0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stonařov zabral ve Štěpánově


Branky


0

Podle papírových předpokladů se mělo jednat o jednoznačnou záležitost. Štěpánovu se v posledních kolech dařilo, naopak Stonařov si připisoval jednu porážku za druhou. Na fotbale je však krásné, že nikdy není nic předem jasné, a to přesně dokumentoval tento zápas, který přinesl senzační výhru hostů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kutnyk nedal penaltu a s domácími to šlo z kopce

Začátek zápasu přitom vůbec nějakému překvapení nenasvědčoval. Domácí byli lepší a vytvořili si i několik gólových šancí. Lustig ale z malého vápna netrefil prázdnou branku, Kovalchuka po rohovém kopu vychytal Měrtl a Sedláček hlavičkoval těsně vedle. Domácí měli i několik zblokovaných střel. Vrcholem byl pokutový kop, jenž se kopal po sporné ruce hostů a Kutnyk jím pohrdl, když ho napálil mimo. Musel přijít trest a ten se opravdu dostavil po standardní situaci, které Stonařov díky svému důrazu umí. Rohový kop zahrával Kubík a na zadní tyči se krásně zavěsil Škrdla, jenž nedal Kubíčkovi šanci - 0:1. Hosty tak nemusela tolik mrzet předchozí neuznaná branka Nikrmajera. V 36. minutě pak letěl při standardce míč na Škrdlu, před ním stačil Kubíček míč jen vyboxovat a Rychlík neměl problém uklidit jej do branky - 0:2.

Druhý poločas toho moc nenabídl

Ve druhém poločasu se hrál fotbal bez šancí. Kdo čekal, že Štěpánov zapne a něco s výsledkem udělá, musel být zklamán. Nepomohlo ani poločasové střídání Lustiga za Samka. Hosté si vedení udrželi, dokonce měli i blíž ke vstřelení branky, Sobotka však v zakončení selhal, když místo toho, aby volil střelu, hledal svého spoluhráče z útoku Příhodu. Bude velmi zajímavé sledovat, jak dopadne příští zápas posledního Stonařova s prvními Šebkovicemi.



Ohlasy k zápasu


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
Ivo Jílek (trenér): Jsem ze zápasu velmi zklamaný, prohrát s posledním na domácím hřišti je vždycky špatné. Hráči se přesvědčili o tom, že se nikdo neporazí sám. Po poločase jsme chtěli hrát svoji hru po zemi, ale nedařilo se to. Nemám koho pochválit, hostům velmi dobře zachytal brankář Měrtl.

TJ Sokol Stonařov
Zdeněk Štancl (trenér Stonařova): Za dnešní výkon si pochvalu zaslouží všichni, výhra těší o to víc, že je naprosto zasloužená. Sezónu budeme dohrávat v klidu, uvidíme, co se z toho vyvrbí. Velmi pěkný výkon podal Kozojed a podržel nás i brankář Měrtl.



Sestavy


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
V. Kubíček [-] - O. Hrubeš [-] , M. Novák [-] , T. Brázda [-] , V. Sedláček [-] - K. Lustig [-] (46. T. Samek [-] ) , V. Kutnyk [-] , M. Tichý [-] , V. Kovalchuk [-] - D. Fiala [-] (75. J. Buček [-] ) , J. Veselský [-] -

TJ Sokol Stonařov
P. Měrtl [-] - P. Kozojed [-] , M. Kubelka [-] - M. Škrdla [-] - F. Příhoda [-] (70. M. Schneider [-] ) , M. Nikrmajer [-] (78. D. Urbánek [-] ) , J. Sobotka [-] , P. Kubík [-] - J. Nešpor [-] , A. Hynk [-] , P. Rychlík [-]

ŽK: 47. T. Brázda , 53. V. Kovalchuk - 16. M. Nikrmajer , 34. M. Škrdla , 48. P. Kubík , 70. A. Hynk .
Hráči zápasu: P. Měrtl , P. Kozojed .
Místo: Štěpánov. Počet diváků: 35. Rozhodčí: POJEZNÝ Jan - NOVOTNÝ František, BENEŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.