Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2021 15:30

12.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po vyrovnaném prvním poločase v zápase FK Dobrovice - SK Český Brod "B" rozhodl ten druhý


6

Hráči FK Dobrovice v předešlém 11. kole porazili vysoko 8:3 na hřišti soupeře rezervu Povltasvké FA a v následujícím sobotním zápase je čekal souboj s rezervou Českého Brodu, která v předešlém kole těsně podlehla 0:1 v domácím vyrovnaném zápase s lídrem tabulky FC Velim. 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vedení hostujícího celku

Do brzkého vedení se dostala rezerva Českého Brodu a to po brance, kterou hlavou vstřelil na 0:1 Jan Makovský 8. minutě poté, co na prvé straně hřiště po autovém vhazování a následné induviduální akci dokázal přesně odcentrovat Kocourek a najít jednoho z dvou volných hráčů před brankou. Následovala pasáž bez vstřelené branky, kterou ukončil ve 31. minutě domácí Michal Sedláček, který srovnal na 1:1, po dlouhém balónu na křídlo od Marka Sedláčka na Jakuba Nováka a ten těsně před tím, než balón opustil prostor hrací plochy odcentroval po zemi a našel právě autora branky Michala Sedláčka, který vyrovnal. Domácí dokázali na vyrovnávací branku nalepit ještě další a ta je poslala do vedení 2:1. V 34. minutě se trefil domácí Martin Kopecký. Hostující hráči ale našli odpověď na tyto dva rychlé góly domácích a dokázali vyrovnat stav utkání na 2:2 ve 37. minutě, kdy se trefil po druhé v zápase Jan Makovský. O poločasové přestávce se šlo tak do kabin za vyrovnaného stavu a diváky čekal zajímavý druhý poločas. 

Rozhodlo se ve druhém poločase

Do druhého poločasu lépe vstoupili fotbalisté domácího týmu FK Dobrovice. Po změně stran si dokázali vzít vedení zpět na vlastní stranu a ve 49. minutě v zápase znovu do vedení, tentokrát po brance na 3:2, kterou dal Martin Kopecký, který si míč převzal na polovině soupeře a míč si navedl a následně napřáhl ke krásné prudké střele, kterou překonal hostujícího brankáře. Domácí hráči pokračovali v dobrém výkonu a v 64. minutě Michal Sedláček přidal branku na 4:2, po autovém vhazování z pravé strany, které bylo prodlouženo a Michal Sedláček trefil míč krásně z voleje a vstřelil tak poslední branku utkání. Domácí hráči potvrdili, že branky střílet umí a přidali k tomu i tříbodový zisk z domácího hřiště. 



Sestavy


FK Dobrovice
J. Kocmich [-] - M. Sedláček [-] , M. Volf [-] , M. Sedláček [-] (86. J. Ištok [-] ) , J. Novák [-] (78. J. Černý [-] ) , L. Kučera [-] (46. P. Klain [-] ) , D. Machů [-] (46. R. Tomíček [-] ) , M. Kopecký [-] , F. Kořínek [-] , V. Pečínka [-] , M. Korec [-] (74. T. Prskavec [-] )

SK Český Brod B
D. Bína [-] - R. Herzán [-] (83. J. Hoznauer [-] ) , O. Kubiš [-] (78. F. Říha [-] ) , D. Kocourek [-] (60. D. Šťastný [-] ) , J. Makovský [-] , F. Ravizza [-] , J. Krombholz [-] , M. Novotný [-] , J. Stejskal [-] , M. Kohout [-] , J. Hanzl [-] (77. V. Dušek [-] )

ŽK: 51. P. Klain , 52. M. Kopecký .
Hráči zápasu: M. Sedláček .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: Stieber Filip - FIŠER Pavel, KLEČKA Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 21:21
Jan Činoveský

Expert: Jan Mojdl
Tip experta: výhra domácích

Jasné vítězství domácích, kteří mají zkušený tým .

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 11:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 10:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 15:56
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 13:57

Tip: výhra domácích

Domácí by neměli zaváhat a připíší si 3 body