Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trenér Zeman řídil výhru Kněžic přes Skype!


Branky


0

V Kněžicích na to jdou od lesa! Trenér Zeman sice momentálně pobývá v lázních, to mu však nezabránilo v tom, aby ke svým hráčům promluvil v kabině před zápasem i o poločase prostřednictvím videorozhovoru. Jeho rady byly užitečné, protože tým Kněžic  vstřelil hned pět branek a Křoví poměrně jednoznačně porazil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krupica byl opět při chuti

Domácí šli do raketového vedení a prsty v tom měl vítěz ankety o Hráče minulého kola I. B. třídy Krupica, který hlavou zužitkoval čtyřicetimetrový pas Kříže - 1:0. Tento hráč byl i nadále při chuti a v 15. minutě se radoval podruhé, když kapitán Sobotka přešel přes obránce a předložil mu lahůdkovou přihrávku na malé vápno - 2:0. O tři minuty později pak přišla přímočará akce, během níž defenzivní záložník David Salák našel krásnou přihrávkou Vlčka a ten nedal brankáři Sárovi šanci. Domácí se však ani tím neuspokojili a v 27. minutě udeřili počtvrté, když agilní Mrkvica po rychlém sprintu tečovanou střelou, která se otřela o záda jednoho z hráčů Křoví, upravil na 4:0. Křoví se v prvním poločase vůbec nedařilo ohrozit bránu, drobné náznaky byly jen ze standardek, Němec, Pollák i Kalina však trefovali hlavně hráče ve zdi. Do dějin zápasu se tak v prvním poločase nejvýrazněji z jeho hráčů zapsal obránce Kašpar, který musel po faulu na Sobotku do sprchy o něco dříve než ostatní.

Kalinův hattrick na body nestačil

Přestože Kněžice chtěly hrát aktivně i ve druhém poločase, pod vlivem výrazného náskoku se jim to ne úplně dařilo. Další brankové příležitosti tak nepřicházely. Na druhé straně Křoví ani v deseti nesložilo zbraně a začaly se dít věci! V 68. minutě se ocitl v tísni obránce Jurka, snažil se řešit situaci fotbalově a toho využil Němec, který jej o balon obral, přihrál Kalinovi a bylo to 4:1. po chybě stoperů ten samý hráč snížil na 4:2 a děsivou pětiminutovku pro domácí završil ten samý hráč, který předvedl několik krásných kliček a završil čistý hattrick - 4:3. Z jasného zápasu mohlo být najednou drama. Mohlo, ale nebylo! Domácí Mrkvica totiž záhy zakončoval přesnou přihrávku, kterou mu poslal Krupica - 5:3. Nemusel ho tak mrzet neuznaný gól chvíli předtím. V závěru zápasu ještě vzbudil emoce neuznaný gól Křoví, ale na výsledku se již nic nezměnilo. Kněžice si tak připsaly cennou výhru.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kněžice
David Sobotka (kapitán Kněžic): Myslím, že jsme vyhráli zaslouženě, kromě těch hrůzostrašných pěti minut jsme byli celý zápas lepší. Soupeř vlastně balony jen nakopával a na tento styl hry my máme na našem hřišti recept. Jmenovitě chválím Mrkvicu.

TJ Sokol Křoví
Lukáš Midrla (trenér Křoví): O osudu zápasu rozhodl totálně zpackaný první poločas z naší strany. Přesto jsme si o poločase řekli, že s výsledkem zkusíme něco udělat, protože zápasy s Kněžicemi bývají divoké a možné je vše. Na jaře jsme s nimi 5:1 vedli a skončilo to 5:5! Bohužel nám ke konci zápasu truchu chyběla síla. Z našich hráčů zahráli dobře Tichý a Kalina, velmi se mi líbil výkon domácího kapitána Sobotky.



Sestavy


TJ Sokol Kněžice
M. Hauser [-] - L. Zelenka [-] , V. Diviš [-] (87. K. Indra [-] ) , O. Jurka [-] , J. Kříž [-] - D. Vlček [-] (70. P. Svoboda [-] ) , D. Sobotka [-] , V. Mrkvica [-] , D. Salák [-] (66. J. Uher [-] ) , F. Salák [-] - F. Krupica [-]

TJ Sokol Křoví
Z. Sára [-] - R. Kalvoda [-] , R. Roštinský [-] (63. P. Křístel [-] ) , E. Pollák [-] , L. Tichý [-] , L. Knotek [-] , M. Němec [-] , M. Kalina [-] , J. Kašpar [-] , J. Chlup [-] , M. Šustáček [-]

ŽK: 29. D. Salák - 26. R. Roštinský , 76. M. Němec . ČK: 41. J. Kašpar .
Hráči zápasu: V. Mrkvica , D. Sobotka - M. Kalina , L. Tichý .
Místo: Kněžice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: POJEZNÝ Jan - TESAŘ Jiří, WENDL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.