1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 16:00

11.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hráči TJ Sokolu Nespeky udrželi vedení z prvního poločasu i přes dohrávání zápasu v oslabení


Branky


6

Hráči TJ Sokolu Nespeky v předešlém 10. kole prohráli 2:1 na hřišti soupeře AFK Tuchlovice v zápase, který se jim povedlo v závěru zdramatizovat brankou z 87. minuty na 2:1, bohužel pro ně však zápas tímto výsledkem i skončil a tak všechny 3 body zůstaly na domácím hřišti. V 11. kole je čekal souboj s hráči SK Lhota, kteří v předešlém kole remízovali s rezervou Českého Brodu 2:2 a na tento výsledek, by rádi navázali. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku vstřelili domácí

V první desetiminutovce zápasu se hra přelévala za strany na stranu a bylo k vidění hned několik centrů ze stran od obou týmů, ale žádný centr nebyl přesný tak, aby s ním obrana měla větší potíže, nebo aby byla ohrožena branka jednoho nebo druhého celku. První větší šanci si vypracovali ve 13. minutě domácí hráči, po přihrávce vzduchem do běhu na pravé křídlo, ale následná střela z voleje nemířila mezi tři tyče a tak brankář mohl zůstat v klidu. První branku utkání na 1:0 pro domácí vstřelil ve 28. minutě Fimbar Osita Iheanacho. Ten se prosadil hlavou po centru z pravé strany, kterému předcházel hezký individuální průnik. Domácí přidali ve 39. minutě další branku, ale ta nemohla být uznána z důvodu ofsajdového postavení. Do poločasu tak žádná další branka nepadla a tak o poločasové pauze šli domácí hráči do kabin jako spokojenější tým.

 

 

 

Vyloučení domácího Jindřicha Dobřanského

Na začátku druhého poločasu měli na starost rozehrávku hostující hráči. Ve 49. minutě měli velkou příležitost domácí po centru a následné hlavičcce, ale ta mířila nad brankovou konstrukci. Jednu z mála větších šancí měli hosté v 56. minutě, ale střela byla zblokovaná bránícím hráčem ve skluzu a dobře vyběhnutým brankářem a tak hosté skóre nesrovnali. Zásadní okamžik zápasu přišel v 70. minutě, kdy obdržel druhou žlutou kartu v zápase domácí Jindřich Dobřanský a domácí tým musel dohrávat zbytek zápasu v oslabení. Hostujícímu celku se ale nepodařilo srovnat skóre i přes to, že dohrávali 20 minut v přesile a tak všechny tři body zůstaly na domácí půdě po těsném vítězství 1:0. 



Sestavy


TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - L. Maršoun [-] , M. Kučaba [-] (91. P. Rublič [-] ) , D. Pešta [-] , J. Dobřanský [-] , F. Iheanacho [-] (71. Š. Hamajda [-] ) , J. Bredler [-] , M. Klauz [-] (82. J. Petlička [-] ) , L. Hronek [-] , O. Komárek [-] (18. A. Konopisky [-] ) , M. Večera [-]

SK Lhota
J. Tůma [-] - D. Danylych [-] (85. M. Šalamoun [-] ) , O. Čermák [-] (71. Š. Kárník [-] ) , J. Zíka [-] (30. M. Kaválek [-] ) , R. Neumann [-] , J. Hájek [-] , M. Kasík [-] (76. M. Kudela [-] ) , P. Novotný [-] , F. Sedláček [-] , P. Zadina [-] , G. Bittengel [-]

ŽK: 67. J. Dobřanský , 72. M. Večera - 74. R. Neumann , 87. M. Kudela , 91. M. Kaválek , 92. M. Šalamoun . ČK: 70. J. Dobřanský - 78. R. Neumann .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Chovanec Petr - STEJSKAL Jaroslav, ROTH Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Nespeky si doma výhru pohlídají

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích