1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko udolalo Polnou kuriózní brankou


Branky


0

Domácí, kteří minule vyhráli v Herálci a nyní se tedy poprvé představili doma, byli mírným favoritem. Hosté hráli podruhé venku a po remíze v Meziříčí toužili bodovat i na půdě Jemnicka. Podali také bojovný výkon a zápasu by patrně slušela remíza. Jediný gól zápasu však vsítil kuriozně zády domácí O. Frechka, a tak si tři body připsali hráči Jemnicka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kuriozní branka domácího Frechky

Domácí favorit začal za velkého vedra aktivněji, ale první šance si připravili hosté. Ti byli zataženi do obrany, se snahou vyrážet do rychlých brejků a to se jim podařilo hned v 5. minutě, kdy se do dobré příležitosti dostal O. Záškoda. Ten však nabídnutou šanci, stejně jako o dvě minuty později jeho spoluhráč J. Szabó, nevyužil. Poté zvýšili aktivitu domácí a na hřišti to bylo hned znát. Hostující obrana si však věděla rady a dobře kombinující domácí včas zastavovala. Přesto se Jemnicko ujalo v 15. minutě vedení. A to ve chvíli kdy to nikdo nečekal. Míč totiž vykopával hostující brankář Petr Koubek. Balón však nešťastně napálil do domácího O. Frechky a od jeho zad se odrazil do branky - 1:0. Nečekaně inkasovaná branka ochromila následně hru hostí a domácí zůstali aktivnějším týmem. Hostům patřil až závěr poločasu, kdy najednou pasivně hrající domácí zatlačili před vlastní branku a donutili je k chybě, po které si málem dalo Jemnicko také vlastní branku. To běžela 40 minuta. A před odchodem do kabin ještě zahrozil hostující Matěj Brnický z přímého kopu.

Zvýšená aktivita Polné na body nestačila

Druhá půle se nesla ve znamení zvýšené aktivity hostujících Sapeláků, kteří se snažili o vyrovnání. Vzrůstající tlak Polné vygradoval v 57. minutě, kdy domácí obrana postupně zblokovala střely Záškody, Slezáka a Brnického. Následný pokus Marka Zamazala šel mimo tři tyče. Domácí si větší šanci vypracovali až v 70. minutě, ale kanonýr F. Kříž hlavičkoval nad. Poté se opět tlačili za vyrovnáním hosté - v 73. minutě pálil vedle střídající P. Fišer. V závěru se Polná vrhla dopředu s jediným cílem - vyrovnat. Na opakované rohy se vytáhl i brankář Koubek. Tím však si otevřeli zadní vrátka a potrestat je mohli v samotném závěru Kříž a P. Tesař. Prvně jmenovaný však branku netrefil, ten druhý zase nezakončil razantně. Zápas tak nakonec skončil hubeným vítězstvím domácího Jemnicka.



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl, trenér FC Jemnicko: V první půli jsme byli myslím lepší a zaslouženě, i když kuriózně, šli do vedení. Po přestávce jsme zcela nepochopitelně přenechali aktivitu hostím a ti byli velice nebezpeční.

TJ Sapeli Polná
Jiří Babínek, trenér Polné: Přestože jsme přijeli jen s 12 hráči, tak jsme podali dobrý a bojovný výkon, který byl však bez gólového efektu. Z těch šancí jsme měli minimálně jednu využít!



Sestavy


1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - M. Máca [-] , T. Bastl [-] , Z. Koutný [-] , J. Kincl [-] - S. Křivánek [-] , M. Netrda [-] , Š. Tobolka [-] (80. P. Nevrkla [-] ) , P. Tesař [-] - F. Kříž [-] , O. Frechka [-] (74. J. Liška [-] )

TJ Sapeli Polná
P. Koubek [-] - T. Reiterman [-] , M. Zamazal [-] , P. Barák [-] , M. Špendlíček [-] - V. Koukal [-] , M. Brnický [-] , J. Vacek [-] , L. Slezák [-] - O. Záškoda [-] (60. P. Fišer [-] ) , J. Szabó [-]

ŽK: 45. T. Bastl , 84. J. Liška , 89. F. Kříž - 50. M. Špendlíček , 54. T. Reiterman , 80. V. Koukal .
Hráči zápasu: P. Tesař - T. Reiterman .
Místo: Jemnice. Počet diváků: 200.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.