Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Humpolci padlo při remíze s rezervou Brodu osm branek


Branky


0

Souboj dvou větších měst v regionu byl dnes na programu v Humpolci. Domácí Humpolec je i přes ospalejší rozjezd jedním z favoritů soutěže a určitě se chtěl po bodových ztrátách v Bíteši a Okříškách omluvit svým fanouškům v prvním podzimním zápase na vlastním hřišti. Hosté ale také měli co napravovat. Po úvodní slibné remíze ve Světlé jim vůbec nevyšel domácí zápas s Moravskými Budějovicemi a rádi by tak v Humpolci uspěli. Diváci se dočkali požehnaného počtu branek - padly dvě v prvním dějství a po změně stran dalších šest, z čehož rezultovala konečná remíza 4:4. Humpolec tak ani na potřetí nedokázal vyhrát a s dvěma body se překvapivě krčí v tabulce až na 10. místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pěkný fotbal od samého začátku

V Humpolci se dnes hrálo od začátku pohledné utkání, ve kterém nechyběla šikovnost a následné branky. Po několika šancích na obou stranách se skóre poprvé měnilo ve 30. minutě, kdy se poprvé prosadil domácí střelec Jiří Pikl. Hosté si ale také branku zasloužili, před odchodem do šaten srovnal kapitán hostí Petr Novotný - 1:1.

Ve 2. půli se otevřela střelnice

Druhý poločas byl ještě ofenzivnější než ten první. Domácím vrátlil vedení ve 49. minutě opět J. Pikl a na rozdíl dvou branek upravil v 69. minutě Martin Kratochvíl. Jenže brodská rezerva neskládala zbraně a díky rohům, ktré dnes zahrávala velice nebezpečně se do zápasu vrátila. V 73. minutě právě po rohu snížil T. Teplan na 2:3 z pohledu hostů. Pak ještě jednou utekli domácí o dvě branky- v 76. minutě se podruhé trefil i Kratochvíl. Ale hned za dvě minuty to bylo opět jen o jednu branku. Nepozornosti v domácí obraně využil T. Vendl - 3:4. A špatné bránění hostujících standardních situací stálo domácí v závěru dva body. V 90. minutě po dalším nebezpečném rohu domácí špatně odkopli, Brod vrátil míč do vápna a střídající Lukáš Sůva zakončil přestřelku - 4:4.



Ohlasy k zápasu


AFC Humpolec
Martin Padrnos, asistent trenéra Humpolce: Potkala se dvě mladá mužstva, na Krajský přebor to bylo řekl bych kvalitní střetnutí. Dvakrát jsme vedli o dva góly, vítězství jsme měli uhájit. Bohužel jsme doplatili na hrubé individuální chyby a nekoncentrovanost. Prakticky všechny góly jsme dostali po standardkách!

FC Slovan Havlíčkův Brod B
Ján Bdžoch, trenér Havlíčkova Brodu: Jsem spokojen s hrou našeho mladého týmu. Kombinačně jsme domácí přehrávali a kluci si zaslouží pochvalu. S výsledkem, potažmo defensivou už tak spokojen nejsem. Brankář si opět neodpustil hrubku, dostali jsme z toho zbytečný gól!



Sestavy


AFC Humpolec
J. Novák [-] - J. Málek [-] , D. Maršík [-] , D. Procházka [-] , D. Alt [-] - D. Šerý [-] , M. Podoba [-] (86. T. Vrátný [-] ) , L. Bláha [-] (41. T. Kopic [-] ) , J. Skryja [-] - M. Kratochvíl [-] , J. Pikl [-]

FC Slovan Havlíčkův Brod B
J. Kubát [-] - J. Molák [-] , T. Vendl [-] , P. Novotný [-] , K. Svoboda [-] - D. Fikar [-] , V. Halák [-] , L. Burjetka [-] (59. L. Sůva [-] ) , M. Hübner [-] (41. J. Horn [-] ) - M. Němec [-] , T. Teplan [-]

ŽK: 44. J. Málek , 69. M. Podoba - 67. M. Němec , 74. K. Svoboda , 82. V. Halák .
Hráči zápasu: J. Pikl - P. Novotný .
Místo: Humpolec. Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.