2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lukáš Filippi vystřelil ždárskému béčku výhru nad Hrotovicemi


Branky


0

Žďár podruhé za sebou hrál doma a určitě chtěl napravit prohru z minulého kola s Telčí, Hrotovice zatím měly venku střídavou bilanci, když vyhrály v Náměšti a prohrály v Želetavě utkání ve Žďáře mělo převážit misky vah na některou stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Řeháček poslal Žďár B do vedení

Velké potíže se sestavou měl domácí Žďár a dlouho to vypadalo, že nedá dohromady ani celou jedenáctku. Naštěstí pro ně se jim podařilo potřebný počet hráčů sehnat. I tak začali náporem, během první čtvrthodinky zahrávali několik nebezpečných standardních situací, ale ani z jedné z nich gólově nezapršelo. Až ve 24. minutě to byl Řeháček, který využil dalšího rohového kopu a prostřelil Haranta v brance Hrotovic. V 27. minutě se pěkně u levé lajny uvolnil Mario Filippi a jeho průnik zastavil jenom za cenu žluté karty obránce Růžička. Za dalších pět minut se Harant zaskvěl v bráně při střele Lukáše Filippiho, když perfektně pokryl jeho umístěnou střelu. Do konce poločasu se už nic moc zajímavého nestalo a tak se šlo do kabin za stavu 1:0 pro domácí.

Florián vyrovnal, ale tři body díky L. Filippimu zůstaly doma

Brzy po vypuknutí druhého poločasu měli hosté velkou šanci na vyrovnání, míč ale jenom orazítkoval břevno a odrazil se nad bránu a výsledkem byl jenom odkop od branky. V 60. minutě se ale hosté přece jen dočkali, když se po závaru ve žďárském pokutovém území a několika výborných Svobodových zákrocích míč odrazil k Floriánovi, který propálil všechno, co mu stálo v cestě a střelou do šibenice srovnal skóre zápasu na 1:1. Radost z vyrovnání však vydržela hostům jenom něco přes deset minut. V 73. minutě chyboval brankář Harant, když Junovu střelu z přímého kopu vyrazil pouze k Lukáši Filippimu, který už neměl problém uklidil ho do sítě- 2:1. Pak už domácí vítězství vcelku v pohodě udrželi a s jedenácti body se dotáhli na druhý Budišov-Nárameč. Hrotovice mají bodů sedm a momentálně okupují osmé místo.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Vítězslav Machatka, trenér Žďáru B: V dnešním utkání jsme byli po celé utkání lepším týmem a zaslouženě vybojovali tři body.




Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
F. Svoboda [-] - M. Řeháček [-] , F. Růžička [-] , P. Machatka [-] , L. Bulíček [-] - J. Dvořák [-] , D. Russ [-] , J. Jun [-] , L. Filippi [-] - M. Filippi [-] , V. Franěk [-] (90. V. Frieb [-] )

Sokol Hrotovice
O. Harant [-] - M. Růžička [-] , J. Novák [-] , F. Pekárek [-] (79. T. Hadraba [-] ) , S. Hutař [-] - D. Florian [-] (71. J. Kučera [-] ) , M. Holoubek [-] , L. Škoda [-] , M. Blatný [-] - M. Salák [-] , P. Fukal [-] (13. D. Kunčík [-] )

ŽK: 89. D. Russ - 27. M. Růžička , 87. M. Salák .
Místo: Žďár nad Sázavou- umělá tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: SVOBODA Jan - NOVÁČEK Ivo, SVOBODA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.