda [-] (86. J. Stejskal [-] ) , M. Hutař [-] , P. Čermák [-] - M. Neumann [-] , R. Hruška [-] (65. Z. Melán [-] )

ŽK: 39. J. Klaus , 69. D. Valenta , 73. J. Valenta - 72. P. Čermák , 84. M. Neumann , 89. D. Hověz .
Hráči zápasu: J. Valenta - R. Hruška , M. Křivánek .
Místo: Světlá n/S. Počet diváků: 348. Rozhodčí: Kůrka Petr - Pfeifer, Hájek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.