Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 15:00

3.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šejstal přispěl dvěma góly k výhře Věžnice nad Kamenicí


0

Kamenice nad Lipou neprožívá dobrý start sezóny a i nadále čeká na první body do tabulky. Tentokrát ji o všechny body obrala Věžnice, za kterou se dvakrát prosadil Michal Šejstal a přispěl tak značnou měrou k druhé výhře svého týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kamenice doplatila na chyby v obraně

Hned v 5. minutě se hosté ujali vedení po pěkně zahraném přímém kopu Filípka. Kamenice byla lepší na balónu a vypadalo to, že má zápas pod kontrolou. Vlastníma chybama se ale sama připravila o vedení. Nejprve jeden z hostujících beků špatně zahrál autové vhazování, po kterém Šejstal naservíroval balón pro Dymáčka a ten už se nemýlil. Těsně před odchodem do kabin hostující zadák chyboval, když chtěl rozehrát přes prostředek a Šejstal využil špatné komunikace mezi stoperem a brankářem Kamenice - 2:1. 

 

 

Góly padaly už jenom z penalt

Do druhého poločasu vstoupila Kamenice opět lépe a dostala domácí pod tlak. Ten ale k ničemu nevedl a naskytla se tak možnost pro domácí. Souboj ve vápně posoudil sudí Beneš jako nedovolený a nařídil pokutový kop. Penaltu si vzal na starost Šejstal a proti odevzdanému brankáři hostí neměl problém - 3:1. Kamenice stihla už jenom korigovat výsledek na 3:2, když se z dalšího pokutového kopu prosadil Strašík. Dál tak čeká na první body v sezóně.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Věžnice
Bohuslav Chalupník - vedoucí týmu SK Věžnice: Předpokládali jsme, že nás čeká těžké utkání, protože hosté chtěli napravit dvě prohry z úvodních zápasů. Po chybě našeho brankáře, kdy dali gól z přímého kopu se uklidnili a byli lepším týmem. My jsme pak dali dva góly a jen škoda, že Dymáček vzal svoji akci na sebe a nenahrával do prázdné. Ve druhé půlce jsme se po penaltě uklidnili, akorát ten konec byl takový hektický. Body jsou vydřené, ale i když měla Kamenice více ze hry, na šance jsme vyhráli my.

TJ Slovan Kamenice nad Lipou
Radek Bouchal - trenér TJ Slovan Kamenice nad Lipou: Byli jsme jasně lepším týmem, bohužel vlastní chyby nás srážejí do kolen. Penalta podle mě vůbec nebyla. Nerad hodnotím rozhodčí, ale tenhle zápas, hlavně v druhém poločase nezvládl ze všech stran. Pro nás je to samozřejmě ztráta, protože s takovými týmy bychom měli bodovat. Herně to není zas tak špatný, ale máme problémy s obranou. Určitě nemáme mančaft na to, abychom hráli spodek tabulky. Myslím si, že stačí jedna, dvě výhry a odrazíme se.



Sestavy


SK Věžnice
p. Šrámek [-] - P. Mottl [-] (31. J. Chvátal [-] ) , p. Klement [-] (90. M. Cakl [-] ) , M. Chalupník [-] , A. Drahoš [-] - M. Fikejz [-] , J. Kocourek [-] , D. Pertlíček [-] , Z. Smutný [-] - M. Šejstal [-] , F. Dymáček [-] (86. J. Prokeš [-] )

TJ Slovan Kamenice nad Lipou
O. Votápek [-] - T. Hadrava [-] , O. Šuranský [-] , J. Houser [-] - D. Melzoch [-] , A. Kos [-] , R. Pelc [-] (79. V. Spěváček [-] ) , P. Zdeněk [-] - T. Filípek [-] , O. Doležal [-] (73. D. Slabý [-] ) , M. Strašík [-]

Hráči zápasu: D. Pertlíček , M. Šejstal - D. Melzoch .
Místo: Věžnice. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.