A. Kos 12.
1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenice nad Lipou znovu prohrála, tentokrát ji pokořil Dobronín


Branky


0

Kamenickým fotbalistům ani trochu nevyšel vstup do nové sezony. V prvním kole prohrála brankou v páté minutě nastavení proti Havlíčkově Borové, o tomto víkendu ji na domácí půdě vyloupil Dobronín. Ten má naopak formu jako hrom. V prvním kole porazil velkého favorita ze Speřic a tentokrát si vyšlápl i na Kamenici a usídlil se na čele tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nekompletní Kamenice v prvním dějství za Dobronínem zaostávala

Dobronín přehrával Kamenici prakticky už od úvodního hvizdu. Domácí celek nebyl kompletní a hra se mu ani trochu nedařila. Už v 11. minutě se v obrovské příležitosti objevil ostrostřelec Tomáš Sedláček, ale mířil pouze nad. Do vedení šli tedy paradoxně domácí, když se po pěkné kombinaci trefil k tyči Kos a otevřel skóre. Radost domácích fanoušků však netrvala dlouho. Obávaný Tomáš Sedláček dostal míč do pohybu, perfektně se uvolnil mezi dvěma obránci a tentokrát již nezaváhal a srovnal na 1:1. Osm minut před poločasovým hvizdem mohli jít hosté do vedení, ale Cink mířil z dobré pozice hlavou na břevno Votápkovy branky. 

Z mnoha neproměněných šancí se ujala alespoň Smejkalova, která utkání rozhodla

Na začátku druhé půle se ve slibněrozjeté akci ukázali domácí, avšak jejich snažení nedošlo ani k zakončení. Po hodině hry se k obrovské příležitosti dostali hosté, nicméně kamenický tým podržel excelentním zákroke Votápka, když vyrazilmíč mimo tři tyče. O čtyři minuty později už byl domácí gólman bez šance. Smejkal dostal nádhernou přihrávku do vápna a s ledovým klidem uklidil míč do sítě. Ještě jednou se vytáhl domácí brankář v 75. minutě, kdy dokázal zneškodnit dlaší z mnoha vyložených šancí Dobronína. Hosté si tak připsali další cenný skalp a vyšvihli se do čela průběžné tabulky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou
Radek Bouchal, trenér Kamenice nad Lipou: Do utkání jsme nastoupili v nekompletní sestavě, což samozřejmě ovlivnilo zápas. Soupeř hrál to, co jsme čekali, ale my jsme jim bohužel svými hrubými chybami dovolili vstřelit dvě branky a jenom jednu dali.

TJ Jiskra Dobronín
Jan Chramosta, trenér Dobronína: Do první půle jsme vstoupili laxně soupeř nás za to potrestal vedoucím góle. O výhru jsme se museli porvat, navíc jsme neproměnili několik šancí.



Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou
O. Votápek [-] - D. Slabý [-] (76. J. Pavlas [-] ) , O. Šuranský [-] , J. Houser [-] , M. Strašík [-] - P. Zahradník [-] , P. Zdeněk [-] , V. Spěváček [-] (90. L. Novák [-] ) , V. Kupka [-] (67. L. Pikal [-] ) - T. Filípek [-] , A. Kos [-]

TJ Jiskra Dobronín
P. Kotrba [-] - T. Sedláček [-] (92. M. Hlávka [-] ) , L. Sedláček [-] , J. Smejkal [-] , M. Štefko [-] - M. Cink [-] , D. Diňa [-] (62. S. Konyk [-] ) , P. Novotný [-] , J. Pospíchal [-] - J. Červinka [-] , M. Mikšíček [-]

ŽK: 7. J. Houser , 83. T. Filípek - 66. M. Cink , 71. T. Sedláček .
Hráči zápasu: A. Kos , O. Votápek - M. Štefko .
Místo: Kamenice nad Lipou.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.