F. Buben 52.
1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mírovka znovu ztratila


Branky


52. F. Buben - 66. P. Lacina
0

Tentokráte dokázala pouze remizovat na půdě Herálce, pro který to může být cenná remíza i proto, že konec utkání museli dohrávat v deseti lidech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se nic zásadního nestalo

V prvním poločase toho z ani jedné strany moc k vidění nebylo. Průběh zápasu byl celkem vyrovnaný, když se hrálo převážně po vápna obou týmů a ani jeden mančaft si nedokázal poradit se vstřelením gólu, proto se do kabin odcházelo s bezbrankovou remízou. Vše důležité bylo k vidění až ve druhé půlce.

Mírovka, ani přes vyloučení soupeřova hráče, zvítězit nedokázala

Druhá půle pokračovala ve stejném duchu, kde skončila ta první. Avšak pouze do 52. minuty. To se po standardní situaci domácích na zadní tyči objevil neobsazený F. Buben, který bez výskoku pouze ze stoje hlavou usměrnil míč na přední tyč a poslal tak Herálec do vedení. Mírovka se tímto gólem zpočátku cítila zaskočená, avšak na odezvu nemusela čekat dlouho. V 66. minutě po centru Němce na zadní tyč, dokázal srovnat skóre P. Lacina, který uklízel míč podél gólmana. Poté přišla snaha Mírovky zvrátit zápas, v 76. minutě jim byla dána dokonce početní výhoda, když byl vyloučen jediný herálecký střelec - Buben. Domácím sice začali ke konci zápasu docházet síly, ale Mírovka své šance řešila špatně a v kombinaci také nebyla nejpřesnější. Zmohla se pouze na nakopávané míče s čímž si obrana Herálce věděla rady a tyto balony odkopávala zpátky. A když už se hosté dostali k nějaké střele, ty bravurně kryl gólman domácích Žáček. Herálec tak nakonec svůj bod ubránil a pro Mírovku je to druhá remíza tuto sezónu.


 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Pátek Josef - předseda mužstva: K vidění bylo utkání dobré úrovně, když jsme zezačátku zápasu byli o něco lepší a měli více šancí než Mírovka. Po vyloučení našeho hráče jsme nakonec byli rádi, že jsme udrželi bod, kdy nás několikrát podržel gólman Žáček.

TJ Sokol Mírovka
Michal Marek - trenér: První poločas byl hodně vyrovnaný, my jsme řešili špatně některé útočné akce. Domácí nás překvapili, zahráli na nás velice dobře. V závěru je podržel vynikající gólman. Hosté si stav nakonec ubojovali, pro nás je to však ztráta dvou bodů, když jsme zde měli zvítězit.



Sestavy


TJ Sokol Herálec
A. Žáček [-] - P. Med [-] (46. V. Ulrich [-] ) , P. Paclík [-] , L. Stojan [-] - O. Král [-] , J. Kohout [-] , J. Pátek [-] , J. Stojan [-] - V. Vašák [-] (87. L. Filínský [-] ) , F. Buben [-] - V. Hrala [-]

TJ Sokol Mírovka
J. Bradáč [-] - J. Marek [-] (53. J. Hejl [-] ) , L. Freudenreich [-] , D. Dvořák [-] , P. Lacina [-] , M. Martínek [-] , M. Zacha [-] , L. Semelka [-] , M. Netopilík [-] , R. Němec [-] , J. Kaplan [-]

ŽK: 43. F. Buben , 59. J. Stojan , 74. V. Hrala - 23. M. Zacha , 35. L. Freudenreich , 55. J. Kaplan , 88. R. Němec , 90. M. Martínek . ČK: 76. F. Buben .
Hráči zápasu: A. Žáček - M. Netopilík .
Místo: Herálec. Počet diváků: 70. Rozhodčí: KŮRKA Jaroslav - ŠVEHLA Marek, KLEMENT Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.