1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bedřichov doma povolil Pacovu pouze 1 bod


Branky


0

Přibližně padesát diváků v sobotu odpoledne sledovala souboj mezi domácím Bedřichovem a týmem TJ Slavoj Pacov. Domácí do zápasu vstupovali z 9. místa. V posledním zápase zavítali na hřiště posledních Habrů, kterým poprvě v sezóně povolili vítězství za 3 body. Pacov se po 9. kole vyhřívá na 3. příčce. V posledním zápase ale doma zaváhal s týmem z Kamenice nad Lipou, kdy si odnesl pouze bod za 2:2. Vyhrát se mu nepodařilo ani dnes a v Bedřichově se musel spokojit pouze s remízou 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý vstup domácích do zápasu

Už v sobotu odpoledne přivítal Bedřichov na svém hřišti velmi silného soupeře - TJ Slavoj Pacov. A domácí čekal nelehký úkol. V poslendím zápase totiž prohráli na hřišti poslendích Habrů, a tak šli do zápasu se snahou odčinit svůje poslední selhání. A podle toho také vypadal první poločas. Bedřichov se hned od začátku ujal otěží zápasu a už v 6. minutě šel po vedení po krásném gólu mladičkého Janáka. Ten přehodil hostujícího brankáře Faltýnka a hned na začátku zápasu tak poslal domácí do vedení 1:0. I po této vstřelené brance si domácí vypracovávali většinu brankových příležitostí prvního poločasu, ale kulatý nesmysl už za Faltýnkovými zády neskončil. Pacov se do zakončení dostal jen zřídka a jelikož se ani jednomu z týmů nedokázalo do poločasu vstřelit další gól, šlo se do kabin za stavu 1:0.

Domácí ztratili 3 body až v závěru

Druhý poločas byl absolutním opakem toho prvního. Otěže zápasu převzali hosté a damocí Bedřichov prakticky nepouštěli na svoji polovinu. Vytvořili si velké množství šancí, ale vždy narazili na skvělého brankáře domácích - Faltýnka. Ten deptal pacovské střelce celých 80 minut zápasu a právě až v 80. minutě se Pacovu podařilo skórovat. Po centru do vápna se ke kulatému nesmyslu dostal Lukáš Rybčák, kterému se podařilo překonat doposud bezchybného Faltýnka. Do konce zápasu už ani jeden gól nepadl a každý z týmů se tak musel spokojit s bodem za remízu 1:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bedřichov
Ludvík Haubert - trenér Bedřichova: Do zápasu jsme šli s cílem odčinit nepovedený poslední zápas, kdy jsme prohráli na hřišti Habrů 4:3. Dnes se nám povedlo bodovat s velmi těžkým soupeřem a já jsem za bod velice rád.

TJ Slavoj Pacov
Josef Lehotský - trenér Pacova: Tento zápas, hlavně první poločas, se nám moc nevydařil. Nehráli sjme dobře, dělali jsme velké množství chyb. Druhý poločas už byl lepší a při trošce čtěstí jsme mohli zápas i vyhrát.



Sestavy


TJ Sokol Bedřichov
P. Šána [-] - D. Mašek [-] , P. Heřmánek [-] , J. Mareš [-] , P. Severa [-] - J. Janák [-] (82. J. Mikeš [-] ) , O. Lacina [-] , J. Paulík [-] (53. T. Grepl [-] ) , D. Vaněk [-] - M. Kolman [-] (67. J. Chramosta [-] ) , M. Šrámek [-]

TJ Slavoj Pacov
T. Faltýnek [-] - M. Kerouš [-] , J. Pavelec [-] , O. Bártů [-] , T. Kuran [-] - R. Vítamvás [-] , L. Rybčák [-] , P. Stejskal [-] - Z. Rybčák [-] (61. F. Tomovič [-] ) , M. Faltýnek [-] (76. P. Miskai [-] ) , L. Váňa [-]

Hráči zápasu: T. Faltýnek , T. Kuran .
Místo: Jihlava. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Masopust Václav - Hanzl Daniel, Reich Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.