2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O DĚLBĚ BODŮ VE STRHUJÍCÍM ZÁVĚRU ROZHODL BOMBOU DO VINKLU KREJČÍ!


Branky


0

Po dvou debaklech dobroslavští konečně zabrali a doma překvapivě o body obrali stříbrné Chvalíkovice! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

ZAČÁTEK A KONEC POLOČASU JASNĚ PRO DOBROSLAVICE!

Začátek utkání vyšel lépe domácím, kteří se dostali do několika šancí. Za zmínku stojí střela Rathouského, jehož bodlo vychytal gólman hostí Arendáš. Po této šanci se začaly do hry dostávat také Chvalíkovice. Své vyložené šance však nedokázali proměnit, ale proměnili šanci, která zpočátku nevypadala nebezpečně. V 18. minutě Baláž zavezl míč skoro až k lajně a překvapivou střelou z úhlu překonal gólmana Kaloče na přední tyči - 0:1. Od 30. minuty oživoval hru čerstvý Kravčík. Ve 36. minutě právě tento hráč centroval z levé strany, míč proletěl gólmanovi mezi rukavicemi až na zadní tyč, tam stál Kubesa, který hlavou trefil gólmana, balón se odrazil ke kapitánu Lukášovi a ten se hlavou nemýlil - 1:1. O chvíli později byl v akci znovu Kravčík, jeho zpáteční patičku na hranici velkého vápna bohužel nedokázal umístit Pavlica mezi 3 tyče. A do třetice Kravčík, který vyslal mezi obránce Daniela Tůmu, ten však nedokázal svým únikem překonat gólmana hostů.

 

Do šaten se tedy šlo za stavu 1:1.

DRUHÝ POLOČAS VE ZNAMENÍ NADVLÁDY CHVALÍKOVICKÝCH! STRHUJÍCÍ ZÁVĚR A VYDŘENÝ BOD DOBROSLAVICKÝCH!

Druhý poločas začali o poznání lépe hosté, ale jejich zprvu slibně vypadající šance byly špatnou přihrávkou rychle ukončeny. Když už hosté přihrávku nezkazili, domácí naděje držel skvělými výběhy gólman Kaloč. Při jednom takovém nastala sporná situace. Kaloč svým vyběhem sestřelil hostujícího útočníka ve vápně, ale i přes mohutné protesty chvalíkovických hráčů se rozhodčí do píšťalky písknout neodvážil. Obrovskou šanci měli v 75. minutě právě hosté, ale střelu pod břevno fantasticky vyhlavičkoval Krejčí. V 85. minutě se teprve začaly dít věci. Po sérii rohů hostujících hráčů se nedokázali domluvit Kravčík s Pavlicou, toho využil Belás a špičkou nohy poslal hosty do vedení - 1:2. To ovšem nebylo zdaleka všechno. Chvalíkovice byly v euforii a začali natahovat čas. I přesto se domácí dokázali dostat k několika šancím, postupně se to povedlo Lukášovi, Rathouskému a Krejčímu. Poslední jmenovaný byl ústředním hrdinou několika posledních vteřin. Na polovině hřiště vybojoval míč a tvrdou střelou trefil pouze hráče před sebou, od něj se míč odrazil zpět ke Krejčímu a ten bombou z dobrých 20i metrů překonal marně se natahujícího gólmana Arendáše, který si ovšem na balón sáhl - 2:2. Po tomto gólu měli hosté k dispozici ještě rohový kop, ten ovšem dokázali naši hráči ubránit, proto si oba týmy rozdělili po bodu.

 

Pro domácí je to velmi důležitý bod, naopak hosté ztratili body v cestě za postupem. 

 

V dalším kole přijede do Dobroslavic poslední Raduň, do Chvalíkovic naopak aspirant na postup, tedy Služovice. Obě utkání mají výkop v 15:00.

 

AUTOR: Patrik Vjačka (zaslal i fotky)



Sestavy


TJ Sokol Dobroslavice
D. Kaloč [-] - R. Kubesa [-] , D. Křížek [-] , D. Rathouský [-] , J. Pavlica [-] , L. Stavinoha [-] , D. Malchev [-] , T. Krejčí [-] , P. Lukáš [-] , R. Lukáš [-] , M. Lišaník [-]

TJ Sokol Chvalíkovice
P. Arendáš [-] - M. Belás [-] , R. Cikánek [-] , D. Košťál [-] , J. Mokroš [-] , R. Baláž [-] , D. Rozsíval [-] , M. Kolář [-] , J. Lhotský [-] , J. Gebauer [-] , D. Gibes [-]

ŽK: 87. J. Gebauer .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PRETSCH Adam - REŽNÝ Oldřich (N), PRACNÝ Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.