2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozjetou Mírovku nezastavily ani Košetice


Branky


0

V sobotním zápase byl k vidění zajímavý duel mezi Mírovkou, která se veze na vítězné vlně a doposud třetím týmem tabulky, Košeticemi, které v minulém zápase nadělili "bůra" Novému Rychnovu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I přes dobré příležitosti gól v 1. půli nepadl

Začátek utkání a dalo by se říci, že i celý první poločas, se odehrával za mírné převahy domácího týmu, kdy hosté z Košetic byli zatažení na své polovině hřiště. Domácí se nakopávanými balóny na své útočníky, kteří nabíhali do volných prostor snažili dostat do šancí, ze kterých by ohrozili branku Košetic. První vážnější akce přišla ze strany Mírovky, kdy Honza Kaplan, který z pozice pravého křídla převzal perfektní přihrávku a z plného běhu předložil gólovku pro Filipa Valáška, na kterého čekala prázdná branka. Ten však z malého vápna minul levou tyč. Hosté však nezůstali bez odpovědi, a vypracovali si dvě tutové šance, kdy při jedné z nich L. Kubů z okolí penalty překopl bránu a při druhé M. Fenárovi chybělo 10 centimerů k trefení balónu. A tak se po prvním poločase odcházelo do kabin bez branek.
       

 

Mírovka si dvěma trefami připsala další vítězství

Druhý poločas hosté čekali, co s čím přijdou domácí do druhé půle. Jejich odpověď přišla v podobě prvního gólu zápasu  v 55. minutě od M. Netopilíka, který se po odraženém míči z rohového kopu na vápně elegantně uvolnil skrz soupeřova obránce, míč si přehodil z pravé nohy na levou, a poté střelou, která před gólmanem Košetic skočila, poslal Mírovku do vedení. Hosté se po tomto góle přeskupili a svojí hru otevřeli a od 60. minuty začali také hrozit. Vypracovali si tři gólové šance, zakončené převážně hlavou, Mírovku však vždy podržel brankář J. Beděra. Tak přišlo známé pořekadlo nedáš - dostaneš a domácí v 83. minutě vstřelili svůj druhý gól, kdy J. Kaplan udělal kličku stoperům a utekl tak hostující obraně a následně vyběhnuvšího gólmana obstřelil. Tím bylo v tomto zápase rozhodnuto, že si hráči Mírovky doma ponechají všechny tři body.

 

 

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mírovka
Michal Marek, trenér TJ Sokol Mírovka: Košetice se ukázali jako velice kvalitní a hodně důrazné mužstvo,což nám i přesto,že jsme o tom věděli a na což jsem před zápasem upozorňoval,dělalo velké problémy. Soupeře jsem si byl "okouknout" ,když hrál ve Štokách,tudíž jsem svůj mančaft mohl dokonale připravit a eliminovat jejich ofenzivní sílu.Jsem rád,že jsme utkání zvládli,předvedli jsme velice dobrý týmový výkon okořeněný krásnými góly po individuálních akcích Míši Netopilíka a Honzy Kaplana. Musím však pochválit celé mužstvo.

TJ Sokol Košetice
Vejsada Miloslav, vedoucí TJ Sokol Košetice: Byl to pro diváky výborný zápas, ve kterém domácí zaslouženě vyhráli. Náš tým však bojoval a musím ho pochválit za kolektivní výkon.



Sestavy


TJ Sokol Mírovka
J. Beděra [-] - J. Šimon [-] (88. J. Hejl [-] ) , R. Němec [-] (90. L. Semelka [-] ) , J. Kaplan [-] , F. Valášek [-] (65. L. Freudenreich [-] ) , P. Lacina [-] , M. Netopilík [-] , D. Dvořák [-] , J. Rásl [-] , M. Zacha [-] , M. Martínek [-]

TJ Sokol Košetice
J. Jíša [-] - M. Sovka [-] , M. Fenár [-] , V. Vlk [-] , P. Paťha [-] (62. T. Bejček [-] ) , Z. Tržil [-] , L. Kubů [-] , A. Vejsada [-] (88. M. Čermák [-] ) , L. Hanousek [-] , Z. Suk [-] , T. Vejsada [-]

ŽK: 8. J. Kaplan , 57. R. Němec - 64. T. Vejsada , 88. A. Vejsada .
Hráči zápasu: M. Netopilík .
Místo: Mírovka. Počet diváků: 90. Rozhodčí: HAVLÍN Marek - STANĚK Josef, HÁJEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.