4:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štoky po dvou předchozích prohrách zase zvítězily


Branky


0

Štoky si po výprasku v Humpolci a těsné prohře na půdě Černíče připsaly další svoji výhru a doma si nechali všechny tři body, když si hlavně ve durhé půlce poradily s posledním Novým Rychnovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější Nový Rychnov branku vstřelit nedokázal

Do prvního poločasu vstoupili s větším odhodláním hosté, kteří měli velké ambice strhnout na svou stranu první výhru podzimu. Své nadějné šance však proměnit nedokázali, a tak zaúřadovalo známé pravidlo nedáš - dostaneš a Štoky z ojedinělého útoku ve 36. minutě dokázali vstřelit úvodní branku zápasu, když po rychlém přechodu Žíla nejprve ze strany nastřelil pouze tyčku, míč se však odrazil k J. Ficovi, který už se nemýlil.

Ve druhé půlce Štoky hru zlepšily a soupeři přidali tři góly

Druhý poločas Štoky svou hru zlepšili a hřiště začali pomalu ovládat, kdy už byli aktivnější a lepší v kombinaci. Druhý gól přidali už v 50. minutě z kopaček M. Prokše, kterého pěkným křižným balónem našel Gleixner a autor branky už jen přehazoval gólmana. V 64. minutě domácí dokázali vstřelit svoji třetí branku, když se J. Lóži uvolnil a trefil přesně pravý horní roh brány hostů. V 74. minutě domácí zvyšují na 4:0, poté co Žíla zatáhnul míč po lajně a  nacentroval ho na J. Kubáta, který z první trefil přesně mezi tři tyče. Tímto bylo o výsledku utkání rozhodnuto, hosté se v samém závěru utkání zmohli na pouhé snížení, když za ně po úniku středem hřiště, vstřelil branku J. Kratochvíl, který poslal míč podél brankáře.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štoky
Kubát Tomáš - vedoucí mužstva: První poločas byli hosté jednoznačně lepší, my dali z ojedinělého útoku gól. Druhý poločas už přišlo naše herní zlepšení a ovládli jsme hřiště.




Sestavy


TJ Sokol Štoky
T. Kubát [-] - T. Gleixner [-] , J. Lóži [-] , J. Žíla [-] , J. Holík [-] (29. M. Prokš [-] ) , M. Miksa [-] , J. Fic [-] (56. J. Kubát [-] ) , A. Dáňa [-] , L. Havel [-] , L. Stehlík [-] , D. Šprla [-]

TJ Start Nový Rychnov
M. Faltýnek st. [-] - V. Mareš [-] , R. Koubek [-] , J. Červenka [-] , J. Švec [-] - T. Loskot [-] (77. V. Březina [-] ) , J. Kratochvíl [-] , J. Mareš [-] , O. Kratochvíl [-] - K. Fíla [-] (46. M. Mugrauer [-] ) , J. Faltýnek [-]

ŽK: 90. J. Lóži - 38. J. Faltýnek , 60. R. Koubek , 68. M. Mugrauer , 79. V. Mareš .
Hráči zápasu: M. Miksa , L. Stehlík , J. Žíla .
Místo: Štoky. Počet diváků: 60. Rozhodčí: SÝKORA Tomáš - STANĚK Josef, KUBEŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.