Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Produktivní duo Novotný, Dočekal zařídilo výhru Třebíče B v Rantířově


0

Rantířov, který dvakrát za sebou dokázal zvítězit, přivítal na svém hřišti lídra soutěže Třebíč B. Utkání bylo plné zvratů a kdo se přišel na utkání podívat, rozhodně nemusel litovat. Domácí dvakrát vedli, nejprve 1:0 a potom 3:2, Třebíč však pokaždé dokázala odpověděť a nakonec si odvezla všechny body za výhru 4:3. Dvě branky jako v minulém zápase za ní vstřelili Dočekal s Novotným, kteří si tak udrželi střeleckou formu z minulého kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rantířov vedl gólem Šťastného, Novotný ale skóre otočil

Vstup do utkán měli lepší domácí, hned v úvodu zahrávali sérii rohových kopů, ale branky v síti hostujícího Procházky se nedočkali. Potom se ke slovu dostali i hosté, ale Novotný trefil jenom tyč. V 21. minutě to tak byli přece jen domácí, kteří šli do vedení. Vacek našel přihrávkou Šťastného a ten ve své druhé šanci v  zápase nezaváhal a prostřelil brankáře- 1:0. Inkasovaný gól vybudil hosty k větší aktivitě, ale Krupica v bráně Rantířova dokázal pochytat šance Novotného, Kováře, Valíčka i Dočekala. I domácí měli do konce prvního poločasu několik dalších šancí, ale např. Oberreiter netrefil vůbec bránu. Ke konci prvního poločasu tak přišly chvíle nejmladšího třebíčského útočníka Novotného, který dvěma brankami otočil skóre. První branku vstřelil v 41. minutě po přihrávce Lorence, kdy obešel i brankáře a do prázdné brány skóroval. Druhý přidal po rohovém kopu ve 43. minutě, když ve skrumáži prostřelil hradbu těl a míč proletěl až do sítě. Další šanci ke zvýšení náskoku měl ještě Dočekal, jenže místo nahrávky lépe postavenému spoluhráči zakončoval sám, což nebyla ta nejlepší varianta. I tak šli ale hosté do kabin spokojenější.

 

Dvě otočky skóre a nakonec výhra Třebíče

V druhém poločase se skóre opět přelévalo ze strany na stranu. Nejprve v 58. minutě vyrovnal domácí Číhal, když postupoval z pravé strany do pokutového území a nakonec místo přihrávky zvolil střelu, která skončila až za zády hostujícího brankáře. Za další čtyři minuty bylo rantířovským ještě veseleji, když Vacek pronikl po levé straně, přihrál za obranu na nabíhajícího Oberreitera, který nezaváhal a rázem domácí vedli 3:2. Z vedení se ale moc dlouho neradovali. Hned za další tři minuty vysunul Karásek Dočekala a nejlepší hráč minulého kola vyrovnal na 3:3. V této fázi zápasu měla více ze hry Třebíč a výsledkem jejího tlaku byl čtvrtý gól, který vstřelil opět Dočekal v 77. minutě, když nedal Krupicovi svou dělovkou šanci. Další šance Třebíče měli na kopačkách Karásek nebo Staněk, ale Krupica si s jejich pokusy poradil. Hattrick mohl zkompletovat i Novotný, ale ani on neuspěl. V úplném závěru se k ohrožení soupeřovi branky dostal i domácí výběr, ale srovnat se mu už nepodařilo. Třebíč tak vydřela tři body a drží se na čele soutěže. Rantířov je s osmi body desátý.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Ježek Rantířov
Radek Pavlíček, asistent Rantířova: Zápas, který se musel divákům líbit, hraný nahoru dolů, padalo hodně branek. Pro nás bohužel bez bodů, takže malinko zklamání, ale pochválil bych všechny na hřišti, protože poctivě odmakali celý zápas od první do devadesáté minuty.

HFK Třebíč B
Pavel Němec st., trenér Třebíče B: Zápas se musel líbit divákům, padlo 7 branek, mnoho šancí. Trenérům přivodil hodně šedivých vlasů ! Domácí využívali svoji výškovou převahu, hráli dobře, důrazně, ale férově ! My měli problémy s nepřesností přihrávek a neproměňováním šancí. Zápas byl jak na houpačce. Dvakrát jsme prohrávali, dokázali jsme vždy otočit výsledek. Místo zvýšení skóre, za stavu 1 : 2, o jednu až dvě branky, jsme prohrávali 3 : 2 ! Hráči sbírají zkušenosti, výhra to byla těžce vybojovaná.



Sestavy


TJ Ježek Rantířov
A. Krupica [-] - L. Kalný [-] , K. Hula [-] , L. Horáček [-] , P. Pavlíček [-] - L. Kubík [-] , M. Číhal [-] , L. Vostál [-] , P. Šťastný [-] - D. Oberreiter [-] , M. Vacek [-] -

HFK Třebíč B
K. Procházka [-] - M. Pohořilský [-] , M. Mašek [-] , R. Houser [-] , T. Oberreiter [-] - R. Valíček [-] (73. T. Staněk [-] ) , L. Karásek [-] , D. Lorenc [-] - M. Dočekal [-] , R. Novotný [-] , D. Kovář [-] (68. T. Zsihovics [-] )

Místo: Rantířov. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Reich Milan - KŮRKA Petr, FRIDRICHOVSKÝ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.