P. Papež 43. (p.)
1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košetice se dostaly do čela tabulky


Branky


43. P. Papež (p.)
0

Košetice si užívají vítězné šňůry, kterou potvrdily na domácím hřišti, kde po nelehkém zápase nakonec dokázaly porazit Černíč a díky prohře Mírovky se vyhouply na první místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O zápase rozhodla penalta

Prvních dvacet minut zápasu bylo k vidění utkání, kdy se míč přeléval z jedné strany na druhou. Hrálo se nahoru dolů, kdy si náznaky šancí převážně vytvářeli hosté z Černíče, ale nejednalo se o žádné tutovky. Ve 22. minutě dostal míč pod sebe hostující Janoušek, ale míč netrefil přesně, ten přesto dostal podivnou faleš a skončil těsně vedle brány. Černíč se nadále dostala asi do tří přečíslení, ale ta nevyřešila dobře, takže z nich nebylo žádné velké ohrožení pro domácího brankáře. Nakonec rozhodla penalta ze 43. minuty, kdy hráč hostů podle rozhodčího zahrál ve vápně rukou, domácím tak byla darována výhoda pokutového kopu. Ten proměnil P. Papež.

Černíč tlačila, ale na gól nedosáhla

Ve druhém poločase i přes snahu hostů a několik jejich slibných šancí už gól k vidění nebyl. V 52. minutě Borkovci chyběl půlkrok k tomu, aby dával míč do prázdné brány. Hosté se po zbytek zápasu už pouze bránili a věnovali se brejkovým situacím. Černíč je stále tlačila, v 65. minutě hostující Čermák zkoušel lobovat gólmana domácích Jíšu, ten si s touto snahou však dokázal bez problémů poradit. Domácí tak v závěru zápasu ještě z protiútoku mohli navýšit své vedení, ale když jejich útočník měl možnost jít sám na gólmana, míč si špatně posunul a musel si pro něj běžet až k lajně, čímž byla celá akce přerušena. Košetice se tak mohli radovat z dalšího vítězství v řadě, naopak Černíč i přes slibný výkon neveze domu ani bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Košetice
Vejsada Miloslav - vedoucí mužstva: Hosté byli určitě fotbalově lepší, hráli dobře dopředu a měli také více šancí. My jsme si jích sice tolik nevytvořili, ale šli jsme do vedení šťastnou penaltou po odpískané ruce hostů. Druhý poločas jsme se věnovali bránění a chodili převážně do brejků. I přesto, že nám chyběli nějací hráči, vítězství jsme do konce zápasu udrželi.

TJ Podyjí Černíč
Dušek Milan - vedoucí mužstva: Neměli jsme sice tisíciprocentní gólovku, ale asi 5 pološancí. Rozhodla penalta, ke které se nemůžu s čistým svědomím vyjádřit, jelikož jsem jí neviděl. Náš hráč však říkal, že se balónu rukou vůbec nedotkl.



Sestavy


TJ Sokol Košetice
J. Jíša [-] - P. Nováček [-] (61. T. Kadlec [-] ) , V. Vlk [-] , P. Papež [-] , J. Vlk [-] , P. Paťha [-] (54. M. Kos [-] ) , Z. Tržil [-] , L. Kubů [-] , L. Hanousek [-] , Z. Suk [-] , M. Sovka [-]

TJ Podyjí Černíč
K. Novák [-] - D. Solař [-] , P. Novák [-] , D. Lovětínský [-] , V. Leitkep [-] - M. Leitkep [-] , Z. Janoušek [-] , P. Čermák [-] (79. T. Lojka [-] ) , M. Brom [-] - M. Borkovec [-] , P. Novák [-]

ŽK: 57. P. Papež , 83. L. Kubů , 90. T. Kadlec - 83. M. Borkovec .
Hráči zápasu: J. Jíša , Z. Suk - D. Lovětínský , P. Čermák .
Místo: Košetice. Počet diváků: 125. Rozhodčí: BESEDA Petr - REICH Milan, MASOPUST Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.