0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel Bedřichova a Havlíčkovy Borové rozhodl jediný střelec utkání Provazník


Branky


0

Domácí fotbalisté přivítali na své půdě celek Havlíčkovy Borové, která v minulém kole dokázala porazit těžkého soka z Kamenice nad Lipou v páté minutě nastavení. I Bedřichov vstoupil do nové sezony vítězně, nejtěsnějším rozdílem dokázal zdolat rezervu Pelhřimova. Pro utkání 2. kola I. A třídy sk. A však měli bedřichovsští velké problémy se sestavou. V základní sestavě figurovali hned čtyři dorostenci, což se samozřejmě projevilo i v průběhu utkání, které svou přesnou trefou rozhodl v 50. minutě kanonýr Roman Provazník.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v režii Havlíčkovy Borové

Bedřichovští jako by nastoupili do utkání bojácně a s příliš velkým respektem k velmi důraznému soupeři. Havlíčkova Borová v prvním dějství pevně třímala otěže utkání a domácí Bedřichov jasně přehrávala. Do obrovských příležitostí se dostal dvakrát Roman Provazník, jehož nepříjemné střely dokázal Šána vytěsnit na rohový kop. Radost pokazil Šána o chvíli později i Rakušanovi, jenž domácího brankáře nedokázal z bezprostřední blízkosti propálit. Jedinou vážnější příležitost obstaral pro Bedřichov Severa, který pět minut před koncem nebezpečně vystřelil. To však bylo ze strany domácích vše a na poločasovou přestávku se odcházelo za stavu 0:0.

Utkání rozhodla povedená střela kanonýra Provazníka

Druhé dějství začali domácí s větší iniciativou. Hned po minutě hry střílel nebezpečně Volák, jeho střelu do odkryté branky však dokázal vytěsnit mimo tyče obránce hostů. Rozhodující okamžik přišel v 50. minutě. To se o slovo přihlásil Provazník, který si navedl balon do středu hřiště a jeho následná střela orazítkovala obě Šánovy tyče a skončila za brankovou čárou. O šest minut později mohli domácí prohrávat již o dvě branky, ovšem znovu se vyznamenal Šána, který na poslední chvíli vyrazil míč na roh. V závěru utkání se konečně osmělili i domácí. Dokázal využívat brejkového potenciálu Janáka, Severy a Nováka. Ani jeden z nich však nedokázal příležitosti dotáhnout do úspěšného konce a vyrovnat. Když v 89. minutě dokázal Veselý s potížemi vytlačit střelu z přímého kopu Severy, bylo jasné, že si Havlíčkova Borová odveze z Bedřichova tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bedřichov
Ludvík Haubert, trenér Bedřichova: Nastoupili jsme se čtyřmi dorostenci v základní sestavě (Částkou, Poulem, Janákem a Novotným - pozn. red.), kteří rozhodně nezklamali a velmi statečně se rvali se starším a zkušenějším soupeřem. Ve druhé půli se projevilo naše mládí, kdy jsme soupeře začali přehrávat svým pohybem. Na druhou stranu se projevila mladická nezkušenost, když jsme byli příliš zbrklí v zakončení. Ovšem klukům z dorostu bych chtěl moc poděkovat a pochválit za výkon. V utkání nás také podržel brankáře Šána.

TJ Sokol Havlíčkova Borová
Roman Brukner, trenér Havlíčkovy Borové: Prní půlka byla z naší strany vynikající, měli jsme několik velkých šancí. Utkání rozhodl pěknou střelou Provazník, ale ve druhé půli byl soupeř asi lepší. Nicméně si myslím, že jsme si za vynikající první půli vítězství zasloužili.



Sestavy


TJ Sokol Bedřichov
P. Šána [-] - P. Novotný [-] , D. Mašek [-] , D. Novák [-] , O. Částka [-] (73. L. Poul [-] ) - J. Mareš [-] , D. Mareš [-] , J. Janák [-] - D. Volák [-] , D. Vaněk [-] , P. Severa [-]

TJ Sokol Havlíčkova Borová
P. Veselý [-] - J. Janáček [-] , K. Šmíd [-] , J. Chlubna [-] , L. Kučera [-] - R. Provazník [-] (65. A. Frühbauer [-] ) , T. Blažek [-] , P. Kučera [-] , L. Němec [-] (70. T. Cacek [-] ) - Z. Frühbauer [-] , P. Rakušan [-] (85. A. Chlubna [-] )

ŽK: 12. D. Volák , 76. P. Šána - 64. T. Blažek .
Místo: Jihlava. Počet diváků: 34.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.