Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebíč potvrdila první příčku výhrou nad Želetavou


Branky


0

Želetava venku ve dvou předchozích zápase nezískala ani bod a zlomit tuto bilanci se jí nepovedlo ani na hřišti vedoucí Třebíče. Domácí vyhráli vysoko 4:0, když se dvakrát trefili Dočekal s Novotným. Domácí tak dál drží s tříbodovým náskokem první místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dočekal poslal Třebíč do vedení už v 9. minutě

Domácí  začali zápas velkou šancí Dočekala, který však ještě neproměnil. V 9. minutě Staněk sebral míč obránci, unikl po křídle a jeho přihrávka našla volného Dočekala a ten už se podruhé nemýlil a domácí tak šli do vedení.  Želetava se do větších šancích nedostávala, vyjma několika rohových kopů, které pozorná obrana Třebíče dokázala vyřešit. Hra pro diváky moc pohledná nebyla, kombinace vázla na obou stranách hřiště. Do poločasu měla Třebíč ještě dvě šance, které volaly po gólu, radovat se z nějaké vstřelené ale mohli domácí až ve druhém poločase.

V druhém poločase přidali domácí další tři branky

Během poločasové přestávky domácí dvakrát vystřídali. Do druhého poločasu nastoupil francouzský legionář Bagnon do záložní řady a Novotný nahradil Zsihovicse. V 52. minutě vstřelil mladíček Novotný gól, který zřejmě definitivně zlomil odpor Želeteavy a domácí zase uklidnil. Od té doby měli třebíčští zápas pod kontrolou a přicházely jejich další šance. V 63. minutě se po centru Novotného hlavou prosadil Dočekal na 3:0. Poté se do několika nadějných situací dostala i Želetava, ale Procházka v bráně Třebíče všechny jejich pokusy kryl. Za Třebíč zase mohli navýšit skóre postupně Novotný, Kovář nebo Dočekal. Čtvrtého gólu se domácí nakonec dočkali v 85. minutě, když se trestný kop Karáska snesl přesně na na Novotného, který si vylepšil bilanci z dnešního zápasu na 2+1 a uzavřel skóre zápasu.



Ohlasy k zápasu


HFK Třebíč B
Pavel Němec st., trenér Třebíče B: Upozorňoval jsem na hru Želetavy, uzpůsobili jsme tomu taktiku a rozestavení. Hra nebyla moc líbivá, ale dali jsme gól a uklidnili se. Želetava má v mužstvu výborné hráče, které jsme eliminovali. Prosadili se mladíčci v útoku a obranná hra byla velmi dobrá.




Sestavy


HFK Třebíč B
K. Procházka [-] - M. Pohořilský [-] , M. Mašek [-] , R. Houser [-] , T. Oberreiter [-] - D. Lorenc [-] , T. Zsihovics [-] (46. R. Novotný [-] ) , L. Karásek [-] - D. Kovář [-] , M. Dočekal [-] , T. Staněk [-] (46. C. Bagnon [-] )

Sokol Želetava
M. Tománek [-] - J. Šrutka [-] , O. Vyskot [-] (90. M. Jičínský [-] ) , T. Polenda [-] , D. Jičínský [-] - M. Vrbka [-] , V. Jakeš [-] (88. L. Viceník [-] ) , M. Čurda [-] , M. Vrbka [-] - V. Čurda [-] (60. Š. Vladeka [-] ) , T. Simandl [-]

ŽK: 12. T. Oberreiter , 24. T. Zsihovics , 83. R. Novotný - 36. T. Simandl , 85. O. Vyskot .
Místo: Třebíč- tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: PŮLPÁN Ondřej - KLEMENT Tomáš, LICEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.