0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Telč se s Novou Vsí rozešla bez branek


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání hraní za horkého nedělního odpoledne divákům příliš fotbalové krásy nenabídlo. V největší šanci domácích a vůbec celého prvního poločasu se v 25. minutě ocitl Jančo po rohovém kopu, tentokrát ale nedokázal navázat na svůj gól z Rantířova, kde rozhodl o výhře svého celku, a nedokázal usměrnit míč mezi tři tyče a střílel pouze nad branku.V druhém poločase se Telč prezentovala několika dobrými průniky po křídlech, jejich centry ale nedokázaly najít toho správného adresáta, naopak z nich hrozili novovesští. Ti se zase několikrát už už dostali do přečíslení, ale ani jejich přihrávky nebyly úplně nejpřesnější a tak se diváci žádné větší šance nedočkali a oba týmy si tak dělily body za bezbrankovou remízu. Telč tak během prvních čtyř kol zaznamenala jedinou vstřelenou branku a celkové skóre 1:2 zatím stačilo na zisk čtyř bodů a deváté místo v tabulce. Nová Ves u Nového Města na Moravě obdržela taky pouze dvě branky, vstřelila čtyři góly a s jednou výhrou a třemi remízami tak drží podzimní neporazitelnost.



Ohlasy k zápasu


SK Telč
Josef Jančo, trenér Telče: Nakonec jsme spokojení s bodem, nikdo si nevypracoval žádnou větší šanci, oběma chyběl klid ve finální fázi. Naše defenziva si odvedla svoje, útok naopak moc nezahrál.

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
Josef Starý, asistent Nové Vsi: Podali jsme asi nejhorší podzimní výkon, nevytvořili jsme si žádnou pořádnou šanci, náznaky byly, ale finální přihrávka se nedařila. Soupeř byl zjevně spokojený s bodem od začátku, nám se ale nic dopředu nepovedlo.



Sestavy


SK Telč
M. Misař [-] - J. Beňo [-] , D. Kudláček [-] , D. Všohájek [-] , J. Všohájek [-] - R. Nechvátal [-] (53. M. Švec [-] ) , T. Havlík [-] , D. Smejkal [-] , J. Nerad [-] - J. Jančo [-] , J. Kratochvíl [-] (68. J. Páral [-] )

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
P. Novotný [-] - T. Novotný [-] , J. Havlík [-] , J. Krejčí [-] , P. Bureš [-] - P. Šandera [-] , J. Nečas [-] , J. Šandera [-] , M. Novotný [-] - J. Starý [-] , J. Šandera [-] (69. T. Novotný [-] ) -

ŽK: 73. D. Všohájek - 75. T. Novotný .
Místo: Telč. Počet diváků: 85. Rozhodčí: MASOPUST Václav - REICH Milan, KOPŘIVA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.