Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.11.2021 10:15

2.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

2 góly Lukiče přispěly k vítězství TJ SK Hřebeč nad FK Bohemia Poděbrady


Branky


5

V předchozím 1. kole hráči TJ SK Hřebeč podlehli v domácím prostředí rezervě Povltavské Fotbalové Akademie vysoko 0:6 a tak v posledním kole chtěli tuto vysokou porážku odčinit na znovu na domácím hřišti, tentokrát však proti FK Bohemia Poděbrady. Poděbrady v předposledním podzimním kole remízovali 3:3 s Posázavanem Poříčí nad Sázavou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vedení domácích zařídil Podaný

Utkání začalo výkopem hostujícího celku. Do brzkého vedení se však povedlo jít domácím hráčům a to poté, co v 7. minutě byl nařízen volný přímý kop, jehož rozehrávku si vzal na starosti Jakub Podaný a hezkou střelou přes zeď se prosadil na 1:0. Ve 21. minutě mohli jít domácí hráči už do dvoubrankového vedení a to po rohovém kopu, ze kterého se ale neprosadili. Prosadili se za malý okamžik na druhé straně hřiště hráči hostujícího celku. Přesněji ve 22. minutě se trefil Petr Vobořil, po hezké kombinaci hostí po zemi, se najednou objevil sám na vápně a brankáře už se mu překonat podařilo. Domácí stihli odpovědět a vzít si zpět vedení na svojí stranu. Ve 29. minutě Tomáš Lukič zvyšoval na 2:1, po standartní situaci z pravé strany a následném prodlouženém míči. Domácí si tak odnášeli jednobrankovou výhodu z první půle. 

Lukič přidal svou druhou branku

Do druhého poločasu vstoupili lépe hráči domácího celku. Už ve 49. minutě se znovu prosadil Tomáš Lukič, po nabídce, kterou mu připravil Josef Pinkas, když vniknul po pravé straně do pokutového území a následně připravoval před prázdnou bránu právě střelci branky na 3:1. Na 3:2 dal branku hostujícího celku Matěj Peterka, který se prosadil v 61. minutě, když ho vyslal do rychlého útoku Ondřej Martínek. V úplném závěru zápasu v 90. minutě přidal domácí Ondřej Stříbrský branku na 4:2 poté, co mu míč naservíroval před prázdnou branku Lukič. Domácí tak težký poslední zápas podzimu zvládli a připsali si tak tři body do tabulky.



Sestavy


SK Hřebeč
P. Kabele [-] - T. Jablonský [-] , M. Mentberger [-] (72. O. Stříbrský [-] ) , A. Nadri [-] (90. M. Pařízek [-] ) , J. Hora [-] , P. Macháč [-] (61. M. Servus [-] ) , J. Janík [-] (58. A. Klavík [-] ) , T. Lukič [-] , M. Novák [-] , J. Podaný [-] , J. Pinkas [-]

FK Bohemia Poděbrady
D. Václavík [-] - O. Bora [-] (80. D. Schulz [-] ) , O. Soukup [-] (89. J. Suchánek [-] ) , P. Vobořil [-] , M. Novák [-] , M. Peterka [-] , O. Hněvsa [-] (78. J. Bělohoubek [-] ) , O. Martínek [-] , T. Kubánek [-] , J. Knobloch [-] , V. Uher [-]

ŽK: 73. J. Pinkas - 26. M. Peterka , 38. O. Martínek , 74. O. Bora , 79. O. Soukup , 90. T. Kubánek .
Hráči zápasu: T. Lukič .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Chovanec Petr - STEJSKAL Jaroslav, KUBA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2021 08:35

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2021 20:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2021 20:35
Jan Činoveský

Expert: Ondřej Bartoš
Tip experta: výhra hostů

Výhra Poděbrad, já bych dal také. Hosté mají mírně lepší formu.

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů