Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Luk nad Jihlavou potvrdili roli favorita a těsně porazili Leštinu


Branky


0

Velmi zajímavé utkání se hrálo v úvodním víkendovém kole I. A třídy sk. A na hřišti SK BUWOL METAL Luka nad Jihlavou. Domácí fotbalisté přivítali na své půdě hosty z Leštiny. Ve vyrovnaném utkání potvrdil BUWOL METAL zkušenost a i přes nepříznivý vývoj dokázal utkání otočit ve svůj prospěch a zvítězit 3:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za velmi horkého počasí nastoupili oba týmy v opatrném tempu. Avšak lépe vyzněl vstup pro favorizované domácí fotbalisty. Ve 4. minutě se po pohledné kombinaci a průnikové přihrávce ocitl ve velké příležitosti Navrátil, chladnokrevně zakončil podél brankáře hostí a poslal BUWOL METAL do vedení. Obdržená branka paradoxně fotbalistům Leštiny pomohla. Z hráčů opadla počáteční nervozita a dokázali domácí zatlačit do defenzivy. Ve 20. minutě došlo po centru za obranu k nedorozumění domácího brankáře Roudenského s obranou, čehož dokonale využil Mišovic a vyrovnal na 1:1. 

 

Po hodině pobytu na hřišti šli hosté dokonce do vedení, když se ve skrumáži po standardní situaci nejlépe zorientoval znovu Mišovic. Tentýž hráč se zanedlouho opět objevil v obrovské příležitosti, avšak Roudenský tentokrát vytáhl perfektní zákrok. Z následného protiútoku se po rychlé kombinaci a kolmé finální přihrávce nemýlil Flesr a srovnal stav utkání. Zkušený domácí celek prokázal trpělivost. Jedenáct minut před koncem se po propadnutém balonu za obranu dostal do úniku Hrdlička a strhnul vedení na stranu Luk nad Jihlavou. Zbytek utkání již domácí kontrolovali stav a připsali si tak v úvodním kole očekávané tři body. 



Ohlasy k zápasu


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
David Votava, trenér Luk nad Jihlavou: Do utkání jsme vstoupili nad očekávání dobře, což nás pravděpodobně uspalo, protože zbytek utkání již nebyl podle našich představ. Spokojení můžeme být s výsledkem utkání, s předvedeným výkonem však už nikoliv.

TJ Sokol Leština
David Hospodka, trenér Leštiny: Byl to vyrovnaný zápas. Myslím, že jsme na hřišti měli dokonce malou převahu, ale soupeř prokázal zkušenost z vyšší soutěže.



Sestavy


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
D. Roudenský [-] - P. Trombelli [-] (88. O. Lapeš [-] ) , L. Vařejka [-] (69. P. Hintnaus [-] ) , F. Rozmahel [-] , P. Mašek [-] (79. D. Horáček [-] ) - M. Bratršovský [-] , M. Boháček [-] , F. Flesar [-] , P. Navrátil [-] - P. Číhal [-] , J. Hrdlička [-]

TJ Sokol Leština
J. Novotný [-] - T. Aubrecht [-] , J. Proněk [-] , M. Čáslavský [-] , M. Forejt [-] - J. Mišovic [-] (73. L. Sobek [-] ) , P. Čejka [-] (64. J. Staněk [-] ) , J. Karel [-] , L. Prchal [-] - L. Aubrecht [-] , P. Poul [-]

ŽK: 15. F. Rozmahel .
Hráči zápasu: J. Mišovic .
Místo: Luka nad Jihlavou.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.