Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Štokách byla v neděli otevřena střelnice


Branky


20. A. Dáňa , 36. A. Dáňa , 40. J. Žíla , 60. J. Lóži , 69. J. Žíla , 80. J. Lóži , 85. J. Žíla - 21. P. Hrobský , 33. O. Svoboda , 44. P. Gavrecký (p.)
0

V minulém zápase Štoky i přes dobrý výkon podlehly na hřišti Mírovky a to samé se přihodilo rezervě Pacova na půdě Ledče n. S., která mu nadělila pověstného bůra, proto před oběma týmy čekal nelehký úkol a boj o první body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do kabin s vysokou remízou

Ve Štokách bylo v neděli k vidění pro diváky velmi zajímavé utkání s oboustranně ofenzivním fotbalem a mnoha vstřelenými brankami. Střelecké hody začaly až ve 20. minutě, kdy se za domácí trefil A. Dáňa. Odpověď hostů netrvala dlouho a pouhou minutu poté srovnával skóre P. Hrobský. Hosté stačili ještě otočit zápas a na chvíli se dostat do vedení. Do kabin však mužstva odcházela za nerozhodného stavu 3:3, kdy se do poločasové pauzy trefil ještě jednou za domácí A. Dáňa, a poté J. Žíla. Za hosty navyšovali O. Svoboda a P. Gavrecký.

Štoky chyby trestají

Druhý poločas pokračoval v nastoleném střeleckém tempu, ovšem už jen ze strany domácích, kteří trestali chyby hostí a rychlými brejky po ztrátách míče šli dopředu a postupně přidali ještě 4 góly, kdy hattrick dvěma góly dovršil J. Žíla, dva góly přidal také J. Lóži a tím bylo o zápase rozhodnuto. Domácí si tak připsali svou první výhru sezony kdy vysokým počtem branek zničili soupeře z Pacova.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Pacov B
Kerouš Jaroslav, kapitán TJ Slavoj Pacov B: Po prvním góle jsme začli makat a otočili zápas. Bohužel při snaze tlačit se dopředu přišli naše žákovské chyby, které domácí dokázali potrestat a zápas byl tak rozhodnutý.



Sestavy


TJ Sokol Štoky
T. Kubát [-] - J. Lóži [-] , J. Žíla [-] , M. Prokš [-] , J. Holík [-] (63. J. Dáňa [-] ) , J. Fic [-] (46. J. Kubát [-] ) , A. Dáňa [-] , L. Havel [-] (83. D. Šprla [-] ) , L. Stehlík [-] , T. Gleixner [-] , M. Miksa [-]

TJ Slavoj Pacov B
J. Pachta [-] - M. Dvořák [-] , O. Svoboda [-] , J. Ježek [-] , P. Miskai [-] (74. J. Černý [-] ) - J. Přibyl [-] (46. L. Rybčák [-] ) , M. Maršík [-] , J. Kerouš [-] , D. Podolský [-] (78. R. Vítamvás [-] ) - P. Gavrecký [-] , P. Hrobský [-]

ŽK: 51. J. Žíla , 58. A. Dáňa , 72. J. Lóži - 26. P. Miskai , 80. J. Černý .
Hráči zápasu: J. Žíla - O. Svoboda .
Místo: Štoky. Počet diváků: 100. Rozhodčí: HAVLÍN Marek - KUCHYŇA Viktor, NOVOTNÝ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.