Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvougoloví střelci svých týmů určili výsledek zápasu


Branky


0

V dalším nedělním zápase se utkaly týmy Pacova a Kamenice nad Lipou. Domací Pacov prožívá zatím relativně povedenou sezónu. V posledním kole si poradil se Speřicemi a i díky tomu drží krok s čelem tabulky. Kamenice nad Lipou si v poslendím zápase poradili s Habry a drží se tak v klidném středu tabulky. Do Pacova ale přijely s cílem nepříjemnit domácím hon za čelem tabulky a čáastečně se jim to i povedlo. Vydřely totiž remízu 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pacov nenaplnil roli favorita

220 diváků přišlo na zápas mezi týmy TJ Slavoj Pacov a TJ Slovan Kamenice nad Lipou. A rozhodně bylo na co koukat. Domácí do zápasu vstupovali z prozatimní první pozice a s cílem natáhnout sérii 2 vyhraných zápasů v řadě. Hned na začátku se ale ukázalo, že kamenický tým nebude jednoduchým soupeřem. Už v 7. minutě musel domácí brankář Faltýnek lovit balón ze sítě.Po jeho nedorozumění s Kabíčkem využil zaváhání Hadač a prostrčil míč do sítě - 0:1. Domácí odpověděli ihned po prvním útoku. Po rohovém kopu Stejskala vyrovnal Vítamvás, kdy se prosadil ve vápně hlavou mezi dvěmi obránci. Poté se obě mužstva více soustředila na nakopávané balóny, u obou mužstev vázla mezihra bez šancí na obou stranách. A po poločasovém hvizdu svítil na tabuly stav 1:1.

 

Na obouch stranách udeřili znovu ti samí střelci

 Do druhé půle naskočili domácí s chutí a po rohovém kopu Váni se opět hlavou prosadil Vítamvás - 2:1. Vedoucí branka domácí mužstvo přiliš nepovzbudila, hra byla plná nakopavaných balonů a když už se dostali do šance, tak domácím chyběla finální přihrávka. Nejvěší šanci ve druhém poločase měl Kostroun, kdy si po centru ze hry naskočil na balon a trefil tyč. Domácí ovšem nezvládli závěr poločasu kdy se na kraji uvolnil hostující hráč, nacentroval na Hadače, a ten střelou z první krásně zakončil. Srovnal tak na 2:2 a určil závěrečný stav zápasu. Každý z týmů se tedy musel spokojit pouze s bodem.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Pacov
Jozef Lehotský - trenér Pacova: Vůbec se nám nedařila mezihra, chyběla nám finální přihrávka, obě mužstva hrála spíše nakopávané balony. Zápas nás mrzí, utkání se dalo vyhrát.

TJ Slovan Kamenice nad Lipou
Radek Bouchal - asistent trenéra Kamenice nad Lipou: Utkání bylo hodně bojovné na obou stranách, jsem rád že jsme utkání zvládli, z mého pohledu byla remíza zasloužená. Občas nám dělalo problém zachytit rychlé přechody a náběhy domácích hráčů, poaradoxně jsme dostali branky po standartních situacích. Potěšilo mě, že jsme dokázali srovnat a nesložili jsme v zápase zbraně.



Sestavy


TJ Slavoj Pacov
T. Faltýnek [-] - O. Bártů [-] , J. Kuran [-] , J. Pavelec [-] - M. Kostroun [-] , P. Stejskal [-] , L. Rybčák [-] (87. F. Tomovič [-] ) , Z. Rybčák [-] (89. M. Kerouš [-] ) , T. Kabíček [-] - L. Váňa [-] , R. Vítamvás [-] (74. M. Faltýnek [-] )

TJ Slovan Kamenice nad Lipou
O. Votápek [-] - T. Hadrava [-] , O. Šuranský [-] , O. Doležal [-] , M. Strašík [-] (46. L. Hadač [-] ) - J. Houser [-] , D. Melzoch [-] , A. Kos [-] , R. Pelc [-] - T. Filípek [-] , D. Hadač [-] (89. D. Slabý [-] )

ŽK: 72. L. Váňa - 31. A. Kos , 35. O. Doležal , 55. J. Houser .
Hráči zápasu: R. Vítamvás - D. Hadač .
Místo: Pacov. Počet diváků: 220. Rozhodčí: Soukupová Věra - Stehlík Michal, Doskočil Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.