Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 10:15

7.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Budějovicích bylo po čtvrthodině jasno


Branky


0

Dopoledne se hrál v Moravských Budějovicích úvodní nedělní duel Krajského přeboru. Na pořadu bylo derby, přijelo totiž Jemnicko. Lídr z Jemnice minule remízoval s Velkou Bítší a tak dnes přijel hájit první říčku na půdu regionálního rivala. Ten v předminulém kole sice zlomil prokletí domácího hřiště, kde před tím nedokázal bodovat a porazil Chotěboř, ale v kole minulém prohrál ve Světlé 1:3 po nevýrazném výsledku a bylo tedy otázkou v jaké formě se předvede proti vedoucímu Jemnicku. Domácím nevyšel vůbec úvod utkání, po 15 minutách prohrával 0:3 a o osudu utkání bylo v podstatě rozhodnuto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný nástup lídra

Bez čtyřech hráčů základní sestavy nastoupili domácí v derby utkání proti Jemnicku a úvod se jim vůbec nevydařil. Již ve čtvrté minutě se míč odražený od břevna dostal k volnému L. Morkusovi a ten z malého vápna poslal hosty do vedení. V 7. minutě přebral míč na hranici ofsajdu střelec František Kříž a střelou na vzdálenější tyč překonal Kloudu podruhé – 0:2. Ve 14. minutě brankář Klouda nedosáhl na vysoký centr z levé strany a F. Kříž hlavou uklidil míč pod břevno-0:3. Tím skončila domácí čtvrthodinka hrůzy. Ale hosté nepolevili. Aktivní Kříž se dostal i do dalších vyložených šancí, ale v prvním případě netrefil z malého vápna branku a při tvrdé střele z prostoru penalty ho vychytal reflexivně Klouda. Deset minut před koncem se protáhl po levé straně a jeho centr před branku napálil O. Frechka do břevna. V závěru poločasu přeci jen zatlačili domácí soupeře před jeho branku, ale série autů a rohů ke snížení nevedla. 

Domácí odvrátili debakl

Druhý poločas začali opět aktivněji hosté a F. Kříž z úhlu trefil tyčku. Poté Klouda včasným vyběhnutím zabránil Křížovi v další šanci. V 53. minutě R. Švanda dvakrát zblokoval střely hostů na brankové čáře. Skóre se měnilo v 58. minutě, kdy všudybyl Kříž našel na malém vápně volného Oleksandra Frechku, který měl před sebou pouze prázdnou branku - 0:4! Po hodině hry se dostali do šance i domácí, ale ideální centr Svobody nedokázal usměrnit volný Švanda do sítě. Branky se domácí dočkali až v 61. minutě, kdy si O. Busta pustil míč mezi dva obránce a podstřelil padajícího Kopečka. V. 72. minutě tentýž hráč skóroval podruhé, když na malém vápně prodloužil do sítě přesný centr Svobody – 2:4. V 90. minutě překonal Kopečka hlavou Svoboda i potřetí, ale rozhodčí branku neuznal pro údajný faul na brankáře. Hosté tak zaslouženě vyhráli 4:2 a drží podzimní neporazitelnost a první příčku.



Ohlasy k zápasu


SK Moravské Budějovice
Petr Kylíšek, trenér Moravských Budějovic: Dostali jsme během úvodní čtvrthodinky tři branky a bylo po zápase..Pak se v podstatě 75 minut dohrávalo. Víc to nechci komentovat...

1. FC JEMNICKO
Pavel Klejdus, trenér Jemnicka: Jeli jsme neprohrát derby a povedlo se t o na 100%. Začali jsme odzadu jenže domácím od začátku hra nefungovala a my nastřádali luxusní náskok až na 4:0. Pak jsme polevili a pustili Budějovice trochu zpět do zápasu. Ale to za takového stavu bývá.. Jsem maximálně spokojený!



Sestavy


SK Moravské Budějovice
J. Klouda [-] - J. Benda [-] , K. Busta [-] (46. P. Benda [-] ) , A. Svoboda [-] , M. Procházka [-] - J. Horecký [-] , M. Šplíchal [-] , D. Šibor [-] , O. Busta [-] , R. Švanda [-] - T. Kopeček [-]

1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - M. Máca [-] , J. Kincl [-] , Z. Koutný [-] , Š. Tobolka [-] - O. Frechka [-] (90. M. Hošek [-] ) , P. Tesař [-] , S. Křivánek [-] , M. Netrda [-] - F. Kříž [-] , L. Morkus [-] (90. M. Axman [-] )

ŽK: 45. O. Busta , 58. T. Kopeček , 66. J. Klouda , 79. R. Švanda - 13. Š. Tobolka , 82. F. Kříž , 90. V. Kopeček .
Hráči zápasu: O. Busta - O. Frechka , F. Kříž .
Místo: Moravské Budějovice. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Dvořák Jan - Machač, Masopust.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.