Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Leština přestřilela béčko Polné


Branky


12. J. Mišovic , 16. P. Čejka , 45. M. Forejt , 47. J. Mišovic , 73. M. Forejt , 90. M. Forejt (p.) - 36. V. Jelínek , 70. V. Jelínek
0

V dalším nedělním zápase se utkaly týmy Leštiny a Polné. Oba dva týmy spolu v tabulce sousedí, a tak zápas sliboval napínavou podívanou. Domácí v posledním zápase prohráli v Ledči 3:1 a Polná doma poměrně překvapivě remizovala s týmem z Luk nad Jihlavou 2:2. Domácí ale v neděli předvedli velmi dobrý výkon a rozstříleli Polnou 5:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodující moment na konci 1. poločasu

Jelikož hrálo Áčko Polné, přijelo její béčko do Leštiny v poněkud oslabené sestavě a hned od začátku to bylo znát. Domácí na Polnou doslova vletěli a hned od začátku se ujali otěží zápasu. Svůj tlak zúročili ve 12. minutě, kdy Martin Pleva prostrčil míč na Mišovice a ten si se svým únikem poradil na výbornou - 1:0. Ve 36. minutě využil chyby v domácí obraně Vojtěch Jelínek a srovnal na 1:1. Ve 45. minutě byl brankářem ve vápně faulován domácí Pajer. K pokutovému kopu se postavil Miroslav Forejt a nedal Vavrouškovi šanci. Tento gól se dá považovat za rozhodující moment utkání, jelikož hned po něm rozhodčí ukončil první půli a do kabin tak šli šťastnější domácí.

 

Domácí tedy vstupovali do druhého poločasu s vedením 2:1. Toto vedení se jim povedlo navýšit hned na začátku druhé půle, kdy na 3:1 zvýšil střelec prvního gólu Jakub Mišovic. Hostům se v 70. minutě podařilo snížit zásluhou Jelínka a vypadalo to, že nás ještě čeká drama. Hned 3 minuty po inkasovaném gólu ale opět vrátil domácím dvoubrankové vedení Forejt. Ten samý hráč ještě v 90. minutě zkompletoval hattrick a určil tak závěrečné skŕe zápasu - 5:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Leština
David Hospodka: Polná přijela s oslabenou sestavou a my jsme byli hned od začátku zápasu lepší. Zaslouženě jsme tedy vyhráli.




Sestavy


TJ Sokol Leština
J. Novotný [-] - T. Aubrecht [-] , J. Karel [-] , P. Čejka [-] (86. A. Kožnar [-] ) , J. Proněk [-] - M. Forejt [-] , L. Prchal [-] , M. Pleva [-] (76. L. Aubrecht [-] ) , J. Pajer [-] - J. Staněk [-] , J. Mišovic [-] (89. R. Kšíkal [-] )

Slavoj Polná B
D. Vavroušek [-] - D. Kratochvíl [-] , P. Mezera [-] , D. Jaroš [-] , M. Šorf [-] - V. Jelínek [-] , F. Gondek [-] , Š. Diviak [-] (74. D. Mühlfeit [-] ) , M. Holas [-] - M. Šimek [-] , A. Kovář [-]

ŽK: 44. J. Mišovic - 45. D. Vavroušek , 55. M. Šorf .
Hráči zápasu: M. Pleva , M. Forejt .
Místo: Hřiště. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Fotr Jan - Kuchyňa Viktor, Jahoda Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.