1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice po nejlepším podzimním výkonu vyhrály v Kněžicích


Branky


0

Rapotice v minulém kole rozdrtily Bystřici a konečně ostatním připomněly, že ještě v minulém roce kopaly I.A třídu. Na hřiště překvapení soutěže z Kněžic tak přijely v dobrém rozpoložení. Kněžice potom mohly za určité konstelace atakovat čelo tabulky. K tomu však nedošlo, protože zápas se změnil v jednoznačnou záležitost hostí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Milan Laš poslal Rapotice záhy do vedení

Hosté nastoupili překvapivě do zápasu aktivněji a bylo jich plné hřiště. Michal Sobotka nejdříve jen trefil brankáře Hausera, bylo to ale varování, které si domácí k srdci nevzali. V osmé minutě se postavil k exekuci trestného kopu Milan Laš a míč se poprvé třepetal v "čeřínku" - 0:1.  Hosté byli i nadále aktivnější a těsně před poločasem se radovali podruhé, když lahůdkovou kombinaci na jeden dotek pěkně zakončil Michal Sobotka - 0:2. Z trestného kopu pak ještě Milan Laš trefil zeď a když se v ojedinělé domácí šanci neprosadil ani Krupica, poločas skončil pro domácí nelichotivým skóre.

Kněžice zabraly jen v posledních deseti minutách

Ve druhé půli se obrázek hry nezměnil a Rapotice tlačily na pilu dál. Michal Sobotka trefil z úhlu jen boční síť, ve velkých šancích se neprosadili ani Petr Matoušek a Škorpík, o výsledku však přesto definitivně rozhodl po pěkné přihrávce za obranu v 63. minutě Michal Sobotka - 0:3. Teprve s blížícím se koncem zápasu se konečně probrali i domácí. Jejich kapitán David Sobotka vybojoval míč, obešel obránce a z vápna k tyči snížil na 1:3. Dalších branek se však již domácí nedočkali, přestože právě jejich kapitán zahrával ještě další dva nebezpečné trestňáky. Po jednom se ocitl sám před Sobotkou Krupica, branku však z dorážky nevsítil. Rapotice na konci podzimu chytají slibnou formu a připsaly si druhou výhru v řadě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kněžice
Vojtěch Zeman (trenér): Hosté byli techničtější a bojovnější. My jsme naopak hráli špatně a nebojovali. Dostali se do více šancí a také zaslouženě vyhráli. S naší hrou mohu být spokojený jen v posledních deseti minutách. Škoda odmítnuté šance na posun na první příčku v průběžné tabulce.

FC Rapotice
Aleš Kolařík (vedoucí týmu): Byl to náš nejlepší podzimní výkon. Především první půle byla dobrá, dařily se nám útočné kombinace a předčili jsme domácí i v důrazu v osobních soubojích. Petr Matoušek vyhrál řadu vzdušných soubojů. Naše vítězství je zasloužené a o to cennější, když se podívám na další výsledky tohoto kola, kdy se tabulka vespod hodně vyrovnala. Prim hrál střelec dvou branek Michal Sobotka a výborný výkon podal i obránce Švarc.



Sestavy


TJ Sokol Kněžice
M. Hauser [-] - J. Kříž [-] (73. P. Svoboda [-] ) , O. Jurka [-] , K. Indra [-] , M. Brychta [-] - V. Mrkvica [-] (46. D. Salák [-] ) , L. Zelenka [-] , D. Sobotka [-] , V. Diviš [-] (17. F. Salák [-] ) , D. Vlček [-] - F. Krupica [-]

FC Rapotice
A. Sobotka [-] - J. Matoušek [-] , M. Jašek [-] , M. Laš [-] , M. Sobotka [-] (82. J. Slabý [-] ) , P. Matoušek [-] , M. Škorpík [-] (90. J. Tesař [-] ) , P. Opálka [-] , M. Klusák [-] , T. Švarc [-] , M. Němec [-]

ŽK: 18. F. Salák , 80. M. Brychta - 3. M. Sobotka , 6. P. Opálka , 38. J. Matoušek , 74. M. Jašek .
Hráči zápasu: T. Švarc , M. Sobotka .
Místo: Kněžice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠETEK Jiří - KUCHYŇA Viktor, BESEDA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.